Hem aldatildim hemde salak yerine koyuldum!

Aldatti evet beni istemedigi belli etmeyede calisti onada eyvallah peki neden telini istedigimde vermedi madem istemedigini gormemi istiyor buna neden engel oldu

İnsallah oyle olur canim hickimse haketmez aldatilmayi ve bende hicbir sekilde haketmedim her seyimle ona sadik biri oldum en buyuk hatam buydu sanirim

hala engellemedin mi onu sosyal ağlardan.. engelleki takmıyor beni desin.. gözlerinin dolmasıda ayrıldığınız için değil emin ol.. belkide diğerine anlatacaksın diye korktu..

hala engellemedin mi onu sosyal ağlardan.. engelleki takmıyor beni desin.. gözlerinin dolmasıda ayrıldığınız için değil emin ol.. belkide diğerine anlatacaksın diye korktu..
Olabilir madem onu o kadar sviyordu bana neden ayrilalim demedi onuda anlayamiyorum

malesef eski konunda da konuşuldu söylendi be canım
o konun gibi olmasın buda
bikaç güne kızlar öyle değilmiş yok böyleymiş
barıştık falan
herhalde bunu da bir yalanla örtemez...

bu arada geçmiş olsun..

Eğer bu insanı hayatından tam olarak çıkarmazsan,kendini salak yerine koyarsın.Sesi titremiş,yüzüne uzun uzun bakmış.Boşver tatlım onun yaptığı şovları.

Sizin ilişki baya arap saçına dönmüş sen artık kendni boş yere üzme seni mutlu edecek birini bulmalısın

Nasıl gözüne soka soka başkalarına yavşıyor ki anlamadım?
Alıp karşına adam gibi konuşsan ne yaşadığını,hissettiğini.. Konuşup bi sonuca varırsınız

Alıp karşına adam gibi konuşsan ne yaşadığını,hissettiğini.. Konuşup bi sonuca varırsınız

Karsima alip konusamam canim farkli sehirlerdeyiz ve o serefsiz icinde kalkip burdan oraya gidemem. Su sekilde gozume sokuyor sosyal medyada yazdigi durum guncellemeleri ve bunlara yapilan yorumlara cevabiyla.. Konusmaya kalksam onunla iyice berbat olucak her sey zaten berbat hemde gurursuz olucam bak aldattim hala benden vazgecemiyor diye. Ben silmiyorum onu oda beni silmiyor boyle b*ktan bi durumdayim anlayacagin ve sureklide nette takiliyor kim bilir benle ayrilisinin serefini kiminle kutluyor pislik daha 1 gun oldu ayrilali

"Umarım verdigin özgürlükle baskasını almaz hayatına bunun icin uygun bi zemin hazırlamıs zaten.

Onların özgürlük anlayısı bu ne yazık ki. Kafalarında beyin yerine baska bisey var bence ya da hic bisey yok
"

Bak bunu ayın basında actıgın konunda yazmıstım ama sen belli ki takıntı yapmıssın süpheler dogru cıkmıs maalesef.

Bence artık yoluna bak ondan sana hayır degil sıkıntı gelir bu saatten sonra. Bir an önce toparlan.

Ama hala goz gore gore baskalarina yavsiyor bunuda bana oyle guzel gosteriyorki sanki ben aldatmisim gibi buna nasil dayanicam bilmiyorum

Yahu neyine dayanıcaksın? Karakter gurur vicdan yok iste ve bunu da sana apacık sergiliyor daha ne yapsın. Sen su an kırıldıgın sasırdıgın inanmadıgın icin anlayamıyorsun olay yeni cünkü. Ama zaman gectikce anlayacaksın aslında sana ne kadar büyük bir iyilik ettigini karakterini sergilemis iste. Ya seninle evlenip de bunları yapsaydı? Sükretmelisin bence.

Kizi aramayi dusunmemin sebebi olayi anlamak sonucta aldatildim ve nasil ne sekilde oldugunu bilmek istiyorum.. Soruna gelince inan bende bilmiyorum ona donmem geri sevgili anlaminda olmaz gururum el vermez buna

Ayy yok sen bence bi umut ya dogru soyluyasa diye aramak istiyorsun yoksa nasil ne sekilde aldattiginin bir onemimi var hala sende..sadece aldatma degil siddet var kufur var saygisizlik var, var da var yani...hadi aldatmadi diyelim ya digerleri ama yok sen onu sinirlendirip hak mi ettin yoksa? Madem aldatmamis arasaymis senin yaninda kanitlasaymis sana boyle davranacagina..onun hakli olduguna kendini inandirirsan daha coook uzulursun..yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…