Hem aldattı hemde boşanmak istemiyorum hata yaptım karımı seviyorum diyecekmiş.. Bunlar engel olurmu boşanmaya? Nefret ediyorum ondan.

golldkahveemm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
474
548
23
36
Herkese hayırlı günler dilerim.
Boşanma davamıza sayılı gün kaldı eş kişisi pişmanım karımı seviyorum diyecekmiş.
Şans istiyorum hatamı telafi ederim diyecekmiş..!
ihanet ederken aklı neredeydi, o zaman sevgisi aklına gelmemiş.
Onun ailesi zaten istemiyor çocuklarınız var yuva yıkmak zor çocuklar perişan olur diyor çevremde herkes. Ya adam aldatırkende vardı çocukları nefret ediyorum nefret..
Boşanmış kadın olmak zor herkes farklı bakacak bunun yükü ağır deniyor ya zaten yaşadığım şeyler kolay değil bayramdan önce çıkmıştı ortaya herşey ben aile evinde bir süre kaldım evlatlarım için acaba dedim geçermi unutmuyum ama 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor yaptığı kalleşlik. Aileme akıl sağlığım ruh sağlığım bozuldu dedim ve açıldı dava.
Şimdi az zaman kalınca bu defa da seviyorum boşanmak istemiyorum demeleri başladı.
Mahkemede öyle demesi birşeyi etkiler mi? Elimde çok delilim yok whatsap yazışması var birkaç kelime ve 35 dk görüntülü konuşmuşlar onun ekran kaydı var.. Ben zaten çok çok yıprandım bitsin istiyorum herkes bana yükleniyor çocukların var adam pişman yıkma yuvanı diye. Bunları duymak daha çok üzüyor.
Mahkemede seviyorum pişmanım boşanmak istemiyorum demesi engel olur mu sizce başından geçenler süreci yazabilirmi acaba

eğer hakim delilleri yeterli görürse boşar ama yeterli görmezse öyle söylediği için davayı uzatabilir, aramızda bi avukatımız var ne avukatı bilmiyorum ama belki bilgileri sana yardımcı olur diyerek etkiletliyorum izninle S sanslikiz1483 aydınlat bizi

Bir arkadaşım boşanma aşamasında şerefsiz herif " karımı seviyorum" dediği için süreç uzadı. En az bir yıl daha. Am arkadaşım aile konutunsa ikamet ediyor. Şimdiki uzaması işine geldi. Boşanma olunca evin satılma süreci, taşınma filan olacak.

Boşanma davası reddedilmez görülmeye devam eder wp mesajında ne yazıyor ekran kaydı dediğinizin içeriğinde ne var

Hadi ya öyle olsun istemiyorum işte bende yoluma bakmak istiyorum umarım uzamaz birşey.

Otel kayitlari ne oldu gold?

Onlari kullanamiyor musun?

Boşanma davası reddedilmez görülmeye devam eder wp mesajında ne yazıyor ekran kaydı dediğinizin içeriğinde ne var
Neredesin konum at yazmış kadın oda konum atmış neden yalan söyledin yazmış işim çıktığı için demiş ariycam seni yazmış ve 35 dk görüntülü konuşulmuş...

Bizim evlilik işleri kolay, boşanma işleri ömürlük maşallah, tersi olsa bu kadar uğraşmayacağız bazi şeylerle.
Yani kadın aldatıldım istemiyorum dediği zaman erkeğin seviyorum demesi geçersiz olmalı!! Seven kadın zaten boşanmak. Stresten ölmezsem iyi 59 dan 50 kg düştüm ya.

Tamam ama senin yakaladigin kredi karti odemeleri vs ise yaramaz miymis? Avukat ne diyor?

Avukat orada nasıl bir hizmet aldığının kaydı vs olması lazım dedi yemek yemiş birşey almış gibi algılanır yeterli delil olmazsa dedi.
Ay cok kotu olmus bu, hts kayitlari isteyecek mi avukatin? Belki otel kaydiyla tutarli hts kayitlari bulunur, oradan desteklenebilir.

Yok işte mail vs baktım nereye gittiğini bilsem gidip görüntü varmı bakacağım da.
boşanma işi ciddi bi dava avukatın elinden geleni yapması lazım evli olduğunuz sürece sen harici başka biriyle otelde kaldığının kaydı olursa elinde bu bile yeterli bi sebep diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…