Hem aldattı hemde boşanmak istemiyorum hata yaptım karımı seviyorum diyecekmiş.. Bunlar engel olurmu boşanmaya? Nefret ediyorum ondan.

Yani kadın aldatıldım istemiyorum dediği zaman erkeğin seviyorum demesi geçersiz olmalı!!
Keşke olsa ama olmuyor taciz etmek istediği kadın reddedince öldüren adama bile elem ve öfke indirimi veriliyor aldatan adama da pişmanım deyince bir şans ver diyorlar

Pişman falan da değil maksat sizin boşanmanızı engellemek, sanki affetseniz aldatmaya devam etmeyecek.

Allah kurtarsın sizi, yardım etsin inşallah da bir an önce boşanın

Son düzenleme:
Sadece aldatma değil de başka ek sebepler de yazın. Cimrilik ilgisizlik vs varsa . Şiddetli geçimsizlik ekleyin sebeplere.
Bosanirsiniz velevki bosamadi hakim üç sene barışma olmaz ise kendiliginizden bir dilekçe vererek bosanabiliyirsunuz. Bu kez dava gorulmuyor zaten birleşme olmamış deniliyor. Velhasil bosamadi hakim diye kimse beraber yaşamaya başlamak zorunda kalmıyor. Siz boşanın. Etrafa da bu arada b.k yemek düşer bı kessinler seslerini. Onlar aldatilirsa bosanmasin madem

Eve geç gelmesi ilgisizliği kavgamız vs hep bildirdim hakkımda hayırlısı olsun umarım

Aldatma ortaya çıktıktan sonra seviyorum demeler yuvam demeleri başladı önce neredeydi aklı. Ya bide sevgilisi aradı beni aranız zaten bozuktu ben suçluluk hissi yaşamıyorum diyerek.
Böyle bir adam seviyorum diyor diye boşanma gerçekleşmemesi ne alaka.
Gerçekten çok yıprandım 59 kg dan 50 kg düştüm.
Çocuklarım için ayakta durma çabası, iş arıyorum aynı zamanda kreşi olan.
O kadar zor bir süreç kiiii..
Hala yuvanı kurtar iki günlük o.rp için yıkma iki çocukla yuvanı , şiddet yok adam çalışıyor para getiriyor diye baskı yapan çevre. Aldatılmak şiddet kadar acı zor.!
Bu hayat tekrar tekrar varmış gibi düşünceler..
Ekim ayında davamız var umarım o gün bitmiş olacak herşey.

Büyük ablası aldatılmıs affetmiş adam eskisinden ilgili evine bağlı olmuş affetti diye bana gösterilen örnek diyeyim siz anlayın..
Ya adam dövmemiş aldatmayan varmı bu zamanda, iki çocuğun var işin yok şans ver diyen var.
Süreç zaten çok zor bide çevrede bana baskı yapanlar gerçekten aklım almıyor yuvayı yıkan ben değilim.. o beni aldatırken çocuklar vardı yuvam vardı diye bağırıp koydum evden ablasını da. Gerçekten o kadar geriden gelen zihniyet var ki yazsam söylenenleri şaşırır herkes.

Dayanan kazanır Bana bakmayın deli damarliyim .O nedenle kendim napardim aynı durumda yazmam.Size uymaz.Sizde aile çevre çocuklara öğretilen baba zirlamasi ,kayınvalide tarafinin yoğurdum ekşi dememesi,sizin ailenin başımıza kalmasın erkektir yapar cehaleti,elalemin ellle gelen düğün bayram bana dokunmayan yılan felsefesini görmez duymaz dimdik mantıkla durup aile evine sığamıyorum eşyalarım evim diye diye yıpranmadan kararli olursanız boşarsınız dönmeyin eve nereye kadar inat edecek 15 yilmi.Kafaya takandan irade ve inattan üstün değil hiçbir merciii.O yüzden nasılsa yarın evlenmiyorsunuz yada başka birşey yok.Tukurdugunuzu yalamayacaksaniz ayrı evlerde yaşanılan zaman gözönüne alinir avukat iyi olsun.Benim bildiğim terapide boşanmak istediği kadına kadın seviyorum dedi diye cinnet geçirip saldırıp ölüm tehlikesi var çift arasında diye Cat diye boşanan erkekler oldu .Mevzuda hakliydilar. Yani bir yere kadar insan sıkıştırılır köşeye.Sonra kurtulmanın bin türlü yolu gelir akla .Yeterki insan Nuh desin anlatabildim mi .

Terapide şu zorla mahkeme zoruyla gönderilen terapi yani istekle gidilen değil olmadimi insanı zorla birarada tutmak çok tehlikeli istemeyen taraf bı yerden sonra cinnet hale gelip herşeyi yapabilir bazen bir saniyede tüm hayatı değiştirecek eylemlerde bulunabilir .Bu nedenle her insana uymaz o zorla geri döndürme seviyorum teraneleri ben terapinin zorla olanına karşıyım .Bı taraf kesinlikle istemiyorsa bu uygulama bence boş kaldırılmalı .Olay zaten mahkemeye gelmiş terapi ile çözülecek olsa giderdi kendileri Elele terapiye daha önce

Rabbim kolaylık versin, gönlünüze göre çabucak sonuçlansın inşallah. Sevgilisi olan kadınının sizi aramasını delil olarak sunma imkanınız yok mu? Kendi hattınızdan konuşma dökümleri çıkmaz mı acaba?

Ben sabırla bekledim 1 yıl tam pandemi zamanıydı devlet herkese kredi dağıtıyordu çektim tuttum avukat evine arabasına icra koydurdum geçmiş gün 250 bin tazminat nafaka işi yokuşa sürecek herşey yaptım adam gel anlaşmalı bosanalim dedi donu kaldiydi almadigim
Anlaşmalı boşandım ve hicbirsey talep etmedim anlaşmalı olduğu için.

Helallll olsun kraliçe

Sizin için elbette çok zor bir dönemdesiniz, fiziken ruhen çok zorlayacak yıpratacak boşanmaya çalışmak, sonrasında ayakta kalmak için mücadele etmek, Allah yardımcınız olsun inşallah tek celsede boşanırsınız ve süzün için hayırlı olan iyi bir iş bulur hayatınızı kurarsınız

Çevrenize hiç kulak asmayın, şiddet yok mu? Şiddet için illa vücudunuza vurması mı lazım? Aldatarak ruhunuza uyguladığı şiddet ne olacak?
Kocam dediğiniz adamın başka bir kadınla beraber olarak size verdiği acıya ne demeli? Fiziksel şiddet gördüğünüzde vücudunuza aldığınız darbeler iyileşiyor ama ruhunuza açtığı yara asla geçmiyor, şu an sizin de ruhunuza yaralar açıldı ve bunun telafisi yok.

Afedersiniz ama ne kadar hadsiz insanlar eşiniz ve sevgilisi, bu ne cürettir bu ne hadsizlik bu ne kendini bilmezliktir ki kadın bir de telefon açıyor suçluluk hissetmiyorum diyor, siz mi suçlusunuz ? Evli bir adamla beraber olmak başlı başına ahlaki bir suçtur zaten ama evet kabahat onda değil, o olmazdı başkası olurdu, kabahat aldatan eşinizde, sizi böyle insanlarla muhatap ediyor muhtemelen kadının aradığından haberi var, seninle aramız bozuk olmasa bu kadına yönelmezdim mesajı verdirerek neredeyse sizi suçlu çıkaracak

Allah sizi en kısa zamanda feraha eriştirsin inşallah

Allah yardımcınız olsun.. Benim de yarın davam var. Anlaşmalı olacak ama ödüm kopuyor ki ben yuvamı yıkmak istemiyorum diyecek diye (karımı seviyorum diyemez de bana bile hiç demedi çünkü).. 2 senedir farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında çocuklar dışında konuştuğumuz konu da yok. Avukata demiştim ben seviyorum derse ne olur diye çekişmeliye döner dedi... Allah korusun da öyle bir şey yaparsa elimden çekeceği var..

O çevre baskısı zaten insanı delirtiyor. Benim de ailem hariç çevrem yazık çocuklar var dedikçe çocuklar hep vardı ben mi düşünmeliyim o da düşünseydi diye cevap veriyorum ısrar edemiyorlar.. Yumurta kapıya gelince aile oldukları akıllarına geliyor.. Zamanında yakaladığım aldatmaları (cinsel birliktelik oldu mu haberim olmadı da ) affettiğime köpekler gibi pişman oldum. 1 yıldan fazladır uğraştım boşanmaya ikna ettim ki çekişmeli olup ta çirkinleşmeyelim diye.. İnanın sizin net olduğunuzu vazgeçmeyeceğinizi anlayınca o da ikna olur boşanmaya.. Evlenirken de bütün stresi ben yaşamıştım, boşanırken de .. Bu dünya bizim gibi kadınlara düşman gibi ya..

Otele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.
Ama avukat mahkemede bunların talep edilmesini sağlıyor, otel istediği kadar yok desin. Kaydı emniyete düşüyor

Ekim ayında davamız var dua edin benim için çocuklarım la düzenim olsun kurtulayım, tek göz oda Yeter huzurum olur en azından.
Kolaylıkla bitsin gitsin inşallah canım. Seninde çocuklarınında çok güzel bir eviniz, düzeniniz olsun. Kov gitsin o pisliği hayatından, layık olduğu ucuz kadınların peşinde dolaşsın ömrü boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…