- Konu Sahibi golldkahveemm
-
Keşke olsa ama olmuyorYani kadın aldatıldım istemiyorum dediği zaman erkeğin seviyorum demesi geçersiz olmalı!!
Sadece aldatma değil de başka ek sebepler de yazın. Cimrilik ilgisizlik vs varsa . Şiddetli geçimsizlik ekleyin sebeplere.Herkese hayırlı günler dilerim.
Boşanma davamıza sayılı gün kaldı eş kişisi pişmanım karımı seviyorum diyecekmiş.
Şans istiyorum hatamı telafi ederim diyecekmiş..!
ihanet ederken aklı neredeydi, o zaman sevgisi aklına gelmemiş.
Onun ailesi zaten istemiyor çocuklarınız var yuva yıkmak zor çocuklar perişan olur diyor çevremde herkes. Ya adam aldatırkende vardı çocukları nefret ediyorum nefret..
Boşanmış kadın olmak zor herkes farklı bakacak bunun yükü ağır deniyor ya zaten yaşadığım şeyler kolay değil bayramdan önce çıkmıştı ortaya herşey ben aile evinde bir süre kaldım evlatlarım için acaba dedim geçermi unutmuyum ama 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor yaptığı kalleşlik. Aileme akıl sağlığım ruh sağlığım bozuldu dedim ve açıldı dava.
Şimdi az zaman kalınca bu defa da seviyorum boşanmak istemiyorum demeleri başladı.
Mahkemede öyle demesi birşeyi etkiler mi? Elimde çok delilim yok whatsap yazışması var birkaç kelime ve 35 dk görüntülü konuşmuşlar onun ekran kaydı var.. Ben zaten çok çok yıprandım bitsin istiyorum herkes bana yükleniyor çocukların var adam pişman yıkma yuvanı diye. Bunları duymak daha çok üzüyor.
Mahkemede seviyorum pişmanım boşanmak istemiyorum demesi engel olur mu sizce başından geçenler süreci yazabilirmi acaba
Merhaba uzun süredir giremiyorum Ekim ayında davamız var hakkımda hayırlısı olması için dua edinG golldkahveemm bende merak ettim ne oldu son gelişmeler
ş.refsize bak sen yok seviyormuşş yesinler
kararlı olun Allah yardımcınız olsun
Eve geç gelmesi ilgisizliği kavgamız vs hep bildirdim hakkımda hayırlısı olsun umarımSadece aldatma değil de başka ek sebepler de yazın. Cimrilik ilgisizlik vs varsa . Şiddetli geçimsizlik ekleyin sebeplere.
Bosanirsiniz velevki bosamadi hakim üç sene barışma olmaz ise kendiliginizden bir dilekçe vererek bosanabiliyirsunuz. Bu kez dava gorulmuyor zaten birleşme olmamış deniliyor. Velhasil bosamadi hakim diye kimse beraber yaşamaya başlamak zorunda kalmıyor. Siz boşanın. Etrafa da bu arada b.k yemek düşer bı kessinler seslerini. Onlar aldatilirsa bosanmasin madem
Aldatma ortaya çıktıktan sonra seviyorum demeler yuvam demeleri başladı önce neredeydi aklı. Ya bide sevgilisi aradı beni aranız zaten bozuktu ben suçluluk hissi yaşamıyorum diyerek.Keşke olsa ama olmuyortaciz etmek istediği kadın reddedince öldüren adama bile elem ve öfke indirimi veriliyor aldatan adama da pişmanım deyince bir şans ver diyorlar
Pişman falan da değil maksat sizin boşanmanızı engellemek, sanki affetseniz aldatmaya devam etmeyecek.
Allah kurtarsın sizi, yardım etsin inşallah da bir an önce boşanın
Ekim ayında davamız var dua edin benim için çocuklarım la düzenim olsun kurtulayım, tek göz oda Yeter huzurum olur en azından.G golldkahveemm ne oldu son durum, dava görüldü mü?
Büyük ablası aldatılmıs affetmiş adam eskisinden ilgili evine bağlı olmuş affetti diye bana gösterilen örnek diyeyim siz anlayın..Sadece aldatma değil de başka ek sebepler de yazın. Cimrilik ilgisizlik vs varsa . Şiddetli geçimsizlik ekleyin sebeplere.
Bosanirsiniz velevki bosamadi hakim üç sene barışma olmaz ise kendiliginizden bir dilekçe vererek bosanabiliyirsunuz. Bu kez dava gorulmuyor zaten birleşme olmamış deniliyor. Velhasil bosamadi hakim diye kimse beraber yaşamaya başlamak zorunda kalmıyor. Siz boşanın. Etrafa da bu arada b.k yemek düşer bı kessinler seslerini. Onlar aldatilirsa bosanmasin madem
Ben sabırla bekledim 1 yıl tam pandemi zamanıydı devlet herkese kredi dağıtıyordu çektim tuttum avukat evine arabasına icra koydurdum geçmiş gün 250 bin tazminat nafaka işi yokuşa sürecek herşey yaptım adam gel anlaşmalı bosanalim dedi donu kaldiydi almadigimHa deyince boşanma olmuyor anlaşmalı değilse.
Süreç uzayabilir biraz.
Buna hazırlıklı olacaksınız.
Aileniz destek olmuş diye anladım, diğer insanları umursamayın.
Sanki süreç uzayınca kararınız değişecek gibi bir endişe duyuyorsunuz.
Helallll olsun kraliçeBen sabırla bekledim 1 yıl tam pandemi zamanıydı devlet herkese kredi dağıtıyordu çektim tuttum avukat evine arabasına icra koydurdum geçmiş gün 250 bin tazminat nafaka işi yokuşa sürecek herşey yaptım adam gel anlaşmalı bosanalim dedi donu kaldiydi almadigim
Anlaşmalı boşandım ve hicbirsey talep etmedim anlaşmalı olduğu için.
Sizin için elbette çok zor bir dönemdesiniz, fiziken ruhen çok zorlayacak yıpratacak boşanmaya çalışmak, sonrasında ayakta kalmak için mücadele etmek, Allah yardımcınız olsun inşallah tek celsede boşanırsınız ve süzün için hayırlı olan iyi bir iş bulur hayatınızı kurarsınızAldatma ortaya çıktıktan sonra seviyorum demeler yuvam demeleri başladı önce neredeydi aklı. Ya bide sevgilisi aradı beni aranız zaten bozuktu ben suçluluk hissi yaşamıyorum diyerek.
Böyle bir adam seviyorum diyor diye boşanma gerçekleşmemesi ne alaka.
Gerçekten çok yıprandım 59 kg dan 50 kg düştüm.
Çocuklarım için ayakta durma çabası, iş arıyorum aynı zamanda kreşi olan.
O kadar zor bir süreç kiiii..
Hala yuvanı kurtar iki günlük o.rp için yıkma iki çocukla yuvanı , şiddet yok adam çalışıyor para getiriyor diye baskı yapan çevre. Aldatılmak şiddet kadar acı zor.!
Bu hayat tekrar tekrar varmış gibi düşünceler..
Ekim ayında davamız var umarım o gün bitmiş olacak herşey.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba uzun süredir giremiyorum Ekim ayında davamız var hakkımda hayırlısı olması için dua edin
Ama avukat mahkemede bunların talep edilmesini sağlıyor, otel istediği kadar yok desin. Kaydı emniyete düşüyorOtele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.
Kolaylıkla bitsin gitsin inşallah canım. Seninde çocuklarınında çok güzel bir eviniz, düzeniniz olsun. Kov gitsin o pisliği hayatından, layık olduğu ucuz kadınların peşinde dolaşsın ömrü boyunca.Ekim ayında davamız var dua edin benim için çocuklarım la düzenim olsun kurtulayım, tek göz oda Yeter huzurum olur en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?