Durum vahim. =/ Kendi yaptıklarımdan bahsedeyim.
Ben 4 aydır çalışıyorum. Evet, senin gibi artık aynalara pek bakmıyorum. Halim olmuyor uğraşmaya.
Ve yola çıkmadan maksimum 15 dk önce uyanıyorum. Çoğunlukla sıfır makyaj geziyorum.
Zaten bu sıcakta ne makyaj, ne de şekilli saç beni ilgilendirmiyor. Rahatlığıma önem veriyorum.
O yüzden çok da problem edilecek şeyler değil yaz mevsimi için.
Ama saçlarımı tepemde küçük bir topuz yapıyorum. Giysilerim temiz ve uyumlu.
Sabah güneş gözlüğümü de taktım mı, gayet şık görünürüm bu yüzden.
Bir de güzel bir parfüm sıkarım. Ojemi eksik etmem. Birkaç gün bozulmadan kalıyor zaten.
Sen de temel noktalara dikkat et ilk etapta. Yani saçını şekle sokmayabilirsin ama topuzun ya da artık toplarken ne yapıyorsan, en iyisi olsun. Sana yakışsın. Yüzün, bedenin,kıyafetlerin tertemiz olsun.
3 gündür duş almamak bu sıcakta feci bir şey bence.
Kaş, bıyık cımbızla 2 dklık iş zaten. Bence senin sorunun temel temizlik ve bakım kurallarını gözünde büyütmenden kaynaklanıyor. Ya da işini, ortamını sevmiyorsun. Güzel görünmek seni hiç ilgilendirmediğine göre, işinde motivasyon sağlayacak bir şey yok demektir senin için. Harekete geçme vaktin gelmiş geçiyor.
Kilo olayına gelince de, tek çözüm iradeli olmak. Sağlıklı beslenme planı yaparak tabii ki.
Ağda çok zor, uğraştırıyor. En güzeli bir epilatör alman olur. Ağdayı kol altı ve genital için kullanırsın.
Hem calis hem bakimli ol hem iyi bir es iyi bir anne ol yemegini yap Temizligini yap agdani eksik etme..
Vallahi ben de su an sac bas daginigim bendede kas bıyık saldim evlimisin bilmiyorum ben evliyim dusun daha cocuk da yok ama bazen o kadar yoruldugumu hissediyorum ki........
kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..
3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.
önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..
şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..
çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?