- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..
3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.
önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..
şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..
çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.
bnde çalışan kapalı evli bi bayanım kıyafetlerim temiz ütülüdür saç derdim yok çok şükür şallarımda ütülüdür hep ütüsüz çıkmam. iki günde bir duş alırım ama evde saçlarım sürekli toplu evde pijamalrla dolaşıyorm kaş ve bıyığı uzatmayı sevmem fırsat buldkça kendm alırım evde güzel kıyftlerle dolaşym makyaj yapaym diyorm dışarda sevmem çünkü yapcaksm eşime yapayım diyorum ama olmuyor eve gel yemek yap hazrla topla sonra çay tv ortalık dağnksa topla çamaşır varsa yıka as valla şuan bi sepet dolusu ütüm var ve h.sonuna bıraktm dolaptkılerle ıdare ediyorm aslnda eve erken geliyorm ama yorgunluk bitkinlik oluyo yapasım gelmiyo masabaşı çalşıyorm sanırım bu bana tembellik yaptıbnde evde kocama bakımlı olmak istiyorm ama nasıl yapcam bilmiyorummmmm
:) ay süpersin tatlım ne güzel anlatmışsın valla paraya kıymak değil canım ya bence biz kadınlarda nasılsa adamı elde ettik nere gitcek rahatlığı var bekarken benim gibi bakımsız kadınlara kızardım ahanda aynısını yapıyorum işte :) çocuk yok tatlım olsun istiyorm oda olunca artk sal çayıra mevlam kayıra olur benimkicanım benim.... ne güzel kapalısın işte... akşamdan şalların hazırmış..dışarda gayet iyisindir eminim...evde de işi bahane etme yahu...eve gelince şalını çıkarıp başını açtığın zaman, bi kalem bi rimel çekmek 1 dakika kızbi de şöyle paraya kıy. bi 40-50 lira ver, öyle hemen geçmeyen,herşeye bulaşmayan.mat,sabit rujlar var...azcık dudağından iki ton canlı b renk al.... şeftali tonu falan... onu sür,tamam )) 2 yıllık evliymişsin daha,ortada çekinilecek bi çocuk da yoktur, yaz günü ne pijaması yahu..alsana bi iki tane mini askılı elbise....çok rahat edersin inan...pijama ne yahu..bacağıma dolanıo benim onlar çok güzel olursun bence ))) ani kapı açmalar gerektiği zamanlar için de etejer önünde bi namazlık diye tabir edilen elbiselerden bulundur,geçirirsin üzerine.örtersin başını.... misafirini de karşılarsın ne olmuş aman
ay süpersin tatlım ne güzel anlatmışsın valla paraya kıymak değil canım ya bence biz kadınlarda nasılsa adamı elde ettik nere gitcek rahatlığı var bekarken benim gibi bakımsız kadınlara kızardım ahanda aynısını yapıyorum işte çocuk yok tatlım olsun istiyorm oda olunca artk sal çayıra mevlam kayıra olur benimki
peki sen bu sylediklernni yapıonmu bakalım
çok hoşsun canmı keşke bende senin gibi olabilsem ben o seksi şeyleri giyince utanıyorm düşün yani eşimden utanıyorumvalla fazlasıyla yapıyorumdaha evli değilim ama 28 yaşındayım ve benim ruhum böyle evde kimse yok ama bendeki seksi gecelik birikimi 40 yıllık evlilerde yoktur )) beğenip beğenip alıp giyiyorum )) pijamayla ,ayağıma dolanan şeylerle gezemiorum...zaten yaz kış sıcaklayan bi insanım ...kışın bile üzerimde ya şort olacak,ya mini etek,ya elbise )) dışarıda da zaten pek pantolon giymem....yine etek,elbise giyerim ama öğretmen olduğum için mini giymiorum tabii ki ben
hatta bu aralar bi de topuklu ev terliği almayı kafaya koydum da bulamıorum istediğim gibi bişi...türlü pempe çeyiz terlikleri var topuklu.. o kadar da kokoş olsun istemiorum
yapıyorum yani fazlasıyla... biraz ruh meselesi herhalde yaa...ben ufaklıktan beri böyleyim.... 17 yaşımda süper seksi bi dantel sütyen külot takımı alıp eve gelmiştim..annemin gözleri yuvasından çıkmıştışimdi bile ailemin yanındayken benim kilotlar ayrı yere asılır... babamdan saklıoz... insan utanıo bakınca...normal kilotum bile yok
çok hoşsun canmı keşke bende senin gibi olabilsem ben o seksi şeyleri giyince utanıyorm düşün yani eşimden utanıyorumnapcam nasıl aşıcam nasıl alışcam hiç bilmiyorum poff
evet kızlar yaptıklarınıza ve en önemlisi de gücünüze hayran kaldım. kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki. bunları yapabilecek güç bulmak çok zor gibi hissediyorum.
güç veren zindelik veren tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar?
amaaan 1-2 utanırsın...eşin hayırdır? falan dersonra alışırsın...alışınca da inan pijama falan giyesin gelmez bi daha
ne utanması yavrum yaa...bak tabırı caızse yatak odasında edepli olma...ben valla her bilikte olacagım zaman diz üstü çzmesinden tut,vucut file corabına,simli vucut losyonuna kadar herseyımle oyle eşimle birlikte olurum.adamın gozu dısarı mı kaysın..sakın yapma boyle seyler..uyanıp alamıyosan hepsiburada sitesınden al ..paketler gizli oluyo ne aldıgın belli değil.valla esımın oyle hosuna gıdıyor kı..ayakkabı alsam kıyametı koparır ama onun yanında gıyecegım fantazı topuklu ayakabı yada jartıyer alınca "al aşkım all " der....anla yanı...baaakk 1 kere bunu yap eşinin tavırları değişicek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?