- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
fehimecim seninde d.gününmüş cnm yavrularınla nice güsel yılların olsun inş.
fehimecim seninde d.gününmüş cnm yavrularınla nice güsel yılların olsun inş.
kizlar ledangell gelmiyor sanirim hic sesi cikmamis sende gel arkadasim lutfen
Ya hele şükür kavuştuk..
Fatturayı ödememişiz İnternet kesildi. Neyse bugün halletti canım kocam
Kaderim kusura bakma gelemedim. Leadangel ile konuştum sabah, gidemeyeceğini söyleyince bende gelemedim. Benim oraları bulmamın imkanı yok, çünkü hiç gitmediğim bir yer.. Neyse, umarım hepiniz iyi vakit geçirmişsinizdir..
canım yaaa seni okadar çok merak ediyorum ki yazılarınıda okuduum sen süper bişi olmalısınnnnnnnn...ne demek yer ayırmak başımın üstünde yeriniz var dicem ama ezilirim kız ben senin altındaşaka tabi alınma sakın.
kızlar nihayet biraz sakinleştik ikimizde.derdimiz bezmiş. anlamıyorum ben çocuğu yaaa bu gün kaderime giderken mecbur bağladım eve gelincede çıkardık ama yok gene bağlıycakmışız derdi oymuş ondan o kadar kudurmuş. tam bırakıyoz derken gene bağlancaz galiba
neyse kızlar arada yazmaya başladım bi topikte. sizi başını ağrıtmıyıim burda diye bazı konuları oraya aktarıyorum. okumak isterseniz linkini veriyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/403416-klavyemde-cenem-kadar-dusuk.html
canım yaaa seni okadar çok merak ediyorum ki yazılarınıda okuduum sen süper bişi olmalısınnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?