Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

hanım hanımcıklar
kaderim herşey için çok teşekkürler. emeğine sağlık canım.inş. uzun ve başarılarda dolu bir ömür ardacığımızada.
cimcimem Atatuğ'un hali hala aklımda yapma kız bi daha çok garipsemiş yavrum.bu arada özellikle mutfakta sordum. ablam daha çok yeni olduğu için duyulsun istemiyo bebiş annem duymasın diye mutfağa çektim seni.
bu arada kızlar bu gün kaderimde görüştük bakın önümüzdeki hafta değil ondan sonraki hafta bi gün bendesiniz ona göre ayarlayın kendinizi heee.15 gün önceden söylüyom özellikle sonra işim çıktı mazereti kabul etmiyorum. adresim olmayanlar haber verin özelden atayım. uzak olanlar içinde sorun yok metro 15 dakkalık mesafede bırakıyo. heryerden otobüs minübüs dolmuş ne ararsanız mevcut yani mazeret yok

Ya hele şükür kavuştuk..

Fatturayı ödememişiz İnternet kesildi. Neyse bugün halletti canım kocam

Kaderim kusura bakma gelemedim. Leadangel ile konuştum sabah, gidemeyeceğini söyleyince bende gelemedim. Benim oraları bulmamın imkanı yok, çünkü hiç gitmediğim bir yer.. Neyse, umarım hepiniz iyi vakit geçirmişsinizdir..

kaderim ellerine kollarına sağlık cnm herşey süper ötesi olmuş pastaya ayrı bayıldım eltinde çok şeker biriymiş Allah herkese aynısından nasip etsin kıskandım valla neyse neyse evinçooooooooook güzel güle güle huzurla otur tatlım bugün az oldu ama bir gün oturmaya gelicem kusura bakma....

aman antika 5 dakika sonra normale döndü hatta gelmek istemedi ne güzel oynadılar ardayla:84:çok üzüldüm bende bütün gün özür diledim hala içim acıyo ben sesimi bile yükseltmem canıma karşıha bundan girdi sanki içimekızlar ben bugün atatuğun poposunda bir küçük vurdum çooook üzgünüm:
5:

kaderim sizden çıktım minübüse bindim eşim aradı istediğin zaman alayım diye kafamı vurdum taşlara doğu garajında buluştuk geri geliyordum gündüzü kaçırdık gecekine takılacaktık

keke senide arasaydım ben giderken

KDERİM ben kahveni içemedim ona üzülüyorum

eltisi konusunda katılıyorum cimcimem sana hatta biz nerdeyse boşatıp Devrim'e isticektik taktık resmen bütün gün gözü ondaydı.şaka tabi Allah sahibine bağışlasın.
bu arada kızlar delirmek üzereyim benimki azıttı iyice vıy vıy vıy sürekli bişeyler istiyo veriyorum atıp gene bağrıyo vermiyorum gene bağrıyo. :84: :84: :84: yaklaşık 1,5 saattir böle napcamı şaşırdım. bütün dolaplardakiler çıktı dışarı aman susta naparsan yap pozisyonuna geldim ama gene yok. Allah aşkına bi çare söyleyin yolacam iki tel kalan saçımıda o olcak.

kaderim canım malum işt eolduğum için gelemedim ama artık evde olduma göre ennn kısa zamanda gelirim görüşürüz inşallah...

devrimin annesi :)) canım evet artık evde olduma göre en kısa zamanda sana gelmek istiyorum canım malum devrimin doğum gününe gelemedim hala içimde hemen bi gün ayarlayalım canım

aa annesi kıyamam ben damadıma üzme benim yakışıklımı,çok özledim sizi ennn enn en kısa zamnda görüşelim

ne demek yer ayırmak başımın üstünde yeriniz var dicem ama ezilirim kız ben senin altında şaka tabi alınma sakın.

kızlar nihayet biraz sakinleştik ikimizde.derdimiz bezmiş. anlamıyorum ben çocuğu yaaa bu gün kaderime giderken mecbur bağladım eve gelincede çıkardık ama yok gene bağlıycakmışız derdi oymuş ondan o kadar kudurmuş. tam bırakıyoz derken gene bağlancaz galiba

neyse kızlar arada yazmaya başladım bi topikte. sizi başını ağrıtmıyıim burda diye bazı konuları oraya aktarıyorum. okumak isterseniz linkini veriyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/403416-klavyemde-cenem-kadar-dusuk.html

kızlar afiyet şeker olsun,hiç birini ben yapmadım gerçi ama
mahzeretim var ocağım fırınım çalışmıyor
arkadaşlarım yengem eltim sağolsun halletiler..
cimcimem çok üzüldüm canım ya keşke daha otursaymışın,,yada geri dönseymişin ne iyi olurdu..bol bol oturururduk eşlerimiz 8 degeldi.
çok iyi olurdu.
bende bu akşam bir telaş daha atlattım,,kayınvalidemler büyük görümcem vs.. bendeydiler onlar gider gitmez açtım burayı..
yarın akşamda annemler amcamlar gelinelri kızları yarında bir telaş ama tatlı telaş..
hepsi aynı anda olmadı annemler başka biryere daha önceden söz vermişler ayrı ayrı oluyor ne yapalım.
pazarda jale hanım uğrayacam dedi..
unutmadan cimcime oğlumun sana teşekkürlerini iletiyorum.çok sevindi eşim gelir gelmez gösterdi.
çok düşüncelsiin..
kızlar sizlerede teşekkğr ediyorum geldiğiniz için.bu arada okadar oturduk bir foto çekinemedik..
benimde fotonun sonradan jarjı bitti fotolara bakamadım ama siznle çekinemdik.
sadece arada çektiğim fotolar oldu.eklerim buraya bir ara
keşke elifangel oyaya bir alo deseymişin canım beraber gelirdiniz.
ledangel başka sefere inşallah canım..
geçen yeşimle konuştuk ya sana gelmek istiyorum oraganize et dedi.
artık antikadan sonra bana gelirsiniz ozaman cumartesi olur. herkez gelir..
melek hayışrısı olsun canım, keşke dün ayrılsaymışın işten bugün bana gelridn.

canım yaaa seni okadar çok merak ediyorum ki yazılarınıda okuduum sen süper bişi olmalısınnnnnnnn...

canım yaaa seni okadar çok merak ediyorum ki yazılarınıda okuduum sen süper bişi olmalısınnnnnnnn...

KAZENNNNNN süpermen topiği istyorummmm :90:
yok be güzelim sarııı, sısskaaa, gevezeeee, mikroppppp, öle bişeyim işte :90:
bak aklıma ne geldi böle deyince hadi kızlar hemen hemen herkes biribirini gördü. birer kelime yada cümleyle tanımlayalım bakalım birbirimizi neler çıkcak
bak ahyatu güzel bi fikir verdin oyun çıktı bizede.

Son düzenleme:
ben başlıyorummmm....
seda = küçük anne
melek = kokoş bebek
kaderim = pür telaş
cimcime = amannn boşver
naz = geyşa ( onlara benzetiyom nedense yüz hatlarını )
leadangel = kikirik
elif = kocacım kocacım kocacım :90:
nilimsi = çekingen
ilknur = geç mi kaldım

kızlar sakın alınmayın he ilk aklıma gelen şeyleri birazda muzipliğe vurarak sıraladım. dökülün bakem sizlrden neler çıkcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…