Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

ahhhh nilimsimi gelmiş gel bakim sen yanıma
sonrada
kız ben nilimsi dye k... yırtartken sen bursdaydın yani
insan bir alo derr de bende tl tekrar almış olurdum
neyse hadi telafi ederizz..
öptüm seni çokk
bu arada nilimsi ben anladım sayende antikanın ne bulduğunu..

benimde hazırlıklar bitti sözde erken gelicek arkadaşlar vardı ne gelen ne giden birazdan başalar dökülmeye millet şu akşamıda atlatırsam hayırlısıyla 20 kişi oluruz muhtemelen

bizede ilave kişler eklendi eşimin patronu ailesiyle beraber geliyor
benimde bu akşam son doğum günü,,
annemler amcamlar kızları gelinleri ooooooooooo
allahım yardım etsin banada

Son düzenleme:
benim liseden beri görüştüğüm arkadaşlarım var gurubumuz yrı karacabey yarı bursa bunlara ünv.dede ilaveler oldu onlarlada kocaman bir gurup eşler çocuklar bekarlar eşimin iş arkadaşı mimar eşi çocukları bizimde kısmetse son d.günü

amin cnm aminnn ben vallh açık büfe kim ne istiyorsa gelipalısın kızlarlada öyle yapmıştım baya rahat oluyor öyle salonda masa hazır canı istediğinden istediği kadar yesin herkes

Allah yardımcınız olsun kızlar. yardım lazım mı. yemeye ama
nilimsi hoş geldin canım. benim tel iyice gümledi açılmıyo bile şu an artık yenisine sağlıkta bakalım. yaz var kış var. :)))
bu arada ne bulduumu bak kaderim öğrenmiş.daha önceki sayfalarda bir link verdim ordan bakabilirsin ilk yazı seninle ilgili. ama emin ol beni nasıl mutlu ettiğini anlayamazsın.tekrar tekrar teşekkür ederim.
bu arada kızlar yine o linkte yeni bir hikaye ekledim gerçekten alıntı bir hikaye.kocalarımız dediniz ya aklıma geldi anılar biraz hüzünlü ama yıllardı içimde bir yerlerde kalan iki arkadaşımın öyküsüydü paylaştığım. artık dilimin döndüğünce.
ahyatu yok be canım ne yazarlığı benimki bir tür terapi böle böle rahatlatıyorum kendimi. yoksa ben kimmmmmm yazarlık kim.üç beş sözlüklük kelime dağarcığımla böle bişeye soyunsam anca iki günlük şarkıcılar kadar ömrüm olur. o iş emek ister, hazine ( bilgi ) ister. yok ben daha o kadar büyümedim.

sedaaaaaaaaaaa kızım tam fıstık olmussun valla cok beğendm kiloda weryn oh cıtır seniii bende kilo wercm insallah ama elifangel ve sizle waffle doyana kadar:)ayferde numaram war kızlar leadangel gecmiş olsn cnm senn hangi dktra gdyrsn ve memnumusun cıkırmöm kendinize ve kuzucuklara iyi bakın kaderm dövme benii bende senin numaran yoktukiiiii::::

kent meydanınada wafle gelmiş hoşgelmiş

ben bahara götürüyoeum cnm burçin eroğluydu drumuz doğum iznine ayrıldı bize şimdi eşi bakıyor ümit eroğlu güsel şimdilik sağolsun

ay iki saattir yazdım yazdım arda bir patlattı hepsi gitti.
tekrar yazıyorum.
nilimsi evet canım haklısın benim nom yokmuş sende mnsde görüştük
arkadaşımı boşuna parçalamışım:84:sen gel şimdi beni parçala:84:
neyse canım en yakın zmaanda görüşmek üzere bekliyorum seni..
ledangel benim menümü akşama eşim getirecek..
malum benim açık büfe gibi masaya hazırlama gibi bir lüksüm yok
çünkü mamalardan önce misafirlerim geliyor.
ocağım fırınım çalışmıyor taşındığımzdan beri ama hiç üzülmüyorum.
çünkü ozmadan beri evde yemek yapmıyorum..arkadaşlarım annem yengem sağolsun hepsi getiriyor.tabi en çokta anneciğimm
bu akşamda goccam onlardan sonra gelebilir. o yüzden tabaklara açık büfe olamıyor
gerçi pek öyle hazırlamak ta işime gelmiyor hem daha çok yorluyorum hem yine tabaklarına ben koyuyorum..
bizde çay faslı oluyorya koşturmaca oluyor..
neyse eşime siparişleri verdim o günkünün aynısı gibi sadece pastamız farklı..

canım asıl senin gönlüne sağlık. nilimsicim Erol Bey sgk üzerinden bakıyor. artı olarak 18 Tl veriyoruz.hiç bişey değil yani. yapılaması gereken testleri vs. de sgk lı olarak yaptırıp fark ödüyoruz.
leadangel canım alerjik olarak üç doktordan aynı şeyi duyduk biz 3 yaştan önce yapılan hiç bir testin doğruluğu yok cevabını aldık o yüzden istersen bekle canım.hem çocuğu hırpalama çünkü bir çok iğne ile yapılıyor yada belki değişmiştir ama en azından benim zamanımda öle yapılmıştı. kolumun 18 yeri delik deşik olmuştu yıllar önce.

cnm ben de araştırdım hatta aile hekimimizin oğlu astım hastası o bana 6-7 yaşından evvel asla işe yaramaz dedi ama dr isterse ne yaparız mecbur kalırız benim alerji uzmanına götürmek istememdeki sebebp biliyoruzki hava değişiminden vardır belki ilacı iğnesi bişeyi

ahhh leadangelcim yaa keşke ilaçsız iyileşmelerinin bi yolu olsa. o kadar üzülüyorumki kuzucukları rahatsız duyunca.

arkadaslar aksama misafirlerim var ama bende katilicam oyuna firinda ki borekleri yakmayayim yazarken duru yok bu aksam kocisle basbasayim.

durununda bunyesi cok hassas dr 5 yastan once olmaz demisti nilufer hanim ama erol beye hic sormadim
arkadaslar bebislere umca damla alin gercekten super ya aksam annem bu damlayi cikarandan ve erol beyden allah razi olsun diyor inanilmaz iyi buldum yaaa gozle gorunur sekilde iyi yapiyor

ben yokum yaaa konuşun durun bakalım dır dırrrsondan gideyim ben ilaca karşı olduğum için asla ilaçlı bir yöntem düşünmedim...leadangelim allerji testi yaptıracağına dr. sor neler yedireyim allerjiye karşı diye nasılsa test fosss çıkacak ilaçla olacak iş değil yani

kızlar bişey soruca ama sakın yanlış anlamayın lütfen bu atak nasıl oluyor niye mi soruyorum Atatuğun doğuştn tıkanma sorunu olduğu için sordum.
bizim ki burun tıkanıklığıyla başlar ateş mateş olmaz genelikle bişey yedirirken emzirirken feci bir kusma kusmanın akabinde morarmaya dönmeden nefes alır
bunu ilk yşadığımda atatuğ 12 günlüktü ve bunun üstüne 4 kere daha oldu
ama nurcan hnm bunun normal olduğunu olabileceğini burnunun sürekli temzlenmesini BİR BEBEĞİN ASLA MORARMA OLMADAN bir atak geçiriyor denemez dedi...hiç ilaç vermedi tıpkı ben nefret eder ilaçtan bitkisel bile olsa..

bunları neden mi anlattım o kadar dikkat ettim ki kızlar burnu tıkalıyken hep yapıyorlar bunu dikkat edin bak bi de kendinizi düşünün burnunuz tıkalıyken aynı şeyleri yaşamıyormuyuz ??? çok bilmişlik taslamak değil niyetim aman yanlış anlamayın ama geçmiş topikleri okursnız hatırlarsınız benim atatuğu tıkandı diye nurcana acilllllll götürdüğüm günleri hiç ilaç filan kullanmadım 12 günlükken bile zaten artı burun spreyi hep bizimle burun tıkanık değilse tıkanmada kesinlikle olmuyor

Son düzenleme:
herkesin misafiri var ben yanlızım kociş geç gelicek sana geleyim mi leadagelim ??

ayy sevgi seli olmuşsunuz ayol hepiniz gözlerm yaşardı en kıdemli biziz alaşılan 14,5 yıl oldu bana tahammül edebildiği için çoook seviyorum canımı zordur beni çekmek 40 kere dünyaya gelsem 40 kere onunla kapamak isterim gözlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…