Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

herkeze merhaba duruyu sattim babanneye bende gune gidiyorum yemin parka
idrar tahlilimin sonucuda pazartesi gune nazaran gayet iyi dedi dusmus degerlerim fitili gun asiri kullan dedi hala daha sikayetlerim var ama bide ben kendim usumuyorum ama evde kisa kollu geceliklerle tsortlerle geziyorum onunda etkisi varmidir acaba bu hastalikta

selam hanımlarrr...
işlerim bittide anca oturdum pc başına.malum maaş günü sabahtan beri hesap kitabın içindeyim, sonra bankalar. bu arada iyice alıştık nakit taşımamaya bi yönden de iyi oluyo çantam çalıncak derdi yok.ama bi yönden arada sanala karta geçiş yaptımı herif benim hesaplar alt üst yaaa kızlar bazen merak ediyorum bu evde neyim diye. sökük dökük işleri bende, yemek temizliğin zaten hepsi bende, hesap işleri bende, su elektrik tesisat işi bende. yok anacım ben bilmiyom demek en iyisiymişde geç anladım iş işten geçti. neyse kızlar size bi haberim var. bu sabah herif bi haber getirdi şu an düşünce aşamasındayız ama olcak heralde. çalıştığı fabrika yeni bir kooperatif başlatacakmış. ödemelerde çok iyi ölçtüm tarttım hiç bi yerden kısmasak yetişecek durumda. ve 20 ayda teslim yazıyor anlaşma koşullarında.teslimden sonraysa duruma göre bakarız ya burda kalrız ya ona geçer bunu kiraya veririz dedik yada boş dursun yaaa yarın öbürgün Devrim büyücek üniversitesi var askerliği var baktık sıkıştık kirasıyla okul masrafını karşılarız diye düşündük. kaderim ayağını sürttün galiba bak bizede uğurlu gelcek taşınman.ama ne yalan söyliyim oraya gitmeyide hiç istemem. taaa geçitte ben alışmışım merkeze oralar bana çok uzak geliyo. bu arada şu sedanın arkadaşlara bende gireyim merak ettim onu

hadi hyırlısı antikam benim arkadaşımda düşünüyorlar o koooperatif işini geçit hemde artık çok güzelleşti sitelerden
inş. hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşlarda çok makul olduğundan bahsetti onlar baya niyetli inş. sizinde olur

hayırlısı leadangelcim. dediğim gibi canım gitmesemde Devrim büyüyo yarın bi gün masrafları artıcak ona yardımı olur diye düşünüyoruz. o olmasa bile eee evlencem ev kurcam diyecek bu zamanda malum artık hayat pahalılığı hem kira hem geçindirmek zor iş tamam benden bi tane kalıcak belki babasından da kalıcak ama fazla mal göz çıkarmaz.

sedacım facesinden emeli ekledim bilgin olsun canım. bu arada hatununda profiline baktım.ne diyelim Allah analı babalı büyütsün. anasınıda bizden uzak tutsun

canım bazı şeyler risk almadan olmuyor.Ben daha ilk oğluma hamileyken başladık koooperatife ama bizim ödemeler çok düşük olduğu için uzun sürdü.Aralık sonu anahtarları alıyoruz kısmetse.Şuan satsam 120-130 civarı en az,bu parayı kenara koyabilir miydik,mümkün değil.En azından oğlumun birinin evi hazır.Durumunuz müsaitse hiç düşünme.Bu arada malum kişinin adı nedir atın bana ben de merak ettim.

hayırlı olsun antikam
bizde kooparatfie girdik gireceğiz gibi bizim 2012 te teslim ama şuan toprak daha:)
canım bak buralarıda çok değerleniyor.
uludağ üniversitenin kampüsü geliyor.
hürriyetteki gibi yürüyüş alanı park falan yapılmaya başlanmış.
şimdi bir b...ka bezemiyorda ileride gelişsecekmiş gelişmeyede başladı.
eşimde bu fiatlara ozaman alamayız şimdi alalım diyor.evde katolog doldu neyse birni seçtik hayırlısı..
kızlar geliyorusnuz dimi yarın.

nazcım doğru diyosun kenara koymaya kalksak koyamayız. yeri güzel kötü değil.daha şimdden iki alışveriş merkezi var civarında. ve bosch hun diğer kooperatifide çok güzeldi şimdi teyze çocuklarımın çoğu orda oturuyorlar. ve kullandıkları malzemeler falan gerçekten kaliteli. yeni inşaatda aynı firma yapacak o yüzden gönlüm rahat verdikleri tarihte teslim ettiler bundan önceki 2 gurubu. buda artısı. tek fark onlar 10 yıllık planla ödendi bizim girmeyi düşündüğümüz 15 yıla bölünecekmiş. diyorum ya hayırlısı ama sizin konuşmalarınızda cesaret oldu olmadı desem yalan olur.

kızlar bugün minübüsle eve gelirken 2 kere bindiğim minibüsten indim.
büyük tabeleyle vatan yazana binilecekmiş ayrıca 2 numara yazana her ihtimale karşı millet mh.yüksek oba sitelerine giriş derseniz soru işareti kalmaz
bende yeni yeni çözüyorum.
minübüsle gelmek isteynler için küçük bir detay.

ilknur ve nilimsi yok meydanda
kızlar adresi attım sizede ama yoksunuz
nilimsinin teli kimsede yok anlaşılan
aslında söylemiştim bayram sonu diye ama memlektetmi kaldı bu kız,yoksa uğrardı..

canım bende numarası vardı nilimsinin ama telefonumun akıbeti açılmıyo ve no tel rehberinde kayıtlı ondan sesimi çıkarmıyorum kaç gündür. bu arada kaderim tam zamanında taşından he öbür evi zor bulurken bunu nasıl bulcaz bakalım.

bu daha kolay canım bak her açtığımda aklıma geleni yazıyorum.
tarif ettiğim gibi sitelere girişte yüksek oba inşaat yazan tabeleyi gördüğünüzde
hemen 10.20 metre ileride şeşen marketi göreceksinin onun arka bloğu

nilimsi bence buralarda değil olsaydı muakkak açardı..
biliyordu çünkü d. günü oalcağını.

kaderim cnm ardamızın paşamızın doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı hayırlı uzun ve hep beraber ömürler nasip etsin inşş.gelemediği kusuruma bakma,bizim burdan oraya araba yok muşbide malum hava yağışlı cesaret edemedm yanlız bebekle çıkmaya ağlamaya başladımı susmuyo kusura bakma

evet canım malesef öyleymiş.
bizim buradan heykele varmış,sana iki vesait olacak
ne kusuru canım gelmeni çok isterdim.bana gelirsin eciş hasta olursa bu sefer ben vijdan azabı duyarım..
ama bebek olunca birde iki vesai olunca anlıyorum seni

yaw kaderim sen bi de heykelden anlat be kuzum yoksa ben gece sendeyim...bursa da sor neresini istersen bilirm karış karış oraları yrın keşfedicem dahasence heykel mi yoksa minibüs mü daha kolay ???

ewet iki vesait oluyo sağol anlayışın için inanın orada olmayı çok isterdim çü
nkü sizlerle tanışmayı çok istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…