- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
cimcimem ben de yalnızım atla taksiye gel bana canım yaaa :))
keşke gündüzden haberleşseymişiz
burda her daim bi ziyaretçi var kim bu her açtığımda burda
ben yokum yaaa konuşun durun bakalım dır dırrrsondan gideyim ben ilaca karşı olduğum için asla ilaçlı bir yöntem düşünmedim...leadangelim allerji testi yaptıracağına dr. sor neler yedireyim allerjiye karşı diye nasılsa test fosss çıkacak ilaçla olacak iş değil yani
kızlar bişey soruca ama sakın yanlış anlamayın lütfen bu atak nasıl oluyor niye mi soruyorum Atatuğun doğuştn tıkanma sorunu olduğu için sordum.
bizim ki burun tıkanıklığıyla başlar ateş mateş olmaz genelikle bişey yedirirken emzirirken feci bir kusma kusmanın akabinde morarmaya dönmeden nefes alır
bunu ilk yşadığımda atatuğ 12 günlüktü ve bunun üstüne 4 kere daha oldu
ama nurcan hnm bunun normal olduğunu olabileceğini burnunun sürekli temzlenmesini BİR BEBEĞİN ASLA MORARMA OLMADAN bir atak geçiriyor denemez dedi...hiç ilaç vermedi tıpkı ben nefret eder ilaçtan bitkisel bile olsa..
bunları neden mi anlattım o kadar dikkat ettim ki kızlar burnu tıkalıyken hep yapıyorlar bunu dikkat edin bak bi de kendinizi düşünün burnunuz tıkalıyken aynı şeyleri yaşamıyormuyuz ??? çok bilmişlik taslamak değil niyetim aman yanlış anlamayın ama geçmiş topikleri okursnız hatırlarsınız benim atatuğu tıkandı diye nurcana acilllllll götürdüğüm günlerihiç ilaç filan kullanmadım 12 günlükken bile zaten artı burun spreyi hep bizimle burun tıkanık değilse tıkanmada kesinlikle olmuyor
sedaaaaaaaaaaa kızım tam fıstık olmussun valla cok beğendm kiloda weryn oh cıtır seniii bende kilo wercm insallah ama elifangel ve sizle waffle doyana kadar:)ayferde numaram war kızlar leadangel gecmiş olsn cnm senn hangi dktra gdyrsn ve memnumusun cıkırmöm kendinize ve kuzucuklara iyi bakın kaderm dövme benii bende senin numaran yoktukiiiii::::
cimcimem:=samimi,dürüst ,içten dostcanlısı
leadange:=melek gibi,
seda:=aktif,enerjik,doğal
kaderim:=panik,sabırsız ve telaşlı
devrimin annesi:=yoğun,telalı,değişik,sevimli
nilimsi:=sakin,uyumlu tatlı anne
elifangel:=canayakın,doğal tatlı anne adayı
naz:=güzel,tatlı ve candan
yeşim:=güzeller güzeli melek kalpli
ilknur:şirin doscanlısı uyumlu ve çok şekerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?