- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
iyi geceler uykusuz hanımlarrrr nasılsınız...ben malum ece ile uyanık daha bu saattehanımefendi uyumadı daha inşş birkaç saat içinde uyurrr.uyusada işerimi yapsam bu hata çok misafirim var çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ah canım nerdd öle akşam 8 yat off off ece en erken 2.00 uyuyor ondan sonra ben daha iş güç yapıyorum.uykusuzluk çok zor allahım bütün bebişlere uykular versin bol boll benimkinede inş.yatak ayırmakta biraz geç kalmışsın canım ya ben bile ece yi artık tuğçenin odasına geçiricem.tuğçede 1 yaşıan gelmeden kend odasında yatmaya başlamıştı ne kadar çabuk ayırırsan o kadar iyi oluyor bence.kız bu saatte ne işi uyusun sende yat dinlenahhh ahh ben atatuğun 1 ay önceki hallerini geri istiyorum çocuğu 1 yaşına kadar bıraktığım yerden zorla kaldırıyordum emmeye :95:bizimkinin en fazla 3tür gece uykusuz bıraktığı 8 de uyurdu oooo sabah 9 a kadar benim eve bebek 1 aydır geldi yaaaa ben ayırdım diye mi yapıyor emmiyor diye mi bilmiyorum yaaaaaaaaaaa
hata yaptığımı 2 haftadır çok çok iyi anladım ama geç kaldıminan ayırabilmek için uykusuz kalacağım aklıma gelmemişti çünkü çok güzel uyurdu şmdi saat başı ayakta ne yaptıysam alışmıyor ya :79:ben bide hiç koynuma alıp uyuyamadım eşimde bende çok deli uyuruz hep yatağında ama bizim odadaydı bi de koynumuzda uyutsaydık yanmıştık desene ama hiç uyanmazdı bu velet ona da güvendim biraz galiba
uykusuzluk mevzusunda dilimi ısırarak yorumda bulunmuycım kuzuma maşallah vallhi beni hiç üzmedi bindebir yapar varsa bir derdi allahıma bin şükür 20 günlüktü gece uykusu düzene girdi giriş o giriş
Çok şükür benim paşam da beni o konuda hiç üzmedi aynen eve geldik ve ilk geceden itibaren bi acıktıkca oda mırıltı şeklinde sesini duyururdu yavrum :) Maşallah Akşam en geç saat 9 sabah en geç 7 de ayaktayız...uykusuzluk mevzusunda dilimi ısırarak yorumda bulunmuycım kuzuma maşallah vallhi beni hiç üzmedi bindebir yapar varsa bir derdi allahıma bin şükür 20 günlüktü gece uykusu düzene girdi giriş o giriş
Doğum gününüz kutlu olsun
tşk ederim canım :)sağol canım
sende hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?