- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.101
geçmiş olsun cnm ya kıyamam ben o fındığa aman cnm ilaçlarınız kullanın ilerlemeden sende dinlenki verimli olasın onlaraslm kızlarişten yeni geldim ve ölüyorum uykusuzluktan .akşam yine acildeydik bu kezde deryayı götürdük gece bir ateş kaldırdıki sormayın kıpkırmızı oldu yanakları yavrucumun.bronşit başlangıcı dedi doktor.sabah beşe on vardı evdeydik bir saat uykuyla işe gittim.felaketim şimdi.oğluşum ananneye gitmiş.babası işe gidewrken bırakmış.kızımda babaannesinde uyuyor. bende güzel bir uyku çekerim diye düşünüyorum.allaha şükür iyi şimdi ikiside en azından ateşleri yok.
slm kızlarişten yeni geldim ve ölüyorum uykusuzluktan .akşam yine acildeydik bu kezde deryayı götürdük gece bir ateş kaldırdıki sormayın kıpkırmızı oldu yanakları yavrucumun.bronşit başlangıcı dedi doktor.sabah beşe on vardı evdeydik bir saat uykuyla işe gittim.felaketim şimdi.oğluşum ananneye gitmiş.babası işe gidewrken bırakmış.kızımda babaannesinde uyuyor. bende güzel bir uyku çekerim diye düşünüyorum.allaha şükür iyi şimdi ikiside en azından ateşleri yok.
selam kızlar.eksik olmayın canlarım teşekkür ederiz.hala atlatamadık ama iyi sayılırız.
uzun zamandan beri ilk defa yarın gece vardiyasına başlıycam şimdiden stresi üstümde.şu hafta bir bitse:96:
Günaydın Hanımlar,
Gece uyutmadı bizim cimcime zombiler gibi dolaşıyorum şimdi evin içinde.
İlknur geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi kuzucuk?
selam kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun...
karnelerini alan akıllı yavrularınızı tebrik ederim nice başarılara..
leadangelcim canımm anca fırsatım oldu güzel kahvaltınn için ellerine sağlık hamarat arkadaşım herşey süperdii..
nazcım allah sağ salim kavuştursun canım oğluşunla seni dualarımız seninle kendine ve minik paşamıza çok dikkat et herşey güzel gönlünce olsun dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?