Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

nilmısra hoşgeldin. meraklanma canım hepimiz aynıyız.
seda labilir güzelim çünkü doktor beklentileri herkesin farklı. biz bize hitap ettiği için Jale hanım'dan memnunuz. ayrıca geçen ablamın başına gelen bişey tüm aileyi memnun etti diğerleride artık bizdemi ona gitsek demeye başladı.ablam dediğim teyzemin kızı. 4 aylık hamile ama işi gereği sürekli yurtdışına çıkar. geçen gitmeden bi muayeneye gideyim bakayım sorun teşkil etcekmi demiş ve durumu anlatmış gideceği ülkede bir arkadaşıyla bağlantı kurup cep nosunu vermiş diğer doktorun olurda herhangi bişey olursa oralarda diye. bunlar bizim için çok önemli şeyler.neyse her kes için herşeyin hayırlısı inş.
ilknurcum aynı şey bizdede var ama bizde ben istiyorum herif istemiyo ikinciyi bu yüzden beni tehdit ediyo şakayla karışık. ama o bile diyor hele doğumda yaşadıklrımızdan sonra o konuda başkasına emanet etmem karımı diye.
seda ben daha önce 2 kez denedim spirali evet biraz can yakıyo takılması ama öle aman aman bişey değil. ve malesef ben kullanamıyorum vücudum kabul etmiyo benim dışarı atıyo ilaçları ise diğer rahatsızlığımdan dolayı ne diğer doktorlarım ne Jale Hanım öneriyo. o yüzden mecbur herife paslamış durumdayımki oda bu durumdan çok memnun jaten sana güven olmaz istiyon beni katakulliye getirirsin diyo

geçmiş olsun cnm ya kıyamam ben o fındığa aman cnm ilaçlarınız kullanın ilerlemeden sende dinlenki verimli olasın onlara

geçmiş olsun cnm inşallah hemencecik atlatır

bende bugün 15 kişi ağırladım ama üstümden tır mı geçti kamyonmu bilmiyorum inanılmaz yorgunum duruda babannesiyle gitti bu gece kızımsızım ayyyy uyumak istiyorum bende 3 saatlik uykuyla geziyorum

ilknucum çok geçmiş olsun canım.
seda sende atlatmışsın maşallah.
benimde canım sıkkın bu gün sabah görümcem aradı yarın gelcekmiş sesi pek durgun yine kim bilir neler yumurtlucak

selam kızlar.eksik olmayın canlarım teşekkür ederiz.hala atlatamadık ama iyi sayılırız.
uzun zamandan beri ilk defa yarın gece vardiyasına başlıycam şimdiden stresi üstümde.şu hafta bir bitse:96:

selam kızlar.eksik olmayın canlarım teşekkür ederiz.hala atlatamadık ama iyi sayılırız.
uzun zamandan beri ilk defa yarın gece vardiyasına başlıycam şimdiden stresi üstümde.şu hafta bir bitse:96:

iyi pazarlar hanımlarrr

cnm gece kayınvaliden başedebilecekmi deryayla küçük daha çünkü allah kolaylık versin vallhi gece vardiyası zordur hhem aklın evde kalır keşke biraz daha vermeselerdi seni geceye :26:

herkeze iyi geceler kocişimi işe yolladım şimdi ağlıcammmm çoook üzgünüm hiç sevmediğim bi vardiyasııı bugün sağlam bi uyku çektim dün akşam arkadaşlardaydık sabah 5 te geldik eve gelincede yatmamız sabah 8i buldu
bu hafta güzel bir hafta olur inşallahhhhhhhhhhhhh

selam hanım hanımcıklarrr...
bu hafta herkesin derdi gece vardiyası belli oldu aynı dert bizde de var.çabuk ve sorunsuz bir hafta geçiririz o zaman inş. diyorum.
sahi seda madem vardiyalar denk geldi kız sabahlamaya gelsene Duru'yu alıp nede olsa Devrim'de uyumuyo Duru'da hem onlar takılır hem biz. herifler sonunda yuh dicek tab önce gündüz sonra akşam bide gece eklenince

sen gellll hayatım al devrimi otururuz senin ev kalabalık rahatsız etmeyelim kimseyi gelll bize eşin yarın gece bıraksın valla süper olur

Günaydın Hanımlar,
Gece uyutmadı bizim cimcime zombiler gibi dolaşıyorum şimdi evin içinde.
İlknur geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi kuzucuk?

nilmısra hoş geldin sende aramıza

ahh burcu seni anlıyorum canım ama arda çok şükür artık beni üzmüyor 2 yada 3 kere kalkıyor geceleri önceden hiç uyumuyordu bile artık büyüyor biraz daha sabır canım,,

ilknurcum çok dikkat etmemiz gerekiyor grip salgını hiç bitmeyecekmi
deryacağıa geçmiş olsun umarım atlatmışsınızdır.kayınvalidenin yanında olmasının avantajlarından biride bebeğe bakması oluyor sanıırm bu konuda şanslısın ilknur..

biz cuma günü taktirimizi aldık ana oğul pek bir sevindik.
bu hafta çok yoğun geçti en güzelide tatlı heycan yaşadık büyük görümcemin kızını dün sevgilsiin ailesi görmeye geldi,eltimle beraber bizde ordaydık..o nasıl heyacan anlatamm size elleri tir tir titredi kahveleri ben yaptım o götürdü..
bizde o yollardan geçtik ama o günlerini arıyor insan o tatlı heyacan içimizden bişeyler koparcasına sevinçç,,,birazda üzüntü oluyor insanda hepsi aynı anda yaaşnıyor...
ooo çok eskilere gittim..beni nerdeyse vermeyeceklerdide son anda baskın çıkmıştım
yoksa kaçarım diye abim özelikle oooo ne olaylar olmuştu 19 yaşında evlencem deyince sorun oluyor işte ama iyikide aşkımla evlenmişim
bu hafta ankaradaki ve eksişehirdeki görümcemlerde gelebilirmiş...15 tatil ya bursada olacaklar bol stresli bir sömestır geçireceğiz anlaşıldı..:84:
sedacım eskişehirdeki görümcem tülinin çok samimi arkadaşı,belki bahsetmiştir tülin sana ondan..

neyse kızlar bugün temizlk günüm biraz kendimi ev işine vereyim birazda müzik ooo süperr
öptüm sizi

kaderim tebrik ederim oğluşunu allahım daha nice güsel başarılar yaşatsın oğluna inş.

ay o isteme söz nişan ne tatlı heyecanlar bende küçük kardeşler olduğuna o heyecanları henüz unutmadık sende aceleciymisin he 19 yaşında benim kardeşim 21 de evlendi bana çok küçük geliyor

kızlar ya size bişey danışıcam tuğkan park yataktan atlıyor nasıl derin biliyorsunuz bana bir akıl verin gerçi önünüde yatak var oraya atlıyor ama allah korusun oa tehlikeli yataklar yüksek iniyor ordan uyku sersemi bidünya beni heyecanlandırıyor ne yapayım ya şu park yatağın önüne bir çözüm varmı bahçe çitleri varya onlardanmi gersem

Selam kızlar,uzun bir aradan sonra ben geldim.izine ayrılayım da bol bol yazışırız,görüşürüz derken izne ayrılışımın 3.günü yoğun bir kanama ile hastaneye gittik.İğneler,serumlar,ilaçlar falan derken bebeği 3 hafta daha tutmayı başardık.Bir kaç gün hastanede yattım,sonra da evde neredeyse kıpırdamadan yattım.Bir su bardağı dahi kaldırmayacaksın dedi doktorum ve bugüne kadar geldik.Kısmetse çarşamba günü saat 12:00 gibi ameliyata alınacağım.Sizlere de yazamadım ama bilgisayarı açmadım bile.Annem hep başımda sağolsun ilaçlarımı bile ağzıma veriyorlar.Bugün kalktım artık patladım sıkıntıdan günlerdir.Allahtan doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor da hiç değilse hastaneye kadar gidip geliyorum.Tabii o da taksi ile kapının önünden binip,kapının önünde iniyorum ama olsun sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım da her şey geçecek.Bu arada geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir,aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum.Benim için dua edin kızlar,görüşmek üzere...

selam kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun...

karnelerini alan akıllı yavrularınızı tebrik ederim nice başarılara..

leadangelcim canımm anca fırsatım oldu güzel kahvaltınn için ellerine sağlık hamarat arkadaşım herşey süperdii..

nazcım allah sağ salim kavuştursun canım oğluşunla seni dualarımız seninle kendine ve minik paşamıza çok dikkat et herşey güzel gönlünce olsun dualarım seninle

Teşekkür ederim melekçim,Öyküyü kocaman öp benim için.

selam kızlar gamzecim o park yataklar çok derin nasıl atlıyor oaradan paşa ayyy koyma oraya sen onu bi çeresine bak bişey olur allahım korusun
nazcım dualarımız seninle allah kurtarsın ne mutlu 2. bebeğe kavuşmanın heyecanıda bi başkadır daha bilinçli daha güzelll
kaderim tahayı tebrik ediyorum devamı 2. dönemde olur inşallahh evet tülişim bahsetmişti biraz ahh kaderim bende çok erken evlendim 19 bitti 20 oldum ama hiççççç pişman değilim allah utandırmasın çok mutluyum kocamın yanında sadece duru biraz erken oldu evliliğim 13 ayında hamile kaldım eşim çok istedi keşke bi bekleseydimmm 4 yıl en azından 26 yaşında bilinçli bi anne olurdum kızımda benimle beraber büyüyor :))))

nazcım geçmişolsun allahım sağlıkla inş. kavuştursun bebeğine ne güsel heyecanlar cnm

melekcim rica ederim cnm vallhi herzman kapım açık sizlere bilirsiniz

seda cnm çok derin ama ellerinden kuvvet alıp atlıyor gözünü açar açmaz direk çıkıyor şaşırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…