- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.221
oyacım soluksuz okudm canım yazını cooook gecmiş olsun ah ah anne baba kardes insanın aklı cıkıyor...gelmiş gecmiş olsn cnm benim ömer iyi cok sükür ama öksürüğü kaldı doktorun verdiği buharlasan merhem yazıyor üzende sanki ben senin yazılarından öyle hatırlıyorum ablam cocuklaı terletidi vs. diye anımsamıstım cok sağol canım atatuğumu karizmatik oğlumu kokla benim için ne hassas yavrularımmız var Allahım sInAMAsın onlarla bizi öpym canlarım
sağlık çok önemli cnm herşey yeniden düzene giriyorda keyifler iyi olsun yeterki bizimde aynı durum bu aralar yine bir lokma yediricem diye neler yapıyorum artık büyüdüler oyunda sarmıyor napalım hayırlısısı elbet eski düzene giricekler yeterki herşey yolunda gitsinsağolun kızlar atlattık sıkıntıları hayırlısıyla p.tesi şu ameliyatı da atlatalım unutalım gitsin istiyorum
ama bu sefer atatuğda bizimle gelicekya annemler sen geleme diyorlar ama evde asla ama asla bekleyemem sanki ben orada olmasam bir terslik olucakmış gibi geliyor neden bilmiyorum telefonla söylenenler beni asla tatmin etmez...ya bu aralar paşama çok yükleniyorum gibi geliyor...bütün düzeni bozuldu uyku yemek...offff Allahım hayatta ki en önemli şey sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?