Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

slm kızlar..bayağıdır girip üstten üstten okuyup kaçıyorum çünkü benim pc beni netten soğuttu şimdi babişteyim klavye parmaklarıdan kayıyor özlemişim valla sabaha kadar yazabilirim :)))

kaderim cnm ben pastamı kafkasta yaptırdım ama resimli yaptıracaksan canlı renkli bir resmini koydur derim benim ki gri beyaz kıyafet biraz sönük kaldı hem cumaya ertelemene çooooooooooook sevindim yarın düşünüyordum nasıl eve gider oradan giyin bilmem ne gelirim diye süper oldu çünkü ben burada kalma niyetiyle gelmemiştim ama eşimle bugün işlerimiz vardı biraz geç kalınca bizimki akşam uykusuna yatmıştı kaldırmadık bizde kaldık kuzumun düzeni bozulmasın :52:

leadangelim geçmiş olsun kuzum..ayyy o tıkanma dünyanın en kötü şeyi ateştende korkunç cnm benim yaşadım ne yaşadığını anlıyabiliyorum ilk 4 ayımız cehennem gibi geçti o yüzden ...alsana şu buhar mak. bak iyi gelmiş hem bizimkinin burnu tıkanınca kliniğe gitmektense sana gelirim:52: bizim buhar mak. yüze tutulmuyor acemilik aldık karambole ama en azında burnu çok tıkanmıyor nemlendiriyor :42:

selam arkadaşlar ,,bu ara birazcık yoğundum girip bakamadım yazılanlara şimdi gördüm çok güldüm :))
rahatsız olan arkadaşların yoğun isteyi üzerine başlığı değiştirdim tamamen şive farkında bile değilim.:))
devrime tukanıma çok geçmiş olsun..
ben işten ayrılıyorum arkadaşlar bu hafta son...
bundan sonra daha sık görüşürüz umarım özledim hepinizi...
kaderim malesef işte olduğum için katılamıcam doğumgününe
başka sefere inşallah

nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamammmm :52: ayyy omadı valla kuzum görüşemedik bi türlü neyseee leadangelim hazırla makarnalı nohutu yemeye gelicez bizde bak melekcimde işten çıkıyor ayyyy kız geçen benim de doğum gününde yaptığın profiteröl aklıma düştü o gün sadece tattım sonra alıcaktım unuttum ama aklımda her gün yiyorum bi de güzel olmuştu offffffffffffffffff nasıl cnm çekti şimdi gecenin bu saati....:84::84:

aaaaa ben o profiterolden yemedim yaaaaaaa unutmuşum sen söyleyince aklıma geldi cimcimem ya sona yerim demiştim ama unuttum
neyse bidahakineee

melekçim madem haftaya son işin
cuma günü gitme işe sen cumadan bırakımş ol:):)
bizde öykücüğü görelim..cimcime iyiki cuma düşünmüşüm diye sevindim okuyunca
bu arada pastam için 3 resim ayırdım üçüde beyazlı krem rengi.
hemen değiştireyim canlı resim koyayım bu tüyon iyi oldu iyikide açmışım sabah sabah eşim resmi bırakacaktı.
seda antika geliyor geliyor hele bir gelmesin:4:beraber gelirsiniz canım

bu arada bebişlerin gelişimleri,yedikleri ,yeni öğrendiklerini de paylaşalım birbirimize fikir olsun

canım benimki bu ev değişiminden bayağı hazıra kaçtık diye çorbaları yemekleri yemez oldu.
ne güzel sebze yiyiyordu patlıcaan bile veriyordum.
şimdi asla ağzına sürmüyor.
bu arada benim halen ocağım bağlaanmadı.
ve halen hazıra devam ardada bu işi sevdi gibi...

kızlar akşam oldumu çenenizmi düşüyo sizin ne :1:
Seda'cım Allah bi elem keder vermezse gidiyoruz canım :66: bu arada deme öle şeyler Allah saklasın aklına bile getirme.
Melek hem sevindim hem üzüldüm senin adına ama en doğru kararı yine kendin verirsin tabi hakkınızda ayırlısı olsun canım.
bu arada nilimsi hala dönmedimi eve nerelerde kaldı bu hatun.

günaydın
bende nilimsiyi merak ettim.hattımı taktığım telefondan dolayımı nolar çıkmıyor..
akşama eşimin cebine takayım hattımı nilimsinin teline bakim
umarım nilimsinin tl nosu çıkar hattımda kayıtlıda bu eski telefonda gözükmüyor.
kimsede tl nosu yokmu nilimsinin ya

ben geldim hanım hanımcıklar.....
doktorumuzada gidip geldik. maşallah nerdeyse tamamen geçti diyebilirim. o kremimizi bıraktık sadece ğişik kremi sürekli kullanın cildi çok hassas dedi. ayrıa kızlar birde yaralanmalar ve pişikler için farklı bir temizleme metodu önerdi. (ama aramızda aslında sıkı sıkı tembihledi duyulmasın diye :1: ) içtiğimiz maden suyu varya onu açık bi şekilde bekletin asidi kaçsın temziliğini mümkün olduğunca onunla yapın dedi. en iyi dezenfektanmış. altımızın bağlanmaması konusunuda doktorumuza anlattık alıştırma kiloduna geçebilirsiniz öyleyse ayrıca nereye yaptı dedi. dedim bizim tuvaletimizi kullandı o daha iyi olmuş o zaman düzenini bozmadan hiç oturak kullanmadan ona devam edin ancak dışarı çıkarken yine bez kullanın bir süre daha çünkü farklı ortamda yapmak istemeyebilir ve kendini sıkıp başka sorunlara yol açabilir dedi.
ayyy kızlar hani derler ya her ite var bi hayr diye bi anda neler birden oluverdi. :31: amdolsun Rabbime.
cimcimem bu arada hayriye Hanım teli vermiyor bende üsteleyemedim fakülteden randevu alabilirsniz dedi. bilgin olsun canım.

ay canım benim ya şükürler olsun iyileştiniz :nazar:
maşallah bu vesile ile çişe de alıştınız.:nazar: nazar değmesin paşaya yanlız maden suyuna da çok şaşırıdm hiç duymamıştım bebeklerde kullanıldığını yüzde kullanıldığını biliyorum temizleyeci olarak ama bunu duymadım :61:

kizlar ben yine hastane yollarindayim tahlil verdim gecen geldigimde idrar tahlili idrar kulturu aldi smer aldi parca aldi uyusturup inanilmaz moralim bozuldu yaa kansermiyim dedim direk soyledim adamcagiz sok oldu bisey demedi sadece tedavin cok uzun pes etmek yok dedi bazi sonuclari haftaya alicam smer 45 gun sonra toz ilac verdi ve fitil bu aksamda idrar verdim tekrar istedi nobetciymis verdim tahlili yarim saatte cikar dedi kocacimla oturduk yagmur manzarasi izliyoruz arabada
antikacim cuma gelicekmisin kaderime???
Hepinizi ozledim insallah gorusuruz melekcim yok ama oykuyu goremicez yaaaa

ay sedacım allah korusun yaa neler getiriyosun aklına öyle bak demiş ya doktrda yok öyle bişey diye sen sabırla tedavini yaptır allahın izniyle iyileşirisn canım allahım acil şifalar versin

günaydın hanımlarrr ben kuzumu şimdik iğneye göürücem bugün son allahın izniyle biz akşam eşimlede baktık cnm nebulizatör cumartesi doktorumuzda alın derse alıcaz yoksa köyden her geldiğimizde hava değişikliğinden nöbet geçiriyoruz yada sorucaz bakalım bu hava değişii için tedavi bişey yapacaklarsa çocuk alerji uzamanına götürme niyetindeyim bakalım ne diyicek

ben geldim profiteröl canı çekenler vallhi yolum carrefoura düşerse alırım size yaparım ben hazırdı onların hamuru içide hazır sayılır sosuda pek bir zahmeti yok alırım inş. yaparım hiç canınız çekmesin nohutlu makarnayla ikisini

amma velasılı meleğim dün senin telin üzerine arkadaşımın face hesabına girdim ordan elifangelın profilinden seda seni senin profilindende malum kişiyi buldum baktım resimlere nediyelim analı babalı büyüsün
seda sen malum kişinin arkadaş listesinde ne arıyon kıssss
birde ortak tanıdığımıza denk geldim senin arkadaşlarında rahime fatih nerden tanırsın

canim ben tanimiyorum daha dogum yapmamisti eklemis galiba esimde ok demis rahimeyide ortak arkadaslarimiz var ordan taniyorum

Back
X