- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
anladım cnm rahimede kracabeyde okudu eşiyle tanışıyoruz bizde dolayısıyla onlada oyüzden sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazı şeyler risk almadan olmuyor.Ben daha ilk oğluma hamileyken başladık koooperatife ama bizim ödemeler çok düşük olduğu için uzun sürdü.Aralık sonu anahtarları alıyoruz kısmetse.Şuan satsam 120-130 civarı en az,bu parayı kenara koyabilir miydik,mümkün değil.En azından oğlumun birinin evi hazır.Durumunuz müsaitse hiç düşünme.Bu arada malum kişinin adı nedir atın bana ben de merak ettim.selam hanımlarrr...
işlerim bittide anca oturdum pc başına.malum maaş günü sabahtan beri hesap kitabın içindeyim, sonra bankalar. bu arada iyice alıştık nakit taşımamaya bi yönden de iyi oluyo çantam çalıncak derdi yok.ama bi yönden arada sanala karta geçiş yaptımı herif benim hesaplar alt üstyaaa kızlar bazen merak ediyorum bu evde neyim diye. sökük dökük işleri bende, yemek temizliğin zaten hepsi bende, hesap işleri bende, su elektrik tesisat işi bende. yok anacım ben bilmiyom demek en iyisiymişde geç anladım iş işten geçti. neyse kızlar size bi haberim var. bu sabah herif bi haber getirdi şu an düşünce aşamasındayız ama olcak heralde. çalıştığı fabrika yeni bir kooperatif başlatacakmış. ödemelerde çok iyi ölçtüm tarttım hiç bi yerden kısmasak yetişecek durumda. ve 20 ayda teslim yazıyor anlaşma koşullarında.teslimden sonraysa duruma göre bakarız ya burda kalrız ya ona geçer bunu kiraya veririz dedik yada boş dursun yaaa yarın öbürgün Devrim büyücek üniversitesi var askerliği var baktık sıkıştık kirasıyla okul masrafını karşılarız diye düşündük. kaderim ayağını sürttün galiba bak bizede uğurlu gelcek taşınman.ama ne yalan söyliyim oraya gitmeyide hiç istemem. taaa geçitte ben alışmışım merkeze oralar bana çok uzak geliyo. bu arada şu sedanın arkadaşlara bende gireyim merak ettim onu
ewet iki vesait oluyo sağol anlayışın için inanın orada olmayı çok isterdim çüevet canım malesef öyleymiş.
bizim buradan heykele varmış,sana iki vesait olacak
ne kusuru canım gelmeni çok isterdim.bana gelirsin eciş hasta olursa bu sefer ben vijdan azabı duyarım..
ama bebek olunca birde iki vesai olunca anlıyorum seni