çalışmayanlar için çözümü bulduk diyelim.merhaba hanımlar..başlıktanda anlaşılacağı gibi hem çocuklu olup hem bakımlı olmayı nasıl başarabiliyorsunuz?benim 10 aylık kızım ve 3 yaşında oğlum var..çalışmıyorum evdeyim..evin temizliğiydi,yemeğiydi,çocukların bakımıydı felan derken günler geçiyor ve ben kendime bakamıyorum eskisi kadar..evin içinde sürekli salaş bir haldeyim..valla kaş bıyık almaya dahi vaktim olmuyor çoğu zaman,olsa bile yorgun oluyorum..sürekli evdeyim..kurulmuş robot gibiyim..kendimi unuttum..lütfen hem çocuklu olupta hem bakımlı olanlar bunu nasıl başarıyorsunuz.banada akıl verin.bu arada derdimi anlatamamış olabilirim oğlum kolumdan çekiştiriyor..
HEM ÇOCUGU OLUP HEM ÇALIŞIP HEM GİRDİĞİ ORTAM GEREĞİ BAKIMLI OLMAK ZORUNDA KALAN BİZ ÇALIŞAN ANNELER NAPSIN OZMAN CNM FIRSAT BUL KENDİNE SİLKELENmerhaba hanımlar..başlıktanda anlaşılacağı gibi hem çocuklu olup hem bakımlı olmayı nasıl başarabiliyorsunuz?benim 10 aylık kızım ve 3 yaşında oğlum var..çalışmıyorum evdeyim..evin temizliğiydi,yemeğiydi,çocukların bakımıydı felan derken günler geçiyor ve ben kendime bakamıyorum eskisi kadar..evin içinde sürekli salaş bir haldeyim..valla kaş bıyık almaya dahi vaktim olmuyor çoğu zaman,olsa bile yorgun oluyorum..sürekli evdeyim..kurulmuş robot gibiyim..kendimi unuttum..lütfen hem çocuklu olupta hem bakımlı olanlar bunu nasıl başarıyorsunuz.banada akıl verin.bu arada derdimi anlatamamış olabilirim oğlum kolumdan çekiştiriyor..
Valla haftanin 50 saatini calisip, ustune ustluk evin isi, yemegi, kocaya ilgi, ailesine ilgi, kendi aileme ilgi, arkadaslarima vakit vs vs ayirip, hemde kendime vakit ayirabiliyorsam, sende hayatini daha duzenli bir sekilde planlayacaksin.
Cocugum yok, ama sanirim cocuklu olsamda bu benim bakimimin onune yine gecmez. Planla hayatini, duzenle. Mesela haftanin bir oglenini tamamiyle kendine ayir, sac tirnak kas goz vs ile ilgilen. O oglen cocuklarini birine birak, kv yada annene. Yada haftasonu esin evde oldugunda cocuklari paketle, babalariyla vakit gecirmeleri icin gonder, sende kendine vakit ayir. Ayrica gundelik rutine haline getirmen lazim. Cocuklari yataklarindan cikarmadan sacini basini yap, bi rimel sur, kilik kiyafetini ev kiyafetide olsa daha ozenle sec ve giy. Salmayin bu genc yasta yahu, yaziktir size.
çalışmadığınızı şu anda okudum ve şaşırdım. bütün gün evdesiniz ve böyle bir başlık??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?