hem çocuklu olup hem bakımlı olan bayanlar..

:). Sen durumdan memnunsan bize birsey soylemek dusmez tabi .
yok canım ya esprisine öyle dedim.. sağolsun eşim bana karşı azıcık domuz olsa da söz konusu kızı olunca yardımcı olmaya çalışıyor.. mesela ben bunları yaparken kız uyanırsa kızı alıp ilgileniyor, oyun oynuyor oyalıyor, şayet yorgun değilse. :)

Hahah :) Esini savunman bile seker be gulum. Demek yorgun deyilse beyimiz ilgileniliyor kiziyla. Benim esim de benzerdi, ama simdi baya bir deyisti. Zamanla onlarda anliyor. Cunku biliyor fiziken daha cok yoruldugumu, ve eyer oturup yardim etmezse ben yorgun argin yaparken, hakka girmis oldugunu.

Sonucta hizmetci olalim diye evlenmiyoruz.

Hahah :) Esini savunman bile seker be gulum. Demek yorgun deyilse beyimiz ilgileniliyor kiziyla. Benim esim de benzerdi, ama simdi baya bir deyisti. Zamanla onlarda anliyor.
hehehehehehe ne yapayım domuz da olsa seviyorum ben bu adamı sanırım.. :) aaaa nasıl değişti, senin çabanla mı oldu, kendiliğinden mi değişti?

hehehehehehe ne yapayım domuz da olsa seviyorum ben bu adamı sanırım.. :) aaaa nasıl değişti, senin çabanla mı oldu, kendiliğinden mi değişti?

Valla tabi cabamla. Hakkimi hep savundum. Hele en gucume giden neydi biliyormusun? Kizim dogdugunda alti aylikken kayinvalidemle kayinpederim geldi. Kizima bakmaya 5 ay kaldilar. ben haftada en az besgun calisiyorum sabah tan aksama kadar ve hafta sonlari da bazen gitmek zorundayim. Cocugum emiyor, anneye ihtiyaci cok o zaman. Esimin isi, super, hem guvenceli (yani artik onu isten cikaramazlar kadrolu diyeyim) Hem de haftada bazen iki gun evde evden calisiyor. Ama inanirmisin, kayinvalidem yemek yapardi sagolsun, kayinpederime de salonu filan supurturdu, ama ben eve gelince sofrayi kurup kaldiriken, cayi hazirlarken, yada ben hafta sonu ev temizligi yaparken bizim beyefendi koltugundan kalkmazi. Oyle gucume giderdi ki, annesigin yaninda bisey de diyemezdim, odamizda soyledigimde de yapsam annem yaptirmaz o zaman kalkar kendi yapar derdi. Derdim, yaptiurma yapmam gerekiyor de, yokkk isine oyle geldi. Bogazini sikasim gelmisti. Dusun yani, annesi gil gidince yeri gelince kavga kiyamet yapti, ama bir yil surdu bunu kabullenmesi. Simdi soylediklerim sanirim etki etti, cok yardimci bana sagolsun.
Ama iste keske o en degerli zamanlarda yapmasaydi bunu. Kayinvalidem de firsattan istifade sen is yap diye cocugumu vermezdi bana. Inanirmisin, kapida beklerdi hafta sonlari cocuk gik desin, hemen almaya kosardi. Cocugumu doya doya kucagima aldigimi hatirlamiyorum o donem ve bunu affetmiyorum. Kizimla bagimiz olusmadi dogru duzgun onlar varken, kocam sagolsun. Ama sonra tabi burnundan fitil fitil getirdim. Hakkimi asla ve asla helal etmiyecem dedim. Vicdani oldugu icin, Allah'tan korktugu icin hakli oldugumu biliyor, ve bence korktu. Yola geldi.

ahhhhh canımm ya kıyamam size.. ya işte erkeklerin algıları hakikaten kapalı hemen anlamıyorlar, eşin eminim nasılsa annem babam burda onlar yapıyorlar benim yapmama ne gerek var ki diye düşündüğü için ee biraz da bu durum işine geldiği için hiçbişeye el atmamıştır.. ama ne güzel ki geç de olsa doğru olanı anlamış.. en azından bundan sonra dikkat eder.. kayınvaliden de aslında senin iyiliğine ben çocukla ilgileneyim de kız da rahat rahat işine baksın diye düşünüp işin duygusal ve manevi kısmını düşünememiş.. kızınla bağın oluşmaz olur mu onu bu kadar seven bu kadar üstüne titreyen bu kadar ince düşünen, iyi bir annesi varken emin ol o bağ ister istemez oluşmuştur, oluşacaktırç gönlünü ferah tut sen. :)

Valla annesi babasi yapiyorda insan biraz da karisini dusunur, eve gelince benim cocugumla zevkli vakit gecirirlerken ben hizmetlerini yapiyordum. Ilk defa anne olmusum ben. Insanda azicik vicdan olur. Gelse iki yardim etse bende daha fazla zaman gecirebilirdim kizimla. Ama o yuzden affetmiyorum, hep de soylerim esime, o yaptiklarini asla affetmiyecem, hakkimi alicam ahirette diye.

bence bundan korkuyor
Canima da deysin . Belki affederim, ama kendisine soylemiyecem.

benimki de az değil.. yok canım bu erkekler cidden anlamıyorlar... bi kere bi konuşma geçti de annemle eşimle, dedim ki gökhan oynamasına güzel oynar da.. dedim. da ne dedi eşim. ee dedim bi altını açamazsın bi mama hazırlayıp veremezsin. hastaydım kolumu kıpırdatmaya halim yoktu kızla azıcık ilgilen de bi saat uyuyayım dedim 5 dk sonra kız kaka yapmış aç altını diye getirdin bana dedim.. aman sen de dedi altı üstü bi altını açıyosun o mu zor geldi dedi... çocuk bakmayı çok kolay sanıyor da benim eşimm...

Malesef :).
Birde yaptigini kucumserler ya insan iste ona tahammul edemiyor.

O durum bende de var pijamalarla bir butun oldum daha ilk cocugum evim bide kucuk ama yune de anca yetisiyom gunduz pek bi uyumuyo uyusu da yemek yapacam yapana kadar etrafi duzelt bebek uyaniyo ayrica o o uyurken bi banyoya giresim tuttu onda da yaygarayi bastirdi yari kopuklu banyodan ciktigimi bilirim seni cok iyi anliyorum aslinda kizim 4.5 aylik daha

sakın söyleme sakııınnnn... bırak vicdanı sızlasın azıcık.. sana hak veriyorum, insan imrenir hatta ben kıskanırdım bile ben bebeğimle oynayamazken başkaları oynaşsa..

Çocuğu kv ya da anneye bırak, haftasonu paketle babası baksın nasıl bir mantık yaa. Bunu söyleyen anne mi acaba çok merak ediyorum...

Evde biraz tempo herzmn sık oturmuyoz yani benim bi tane..
Tamzlk yemek ev isi aöf dersi el işi... esim işten gelmeden bi diz atms esofmandan kurtulup saçımı makyajimı hafiften yapıp cilalanıyoruz:)
Çocklar uyuyunca da işinizi yapın

sakın söyleme sakııınnnn... bırak vicdanı sızlasın azıcık.. sana hak veriyorum, insan imrenir hatta ben kıskanırdım bile ben bebeğimle oynayamazken başkaları oynaşsa..

sonra da zaten dedim acik acik kayinvalideme ama keske demeseydim. Cocugum onu benden daha cok sevmeye basladi, kisaniyorum dedim. Kizdi bana, ne bicim lafmis o diye :0 e be kadin anlasan da ben evdeyken cocugumu kucagimdan alip alip goturmesen ya.
Simdi de hamileyim, esim diyor ara verme, annem gelsin baksin, ama ben ara vermeyi dusunuyorum, en azindan bu yavruma doyayim kucukken diye.

halbuki seni en iyi anlaması gereken o, o da anne neticede ama işte.. sen en iyisini bilirsin nasıl istiyorsan o şekilde hareket ara vermek istiyorsan ver, geçen günler geri gelmiyor, valla benim kızım daha 7 aylı ve ilk çocuğum şimdi şimdi tecrübe kazanmaya başladım ve ilk doğduğu zamanlardan şu zamana kadar geçen sürede tecrübesizliğimden kaynaklı ne pişmanlıklarım var bir bilse keşke şöyle yapsaydım böyle davranmasaydım dediğim çoookkkk şey var.. o yüzden sen nasıl huzurlu olacaksan öyle karar ver.. ve hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.. :) cinsiyeti belli mi?

plan yapmak falan hikaye enerji hissedeceksin icinden gelmeli
mesela facebookta bi arkadasim var cocugu var bir bakim bir makyaj bi de kendime bakiyorum icimden gelmiyor

o da anne evet, ama benim coc
ugumunda annesi olmak istiyor sorun burda. Kendini frenledigini de biliyorum, ama iste cok bencilce davraniyordu kendini tutamayarak. Her zaman pismanlik oluyor, ozellikle ilk iki yil, cok kucuk olduklari icin hep vicdan azabi yasiyorsun herseyde.
Bu sefer oglum olucakmis, malesef kaynana adayiyim yani.

bu arada konusahibim kusura bakma konunu sabote ettim. Hamileyim simdiden icimi korku sardi :)

ayyy ne güzel bir kız bir erkek en güzeli hep istediğim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :)
evet yaa ben de sabote ettim, elimde değil söz konusu çocuk olunca benim aklım gidiyor.. kusura bakma nolur konu sahibi, hakkını helal et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…