hem çocuklu olup hem bakımlı olan bayanlar..

Ben geçenlerde sevgilimin iş yerine gitmiştim.Patronu eşiyle çalıştırıyor ofisi.Patronunun eşini gördüm,bayan olmama rağmen resmen dudağım uçukladı.Kadın güzel güzel olmasına ama bir o kadar da bakımlı.Bir takım giymiş,mini etek-ceket,altında çizmeler,saçını çok şık bi şekilde at kuyruğu yapmış,bir de makyaj..Resmen dibim düştü ve kendimden utandım.Bir de kadının 3 yaşında çocuğu varmış.Ve öğrendim ki kadın ofise her gün böyle geliyormuş.Bekarım ve ben de her gün işe gidiyorum ama hiçbir gün böyle giyinmedim,bakımlı olmadım..Resmen çok utandım kendimden..

cocuk olmadan da bakimsiz oldugumdan cocuga suc atamiyorum. simdi ancak kisisel temizlik yapabiliyorum . arada bakim yapiyorum aklima estikce ama duzenli degil.
oglumu suclayamam. bos vaktimde kkya girmeyip bakim yapabilirim

Canim bu konida esinden yardim almalosin benimde ii cocugum var boyami vb eksik etmem gectigimiz gunlerde sacimi boyatmaya gittim esime buraktim yine kac biyik nedir ne kadar surucel
Bir yeremi gidixeksin coxuklarini hazirladi sacini makyajini guzel yap giyin kusan cik bakimsiz oldugun kendininmutsuz hissettigin sirece emin ol disari bile cikmak istemessin
cocuklqe engel degik yetweki iste

bakımsız olmak zamansızlıktan ziyade motivasyon eksikliğinden oluyor bence.
motive eksikliği de çok geniş bir yelpaze olabilir,
kilo, depresyon, eşle ilgili anlaşmazlıklar v.s. uzar gider.

bakımlı oldukça insanın bunu devam ettirmesi kolaylaşıyor
bakımsız olunca da iyice salıyor insan
üşene üşene de olsa yapmaya başlamak lazım bakımlı pırıl pırıl olmak için.

neden sevgiliyken bakımdan taviz vermezken evliyken insan salar kendini?
gerek görmemek ile ilgili olabilir mi acaba? diye düşünceler geçiyor aklımdan.

bunlar düşündüklerim. yaptıklarımı daha doğrusu yapmadıklarımı hiiiiiiçç sormayınn : )

Ev isleri ile ugrasmak ustelik 2 cocuga bakmak zor tabii de ama gunde yarim saat yeter kendinizle ilgilenmeye.
Kendinizi salmayin bu kadar

ya ben bu yüzden çocuk yapmaktan korkuyorum. Ben çok kıskanırım bebeğimi. Kv de de üstüne çok düşer, ay özledim der habire,rahat bırakmaz gibime geliyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Ona çok alışmycakk benden çok sevemez

bnımkı yasını gectı gene aynı gene aynı

Malesef oyle oluyor. Sevsinler tabi, herkes ister cocugun sevilmesini de herkes rolunu bilse keske. Anneden cocugu alip durmak nedir ben onu anlamiyorum. Yaptigi kiskanclikti, ben de dersimi aldim. Kucukken en iyisi kendin bakman. Cocuk buyunce zaten seni tercih ediyor.

evet benimde bebeğim var 2 yaşında ve gece yarısına kadar bana sarmış durumda ama yine de bakımımı mutlaka yapıyorum,

zor olsa da zaman ayırıyorum.

bak bu konuda çoook haklısın..çok açıklayıcı yazmışsın teşekkürler..depresyondayım yıprandım çünkü..sanırım birazda kilo aldım..motivem düşüyor,belki zamanım olsada bakım yapmayacam..çeki düzen vermek lazım..sonuçta her erkek eşini bakımlı alımlı görmek ister demi ama..süslenmek lazım,henüz 29 yaşındayım..çıtır anne olmak varken,bu salımsızlık ne diye..bak gaza geldim gördün mü

Canim yanlis anlama kas biyik almiyorum demissin lutfen yanlis anlama ama bu bakimsizliga degil bir kadin icin kirlilige girer..ben makyaj severim ve makyajsiz dolasmam ama onceligim vucut bakimimdir bir kas bile insanin havasini degistiriyor ustune pijama bile giysen sadece bir ruj ki ona vaktin olur bakimli olman icin yeter

kesinlikle katılıyorum.

yok canım benim neden yanlış anlayım estağfurullah..kaş bıyık aldırıyorum ama 2 haftada bir..aslında 3 güne bir çıkanları yok etmek lazım ama maalesef yapamıyorum..çocuklar şimdi uyudu..inan benimde pilim bitti..şu yazıyı yazıp çıkacağım..inşallah yarın eşim nöbetten gelince bende bir kuaföre giderim çocukların öğle uykusunda..saçımı kestirip kaş bıyık aldıracağım..biraz havam değişsin :) yok zaten artık biraz daha dikkatli olacağım..

yalnız şöyle birşey var,genelde salaş olduğum için ve dip boyamı felan geciktirdiğim için bir süre servis dışı oluyorum ama şöyle bayramdı tatildi felan olunca baştan aşağı yenileniyorum..normalde hoş bir bayanım ama bakımsızım,bakımdan geçince sanki bambaşka biri geliyor ve eşimde haliyle bundan hoşlanıyor..en son bayramda çok alımlı ve bakımlıydım ee malum eşimin memleketine gidilecekti :) kilodan tut,saç baş,kaş göz,makyaj giyim kuşam herşey süperdi ama gene saldım kendimi neyse artık daha dikkatli olacağım

Cocuklarin kucuk hayatin yorucudur fakat planli olmani tavsiye ederim. Kendime uzun uzun zaman ayiramama ragmen firsat buldukca aralara bakimimi sıkıstırırım. Bir ara giyinirim bir ara sacimi yaparim bir ara makyaj yaparim.

Ben bi senedir cslisiyorm ondan once kizimla tektim evde. Ama bskimimi asla ihmal etmezdim. Bu ttaamen yapiyls ilgili sanirim.

kızlar dün dediğim gibi bugünü kendime ayırdım..sabah eşim nöbetten geldi..kahvaltı yaptık sonra yemeklerimi yaptım,evi topladım,çocukları doyurup uyuttum ve hemen evden kaçtım..saçımı boyattım,ağdamı yaptırdım,kaş bıyık derken yine bakımlı veee kendine güveni olan biri oldum..artık bundan sonra cumartesi bakım günüm..:):):)

Tebrikler konu Sahibi silkelendi vee kendine geldi..hep boyle olmani dilerim imkanlarinda varmis kocana bırakıp haftada bi kac saatte kendine ceki duzen vrmen baya havani degistirir hem esinde biraz cocuklarla tek kalmaya bqkmayq vs alisir diye düşündüm :) bende inşallah bir an önce silkelenirim rutin kas biyik agda vs disinda bakimim makyajim yok malesef..hamileyim..evjmibtemizlemek bile iskence gibi geliyor ki esimde yardim eder bana allah var.. ruhum depresiff sanirim..bende toparlanmak istiyorum

Ben hiç inanmıyorum hem ev işi yemek ütü bilmem ne yap,hem dısarda calıs,hem cocuk bak,hem de bakımlı ol...Bi robot olması lazım bu durumda ınsanın...Senın evde olman avantaj degıl dezavantaj..Çünki işe gıderken mecburen bakım yapıyorsun ve kendıne vakıt ayırıyorsun .Çünki çocuga bakan sen degılsın aksam alıyorsun sadece..Ama evde ıkı cocukla senın ısın cok zor ben hak verıyorum..Hatta hepsını yapan bı kadın olduguna da ınanmıyorum..Özellıkle cocugu olmayanlar buna yorum bıle yazmamalı bebek dogdugu anda hayatının merkezıne yerlesıyor cunkı otesı yok...Ve bebege göre de bu degısır,gazlı ve hıc uyutmayan bebegın de olabılır..Onar dk uyuyup kalkan da olabılır..Bu kısıye ve yasamına göre degısır ama heposını yapabılen kadın YOKKK....asla ınanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…