evet hedefiniz aynen bu olsun.. katılıyorum ama gülmekten.. (smiley yok içime içime gülüyorum)
bir de memur adaylarına bu tavsiyeyi veriyor
yapılan yolları yiyinPeki 5 çocuğa ne yedirip içirecez. Adam akıllı verdiğiniz bi maaş mı var. Aldığımız iki kuruşta vergiyle cartla curtla kesiliyor....
Peki 5 çocuğa ne yedirip içirecez. Adam akıllı verdiğiniz bi maaş mı var. Aldığımız iki kuruşta vergiyle cartla curtla kesiliyor....
valla ilk çocuğum olcak ama indirimleri kovalamaktan helak oldukyapılan yolları yiyinmesela marmaray da yenilebilir
nankor olmak bole bişi işte, napimmonu da onlara mı soruyorsun, her şeyi devletten bekliyorsunuz bencekaç çocuk yapacağını onlar söylüyor ne yedireceğini de sen bul
öyle valla kolay değil. allah olmayanların yardımcısı olsun.valla ilk çocuğum olcak ama indirimleri kovalamaktan helak olduk.. Adam akıllı bişey alamadık çocuğa. Bide bunun 5.sini duşunsene.. Heralde ilk çağdaki gibi yaprakla çalı çırpıyla sararız
aman surr koekutma beni, bebişim çıkmicak dışarı strestenöyle valla kolay değil. allah olmayanların yardımcısı olsun.
beze sponsor olsunlar
bez adamın belini büker zatenayda 150 tl bez parası
2-3 yıl boyunca abonesin
acı gercekleraman surr koekutma beni, bebişim çıkmicak dışarı stresten
acı gercekler
d vıtamını 25 tl devlet 5 tllık olanı karsılıyormus
burun aspiratörü suyu 20 tl
gaz ilacı 30
bebek bezi 150
anne sütü saklama poşeti 20 tl
bunlar her ay alınması gerekeenler
içlerinde saklama poşetını belkı sen eleyebılırsın
ayda sadece bunlara giden para 250 tl neredeyse
devlette babayı karşılıyor işte. yasaklanan parabenli 3-5 tllık şeyleri!
öyle işte durumlar.hahaaa, çocuğa bunları yapınca benim sutum kalmaz ki çunku yicek kuruşumuz kalmicak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?