- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planınıKafada oturttum ben, ne zaman ne yapacağını çocuğumun.
Okula başlamadan yabancı dil eğitimi alacak, sonracığıma branşım gereği okuma yazmayı falan da öğretirim ben zaten. Ona uygun bir spor dalı falan seçeriz. Maddi olarak aşırıya kaçmadığı sürece her istediğini alırım herhalde.Kardeş falan da yapmam, sürsün saltanatını. Enerji meselesine gelirsek, koşarım peşinden de tek evladım değil mi? İnsan olsun, adam olsun temizlerim diş macununu da, b.ku da.
Eh tabi önce evlenmem gerek.
Şimdi bunlar kafamdakiler, hayaller yani. Gerçekler malumEmeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını
Kafada oturttum ben, ne zaman ne yapacağını çocuğumun.
Okula başlamadan yabancı dil eğitimi alacak, sonracığıma branşım gereği okuma yazmayı falan da öğretirim ben zaten. Ona uygun bir spor dalı falan seçeriz. Maddi olarak aşırıya kaçmadığı sürece her istediğini alırım herhalde.Kardeş falan da yapmam, sürsün saltanatını. Enerji meselesine gelirsek, koşarım peşinden de tek evladım değil mi? İnsan olsun, adam olsun temizlerim diş macununu da, b.ku da.
Eh tabi önce evlenmem gerek.
Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını
Ohoooo koca bulduktan sonra ben de yaparım çocuğu, maharet bulmadan yapmaktaŞimdi bunlar kafamdakiler, hayaller yani. Gerçekler malum
Ben elimden geleni yapıciğim efenimHele bir koca bulayım, ondan sonra düşünürüz bunları. Daha baba yok ortada, baba!
Oldum di mi ofiş?sen olmuşsun sorunlum, acil bir baba adayı bulalım sana hazırsın sen
Dur ama daha saklambaç oynarken küvete düşen çocuktan bahsetmediydimspoiler vermesene yaaa
Heh tam yerinde açtın konuyu.Ohoooo koca bulduktan sonra ben de yaparım çocuğu, maharet bulmadan yapmakta
Onu anlatırken arada prize çatal sokmaya çalışanıda anlatDur ama daha saklambaç oynarken küvete düşen çocuktan bahsetmediydim
Amcamın fazla hareketli bir kızı var ( 10 aylikken yürüdü kendileri). Gerçekten çamaşır makinesinden çıkarmışlığımız vardır hatunu. Sürekli evin içinde acaba şimdi nerede diye arıyorduk. Uyuyor diye bıraktığımız beşikten firar edip başka yerlere uyuyakaliyordu. Zor iş vesselâmEmeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını
Aaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler varacı gercekler
d vıtamını 25 tl devlet 5 tllık olanı karsılıyormus
burun aspiratörü suyu 20 tl
gaz ilacı 30
bebek bezi 150
anne sütü saklama poşeti 20 tl
bunlar her ay alınması gerekeenler
içlerinde saklama poşetını belkı sen eleyebılırsın
ayda sadece bunlara giden para 250 tl neredeyse
devlette babayı karşılıyor işte. yasaklanan parabenli 3-5 tllık şeyleri!
abooo pamuk ve ıslak mendılı unuttum50 tl de onları yaz
Konuyu okuyan hamile arkadaşlarımızın hamilelik şekeri yükselecekAaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler varEn ucuzunu almalisin
Bunlarin ustune bir de okula giden kizim her ay okul taksidini verirken gogsume bi agri saplaniyor
Ondan sonra da çöp posetini delip eline alip evin muhtelif yerlerini gezerken yakalanini anlatsin.Onu anlatırken arada prize çatal sokmaya çalışanıda anlat
Tata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları daOndan sonra da çöp posetini delip eline alip evin muhtelif yerlerini gezerken yakalanini anlatsin.
ablacım çok param olaydı da devlette okuturdum çocuğumu yine. Benim eşim oğretmen, bi yılda ozel bi okulda ek olarak çalıştı ve ondan sonra asla çocuğumuzu ozelde okutmiycağımıza karar aldık..Konuyu okuyan hamile arkadaşlarımızın hamilelik şekeri yükselecek
bebem devlet okuluna verirsin ablacım, servis parası, kıyafet parası, kırtasiye malzemeleri, okul gezilerine bütçe falan derken azıcık para gider ama olsun
Kaka yaptiktan sonra altini acinca benim oglan gecen bildigin avucladi eline bulaşani begenmedi benim uzerime sildi.Gulerken agladimTata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları da
Sadece o olsa yine iyi.Tata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları da
Bi de banyo yaptirdiktan sonra kendi yuzune iseyen bebek yapmışlar. Hayde yine banyoya. Sanki cok kolay yaptiriliyorSadece o olsa yine iyi.
Yıkarsın temizce giydirirsin tam işim bitti dersin olduğu gibi üstüne kusar.
Haydee sil baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?