"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını

Emeklemeye başladığında düdüklü tencerenin içinden çocuk çıkardığında konuşalım bu 5 yıllık kalkınma planını
Şimdi bunlar kafamdakiler, hayaller yani. Gerçekler malum
Ben elimden geleni yapıciğim efenim Hele bir koca bulayım, ondan sonra düşünürüz bunları. Daha baba yok ortada, baba!

ayy kalbim tuttuu daha @Surrender in dediklerini hazmedemedim mudurem
seni hayatının maratonuna hazırlamaya çalışıyoruz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten, maddi olarak yetebilmek bir yana, bir çocuğu herşeyden koruyup kollayarak, iyi bir eğitim almasını sağlamak ve geleceğini hazırlamak çok zor, annem: çocuğun dizinin dibindeyken senden rahatı yok, asıl işin çocuğun büyüdüğünde başlıyor derdi, hakikaten öyle, dünya artık güvenli değil.

sen olmuşsun sorunlum, acil bir baba adayı bulalım sana hazırsın sen

Amcamın fazla hareketli bir kızı var ( 10 aylikken yürüdü kendileri). Gerçekten çamaşır makinesinden çıkarmışlığımız vardır hatunu. Sürekli evin içinde acaba şimdi nerede diye arıyorduk. Uyuyor diye bıraktığımız beşikten firar edip başka yerlere uyuyakaliyordu. Zor iş vesselâm

Aaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler var En ucuzunu almalisin

Bunlarin ustune bir de okula giden kizimin her ay okul taksidini verirken gogsume bi agri saplaniyor

Son düzenleme:
Aaa deme o parabenli seyleri annelerimiz bize kullandi da noldu diyecekler var En ucuzunu almalisin

Bunlarin ustune bir de okula giden kizim her ay okul taksidini verirken gogsume bi agri saplaniyor
Konuyu okuyan hamile arkadaşlarımızın hamilelik şekeri yükselecek
bebem devlet okuluna verirsin ablacım, servis parası, kıyafet parası, kırtasiye malzemeleri, okul gezilerine bütçe falan derken azıcık para gider ama olsun

Ondan sonra da çöp posetini delip eline alip evin muhtelif yerlerini gezerken yakalanini anlatsin.
Tata yaptım annee deyip eline alıp duvarlara sıvayanları da unutmayalım, karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra kucağınıza aldığınızda halının ortasına tüm yediklerini çıkararak resim sanatına katkısı olanları da

ablacım çok param olaydı da devlette okuturdum çocuğumu yine. Benim eşim oğretmen, bi yılda ozel bi okulda ek olarak çalıştı ve ondan sonra asla çocuğumuzu ozelde okutmiycağımıza karar aldık..
burdan yırttım bari

Kaka yaptiktan sonra altini acinca benim oglan gecen bildigin avucladi eline bulaşani begenmedi benim uzerime sildi.Gulerken agladim

Gulmek aglamak cildirmak arasinda bir yerlerde geziyorum son birkac aydır. 5 cocugum olsa maddi olarak batmadan once manen çöker mazhar osmanda inzivaya cekilirdim

Sadece o olsa yine iyi.
Yıkarsın temizce giydirirsin tam işim bitti dersin olduğu gibi üstüne kusar.
Haydee sil baştan

Sadece o olsa yine iyi.
Yıkarsın temizce giydirirsin tam işim bitti dersin olduğu gibi üstüne kusar.
Haydee sil baştan
Bi de banyo yaptirdiktan sonra kendi yuzune iseyen bebek yapmışlar. Hayde yine banyoya. Sanki cok kolay yaptiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…