hımm çok geçmiş olsun ..eşin bu durumda dikkatli davranmak zorunda ..robotçum.. yumurtlama dönemi riskli sende biliyorsun.. tbaiki hemen olmaz.. ama ya olursa.... dikakt edilmesi gereken bir dönem..
ayrıca bende çocukları çok severim.. ama benim kullandığı ilaçlardan dolayı bilinçisi hamile kalmamam gerekli.. yoksa riskli bir gebelik olurç.. yani özle bir durumum var canım....
anaaa..
hadi hayırlısı cnm inşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur..
..((
inş .:Saruboceq:
al işte bizimkinden bir tane daha.....
geçen ay neler yaşadım hepiniz biliyorsunuz...
neler neler söyledim kendime,bir olayım hemen hap kullanmaya başlayacağım diye ama yok bu ay da kullanmadım,korkuyorum o hapın etkilerinden nedense...
şimdi dört gözle bekliyorum regl olacağım günü...geçenlerde aynı şekilde yaptı bana da sayın hücre...ben hemen ertesi günü gittim ertesi gün ilacı aldım,içtim.Sormadım bile ona...
sonrasında da yine kullanmadı kondomu ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı,korundu aklı sıra...umarım bir terslik olmaz....off beee bu ne ya,cahilce davranıyoruz he((
az önce de aramış ben bizim şirketten arkadaşla konuştum,bebek fazla masraf olmuyormuş diyor...
dedim gözüm görmesin seni...bebeği sadece masraf için mi istemiyoruz biz,kendimi de hazır hissetmiyorum,evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye bağırdım,bağırdım,bağırdım....
tamam yapmıyorum bebek falan deyip kapattı hücremde :)))
çocuk olayına bu kadar sert bakmayın bence ..ben de hep evliliğin tadını çıkarayım filan derdim ama aslında en güzel tat çocukta oluyor ..tam bir aile oluyorsun onunla beraber ...eşinle aşkınızın meyvesi oluyor ..bundan daha güzel ne var dünyada ..
en güzeli hazır hissetmeden hamile kalmak bence ..çünkü o zaman ne ypalım aldıramamya hayırlısı buymuş diyorsun ama hazırlamayı beklersen hiç hazır hissedemezsin ya da hazırım dediğin anda daha çok stres oluyor bu sefer çünkü hazır iken çocuk uzun süre olmazsa daha kötü psikolojin bozuluyor ...
geçen ay benim regl 8 gün gecikmişti ...anlatmıştım sanırım hissettiklerimi size ..anlatmadımmı yoksa akannehir