Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy her zaman gelin kızz börekler yaparm sizee

bana yokmu börek kaydirigubbakcemile bana bak kıvamını tuttur yoksa ben bir hata bulurum elbet heee:roflol:

ayyy ben alt komşu duycak diye çekiniyom mşllh size walla
hayatta kalkışamam o işe ben biri varken...

...

yemişim alt komşuyu ..ne yapalım yani başkalarının keyfine kendi keyfimizden mi olalım :roflol: hem at koşturmayacağız yaaaww altı üstü 10 dakika :roflol:

adaer geçmiş olsun bu arada ...ALLAH acil şifalar versin..:Saruboceq:

ben biliyoum onu . çok muhabbet bir arkadasımız.

ay banada oluyo bazren ole. ıstemeyınce benım gıcıklıgım tutyo . o ısteyınce veresım gelmıyo
ee canım valla yarından itibaren artık 40 gün 40 gece gıcıklık falan yapamazsın.. bu özlemlee...:))

kız işin garip yanı da reglim bitmemişti...ben yanaştım ama finish olmadı,amacım sadece kumrular gibi cilveleşmekti bizimkinin hevesi bir kursağında keldı ki sormayın gitsin...sonradan pek bir üzüldüm haline
düşünsenize zorla uykusu açılan bir adam....bir süre aşk dolu dokunuşlar sonra kadın kalksın hadi kociş uyuyalım desin adam bir an ne olduğunu anlayamayıp ama...şey derken kadın patlatsın lafı...
eee hayatım unuttun mu hala reglim devam ediyor,yarına biter belki kaydirigubbakcemile3
bana o anki bakışını unutamayacağım...
ayy ada.. ben olsam valla tecavüz ederdim sanaa... kız sen biliyon olmayacağını... hem adamı zorla uyandır... cilveleş... hazırlaa... sonrada hadi iyi geceler de.... kız yazık adama bee....
waşşşş
ben ne dersem o olur diyon yani cnm helal olsun walla
adam istediği kdr beklesin
gülcüğümün keyfi yoksa dıttttt...:))

ayyy ben alt komşu duycak diye çekiniyom mşllh size walla
hayatta kalkışamam o işe ben biri varken...

geçmiş olsun cnm,allah şifa versin...

yok kız... o isterse oluyor... serf benim istememle değil..
kızım ne çok ses çıkarıyorunuzki alt kattan tedirginsinnizzz:)))

valla karnım acıktı bugün doğru dürüst bişiy yiyemedim

bana yokmu börek kaydirigubbakcemile bana bak kıvamını tuttur yoksa ben bir hata bulurum elbet heee:roflol:

yemişim alt komşuyu ..ne yapalım yani başkalarının keyfine kendi keyfimizden mi olalım :roflol: hem at koşturmayacağız yaaaww altı üstü 10 dakika :roflol:

üst komşu beni okdr rahatsız ediyoki cnm gıcır gıcır yatak sesleriii
o yüzden hassaslaştım bu konuda :))

ee canım valla yarından itibaren artık 40 gün 40 gece gıcıklık falan yapamazsın.. bu özlemlee...:))

ayy ada.. ben olsam valla tecavüz ederdim sanaa... kız sen biliyon olmayacağını... hem adamı zorla uyandır... cilveleş... hazırlaa... sonrada hadi iyi geceler de.... kız yazık adama bee....

yok kız... o isterse oluyor... serf benim istememle değil..
kızım ne çok ses çıkarıyorunuzki alt kattan tedirginsinnizzz:)))

ses mes yok ama
ya çıkarsa :))

ne utanıcan onlar ses çıkarmaya utanmıyoda senmi utanıcan yawww

o zaman toplanın kızlarr herkese benden böörekk
hemde su böreği yapcamm
bol enerji versin diye de çikolata yedircem
sonra göndercem kocişlerinizin yanına :o)))))

o zaman toplanın kızlarr herkese benden böörekk
hemde su böreği yapcamm
bol enerji versin diye de çikolata yedircem
sonra göndercem kocişlerinizin yanına :o)))))

benim pasta böreğe ihtiyacım yok ..her daim enerjikim :dance::roflol:
ama su böreğine hayır diyemem ..sen herkese bi tepsi yap ..bana ayrı bir tepsi :icecream::icecream:

ayyy canım sorma demıcem artık. genel olarak sorunalr vardı yorgun oluyodum artık hepsı bıttı artık sanırım pek kırmıcam bu konuda bıraz ketumdum sanırım. artıkın elımden gelenı yaparım.
sımdı aradı yarın 11 de ızmırde yasasın. ayyy canım benım cok osledım

biri beni çağırıyor :roflol:

bilmiyorum cnm daha başlamadık komşuculuğa :))

bence bir an önce başla ..hatta direk konuya girerek güzel bir başlangıç yapabilirsin:roflol:
ay komşucuğum sizin sesinizden kendi sesimizi duyamaz olduk dersin:roflol::roflol:
ben olsam varya direk çıkar söylerim dağbaşımı burası ..sanki karısını dağ evine attı da tecavüz ediyor da sesler arşı alaya çıkıyor ...töbe töbe yaaa ..sinir olurum böyle tiplere heee:oklava:

bence bir an önce başla ..hatta direk konuya girerek güzel bir başlangıç yapabilirsin:roflol:
ay komşucuğum sizin sesinizden kendi sesimizi duyamaz olduk dersin:roflol::roflol:
ben olsam varya direk çıkar söylerim dağbaşımı burası ..sanki karısını dağ evine attı da tecavüz ediyor da sesler arşı alaya çıkıyor ...töbe töbe yaaa ..sinir olurum böyle tiplere heee:oklava:

KORKULUR VALLA SENDEN CNM
hayatta çıkıp öle demem varsın doysunlar birbirlerine...

KORKULUR VALLA SENDEN CNM
hayatta çıkıp öle demem varsın doysunlar birbirlerine...

doymak başka bu başka ..insanlar özgürlüklerini başkalarını rahatsız etmeden kullanmalıdırlar ..özgürlük başkalarını rahatsız etmedikçe özgürlüktür ...ona kalırsa sokakta yapsınlar doysunlar bikötükedihüsorbirlerine mi diyeceğiz o zaman ...hiç sevmem böyle insanları valla ...

Back
X