- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
pırlantalı gecelikte ilk defa duyuyom hee..savaroski olsa anlıcem..
paris hiltonda bile yoktur bee...
keleboş ben o konuda saf dışı kaldım ayın 1 inde burada göbek mi atıcez dediniz..
kızlar...
ben çıkıyorum... hepinize iyi akşamalr... byee
bişi değil brck....
ben memnundum 2010 dan
Allahım 2010 u aratmasın işllhh
hoplama tabisi şeker :)
gördüm böcük onu ,pırlantasını gözüm seçmediydi..güle güle giy :)
tabi cnm şükür maddi anlam dışında bende memnunum allah aratmasın bugünlerimiziii
ewet ayın 1 inde kısırlııı gün varrrrr kurtları dökücezzzz
hayırlısı olsn hakkında cnmm
nerenle dinliyon nan kız kaç kere yazdıııı
güle güle cnm
seni seviyoummmm
rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
seninde yeni yılın kutlu olsunnn
oyyy kıyamam sana ne güzel bi kart buuu
kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsunnn belki yarın gelemem yoğun olurummmm
rabbim bizi sevdiklerimizden ayırmasınnn
sağlık ve mutluluk dolu bi yıl olsun inşallahh
tek tek bebişleri kucağımıza alırız inşallahhh
hepinizi çok seviyorummmmm
2010 bana hep guzellıkler verdı
Allah aratmasın yenı yıldan tek ıstedğim bı evım olmasınAllahım ınş nasıp etsın ama sanırım 2011 de zor 2012 ınş
slm kizlar..... yarin ugrayamam diye simdiden girip yeni yilinizi kutlayayim dedim...
Bu gelecek yil.... geride biraktiginiz yillari aratmasin insallah,heyecaniniz eksilmesin hic,askiniz tazeligini korusun.....mutlulugunuz herkesi kiskandirsin...
Rabbim guzel ve saglikli yil nasip etsin hepimize...
Canlarım iyi akşamlar bi geçmişi oluyabildim çok yoğunum hatlarım sıkıntılı tabiki vücut hatlarım değil
Telefon hatlarım inşallah yarın görüşürüz öpüyoruum
bizde basbasa evde gecirelim istiyordum...ama sagolsun gorumcem bu planimin da icine etmeyi basardi,son 1 haftadir surekli ne yapiyorsunuz o gun bize gelin deyip duruyordu...
ben birkac kez evde kutlamayi dusunuyoruz,esime suprizler hazirlayacagim,kendi evimizde ilk yeniyilimiz basbasa olalim istiyorum diye soyledim ama sanki ben hic bu aciklamayi yapmamisim gibi esime de sonrasinda defalarca yalniz olduklarini ima edip,duygu somurusu yaparak oraya bekledigini soyledi,benimki de arada kaliyor sanirim,ona da hayir diyemiyor....oyle bir muallaktayiz anlayacaginiz...sanirim oraya gidecegiz ve ben istedigim sekilde girmemis olacagim yeni yila((
sılcem kız tanımasınlar gecelığımden
2010 bana hep guzellıkler verdı
Allah aratmasın yenı yıldan tek ıstedğim bı evım olmasınAllahım ınş nasıp etsın ama sanırım 2011 de zor 2012 ınş
oyle bir muallaktayiz anlayacaginiz...sanirim oraya gidecegiz ve ben istedigim sekilde girmemis olacagim yeni yila((
ustune ustluk hasta oluyor gibiyim....atesim var sanki ve kendimi kirgin hissediyorum
pofffff yaaaa....
günaydın cnm ne var ne yokGünaydınnnnnn
HERKESE !
:92:
parmağından çıkanı gözün görüyo mu senin kangaaainsan bi kontrol eder be allahım harf hatası harf hatasıııı
kız harf hatası valla
olsun olsunn evım olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?