Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar...
ben çıkıyorum... hepinize iyi akşamalr... byee

güle güle cnm
seni seviyoummmm

bişi değil brck....
ben memnundum 2010 dan
Allahım 2010 u aratmasın işllhh

hoplama tabisi şeker :)

rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
seninde yeni yılın kutlu olsunnn

Eki Görüntüle 121227

saol balcım...

bu da benden...hepinizee

oyyy kıyamam sana ne güzel bi kart buuu

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsunnn belki yarın gelemem yoğun olurummmm

rabbim bizi sevdiklerimizden ayırmasınnn

sağlık ve mutluluk dolu bi yıl olsun inşallahh

tek tek bebişleri kucağımıza alırız inşallahhh

hepinizi çok seviyorummmmm

2010 bana hep guzellıkler verdı
Allah aratmasın yenı yıldan tek ıstedğim bı evım olmasınAllahım ınş nasıp etsın ama sanırım 2011 de zor 2012 ınş

slm kizlar..... yarin ugrayamam diye simdiden girip yeni yilinizi kutlayayim dedim...
Bu gelecek yil.... geride biraktiginiz yillari aratmasin insallah,heyecaniniz eksilmesin hic,askiniz tazeligini korusun.....mutlulugunuz herkesi kiskandirsin...
Rabbim guzel ve saglikli yil nasip etsin hepimize...

Canlarım iyi akşamlar bi geçmişi oluyabildim çok yoğunum hatlarım sıkıntılı tabiki vücut hatlarım değil

Telefon hatlarım inşallah yarın görüşürüz öpüyoruum

bizde basbasa evde gecirelim istiyordum...ama sagolsun gorumcem bu planimin da icine etmeyi basardi,son 1 haftadir surekli ne yapiyorsunuz o gun bize gelin deyip duruyordu...
ben birkac kez evde kutlamayi dusunuyoruz,esime suprizler hazirlayacagim,kendi evimizde ilk yeniyilimiz basbasa olalim istiyorum diye soyledim ama sanki ben hic bu aciklamayi yapmamisim gibi esime de sonrasinda defalarca yalniz olduklarini ima edip,duygu somurusu yaparak oraya bekledigini soyledi,benimki de arada kaliyor sanirim,ona da hayir diyemiyor....oyle bir muallaktayiz anlayacaginiz...sanirim oraya gidecegiz ve ben istedigim sekilde girmemis olacagim yeni yila ((

tabi cnm şükür maddi anlam dışında bende memnunum allah aratmasın bugünlerimiziii

Eki Görüntüle 121227

saol balcım...

bu da benden...hepinizee

sende sağol cnmmmmmmmmm

ewet ayın 1 inde kısırlııı gün varrrrr kurtları dökücezzzz

hayırlısı olsn hakkında cnmm

nerenle dinliyon nan kız kaç kere yazdıııı

Allah aratmasın yenı yıldan tek ıstedğim bı evım olmasınAllahım ınş nasıp etsın ama sanırım 2011 de zor 2012 ınş

Canlarım iyi akşamlar bi geçmişi oluyabildim çok yoğunum hatlarım sıkıntılı tabiki vücut hatlarım değil

Telefon hatlarım inşallah yarın görüşürüz öpüyoruum

kelebenk,böcüş,efsun,ada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işllh güzel dilekleriniz gibi güzel geçer...

ada sizde fazla durmayın orda evinize geçin az durup...

sılcem kız tanımasınlar gecelığımden

:92:

parmağından çıkanı gözün görüyo mu senin kangaaa insan bi kontrol eder be allahım harf hatası harf hatasıııı

oyle bir muallaktayiz anlayacaginiz...sanirim oraya gidecegiz ve ben istedigim sekilde girmemis olacagim yeni yila ((

ustune ustluk hasta oluyor gibiyim....atesim var sanki ve kendimi kirgin hissediyorum
pofffff yaaaa....

adaer, görümcen evli mi bilmiyorum ama dilerim kendi gibi kaynana ve görümcesi olur ısrarcı insanlardan nefret ederim. teklif var, ısrar yok lafını çok severim. eşini tatlı bir şekilde başbaşa geçirmeye ikna etsen de sen de istediğin gibi geçirmiş olsan diyorum? çocuk olursa sonra hayal çünkü, kardeşimden biliyorum.

hele bir dee şu kırgınlık durumu evinizde kalmanız için büyük bir sebep değil de nedir

geçmiş olsun bu arada tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…