yaa kızlar hava mükemmel görünüyor valla:)
ay boxer bnmde aklımda :78: ama istediğim gibi bulamadım :)) kom mu dagi mi bi yerde beğendiydim artık yokkpss den kocamdan yuksek puan aldığımdan hedıye kazandım bakalım ne alcak
sen beğen alırım dedı
kazak alırım sanırım
bgun ben ne alsam ona :44::44:boxer
yaa kızlar hava mükemmel görünüyor valla:)
içeriler soğuk ama dışarsı güneşli görünüyor..... yaa çıkıp yürümek isiyorum benn:)ben cok üşüyorum
Az önce iş görüşmesine gideceğim yerde çalışan (meslektaşım) birini aradım.Huzurlu bir yer diyor.Ordan memenun değilsen bence gel diyor
içeriler soğuk ama dışarsı güneşli görünüyor..... yaa çıkıp yürümek isiyorum benn:)
Az önce iş görüşmesine gideceğim yerde çalışan (meslektaşım) birini aradım.Huzurlu bir yer diyor.Ordan memenun değilsen bence gel diyor
kolay gelsın bende tahsılat yapmaya calısom sırketlerı arıyomof çok yoğunum çok
ben daha cıkmadım ama cok var ya ondanda ne alsam kı:44:ay boxer bnmde aklımda :78: ama istediğim gibi bulamadım :)) kom mu dagi mi bi yerde beğendiydim artık yok
evet yaa kar yağmıcık bu yılbaşı :) aslında istiyordum yağsın :)) çıkıp kar oynardık
içime öyle doğmuştu :) hayırlısı..ben olsam tazminat fırsatımı kaçırmam..borçlarınız kapanır..
2011 yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız
güzellikler yaşatmasını diliyorum...
Iyi seneler.
evt.... biliyorum ve hak veriyorum.. orası baya yüksek ve açıkta ola bir yer.ben dışarıda cıkıom arada ınan saçlarım bıle buz kesıo
benım burayı sen bılıyon sanırım yüksek ya cok soğuk normalden:84:
2011 yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız
güzellikler yaşatmasını diliyorum...
Iyi seneler.
Allah kımseyı darda bırakmasın bırakmıyordadaha önceden burda çalışan bir arkadaş.Burayı kıyaslıyarak konuşuyor.Ücret konusundada tatmin ederse giderim sanırım.Tazminat hakkımı kaçırmak istemiyorum dediğiniz gibi.
Kısmete bakın tam işten memnun değilim çıkıcam derken bu iş çıktı
evt.... biliyorum ve hak veriyorum.. orası baya yüksek ve açıkta ola bir yer.
:82::82:of çok yoğunum çok
evet yaa kar yağmıcık bu yılbaşı :) aslında istiyordum yağsın :)) çıkıp kar oynardık
alışverişmi..... allahtan bizim burda alışveriş yapılacak doğru düzgün bir yer yok:)gülsüüün bende çıkmak istiyorum alışveriş yapasım var çok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?