Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnmm hoşgeldin..

hadi yaa ..ne kadar kiralar ?

semtine göre değişiyor hiç beğenmedin ev bile 400 den başlıyo zaten ne kadar alıyorsun ki yakıtı, aidatı gitti maaşşşş ben mecbur kaldım kayınvalideme yakın kalmaya çünkü o evler uygun bizde 325 e duruyoruz 30lira aidat

ben akşam kocam gelene kadar ortaya karışık izledim, mukaddes gıcığın önde gideni yaa sevmedim o diziyi

zaten osmana ağladım salı akşamı,

çarşamba yaprak dökümüne,

dün akşamda yemek yedik bi üşüme mide bulantısı yattım uyumuşum:93:

selam kızlar, herkes iyi umarım, tatlı yapacağım birazdan akşama hazırlık, of pişman olmak üzereyim akşam bizden toplaştığımıza ama unuturum beraber olunca orası ayrı

bir de iş yerinden yıl sonuyla ilgili bi şeyler istediler :84: fırında tavuk tarifi göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz?

hoşgeldin yorgun...

zaten en kötüsü şu hazırlık kısmı... sonrasında dediğin gibi unutuluyor herşey:)

Son düzenleme:
hoş bulduk,
evet kesinlikle şu saatler çok zor geçiyor, bir de ofisten arayıp son dakka bi şeyler yumurtlamasalar :84:

patik fikrimi beğendi, ben en iyisi yemek tarifi yollıyım evet evet, sonra da aaa pardon karıştırmışım telaştan derim :78:

Yani yılbaşını bu kadar abartmanın da anlamı yok diye düşünüyorum...
öğlen çıktım aman Allahım heryer tıklım tıklım,
mağazalar,marketler..
neyse alış verişimi yaptım ve geldim,
akşama menünün çoğu eşime ait,bende yardım ederim artık,
sonra da afiyetle yeriz,şöyle kendimi kanepenin üstüne bir atsaydım,
çok uykum var ya...

Son düzenleme:
songülcüm her sene maalesef aynı şey olduğundan, hani normal günlük ihtiyaç için 31 aralık'ta markete girmek ölüm gibi oluyor, rafları talan etmiş oluyorlar. sanki bütün sen aç yaşıyor bu insanlar ben de anlayamıyorum.

bu yüzden dünden aldım attım dolaba tavuğumu, bugün çıkmıycam insan içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…