19.30 da cnmm
yok cnm ya walla bana 5 te çıkıcan desinler hiç oturmam
hatta işim biterse cam kapı silerim :))zemuszemus
off
canmm eşin kaçta geliyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19.30 da cnmm
off
canmm eşin kaçta geliyoo
ne olursa olsun... 17,30 da evde oluyorsun kızım işte... hiçbirşeyle değişilmez valla.. okk.. kebab... eee iyi bir teklifsew değerlendir sende canım...
çıkıyorum da çıkana kadar on tane işle birden ilgileniyorum bir de buraya laf yetiştiriyorum iimi akannehir buraya laf yetiştirdiğime bakmayın bir yandan da işlerimi yapıyorum ..bir de bir teklif getirdiler bana o yüzden sürekli arayıp duruyorlar peşimi bırakmıyorlar yaaa iice bunaldım heee kötükedihüso
bende beşte çıksam ne iş varsa yaparım walla
yalar yutarım hepsini :))
ne işle meşgulsun sen bakayım CADIARZU
aynı yerde çalışıyoruz cnm
beraber gidip geliyoruz dip dibe:mymeka:
aynı yerde çalışmak da zor yaaa biraz özlem daha iiolurdu ..ben eşimle tanıştığımda aynı kurumda idik ..üst katta o alt katta ben ..flört ederken güzel oluyor da evlenince güzel olmazdı sanırım şakkıdı zaten başka kuruma geçti sengözlerimebaksanab
aynı yerde çalışıyoruz cnm
beraber gidip geliyoruz dip dibe:mymeka:
ayy canm yaa
çok zor bee
bizde flört döneminde aynı yerdeydik de
Allahmm bi yerden sonra boğuluyordum)))
senin eşin de sivri zeka eniştem gibi eve gidince ne yemek var diyo mu)))
kuzenime eşi öyle yapıo ya aynı yerde çalışıyorlar saatlerde aynı
eve gelince ne yemek var diyomuş))))
inş. olursun ..ALLAH gönlüne göre versin inş.. hadi bakalım nasıl kpss ile aran ..bi şirketin muhasebe işlerini yapıyorum cnm
ben memur olcak kızımda devlet yapmıyo ben napiim
bu kpss de olamassam atçam kendimi biyere
ne olursa olsun... 17,30 da evde oluyorsun kızım işte... hiçbirşeyle değişilmez valla.. okk.. kebab... eee iyi bir teklifsew değerlendir sende canım...
he valla.... ne güzel olurdu.. 1 saat daha erken evde olmak...
inş. olursun ..ALLAH gönlüne göre versin inş.. hadi bakalım nasıl kpss ile aran ..
yaa devlet memurlarına kebap filan gözüyle bakılması hoşuma gitmiyor ...tamam özel sektöre göre rahat tabiki ama yine de çok zor şartlar altında çalışan insanlar da var ...saat kaçta çıktığından ziyade bence işyerindeki huzurun önemli ...şöyleki şimdi diyelimki devlettesin 5 te çıkıyorsun ama huzurun yok ama özeldesin geç çıkıyorsun ama hzurun var ya da bunun tam tersi ...olay işyeri huzuruyla çok alakalı bir durum ...
yaa teklifi çok uzun süredir yapıyorlar ...kısaca anlatayım ..
ben daha önce bakanlıkta genel müdür yardımcısnın özel kalemliğini yaptım ...bakanlıkta tanır beni herkes ...sesim çk güzeldir söylemesi ayıp :kedi: bayan telefon sapıklarım vardı sırf sesim için ararlardı heee:kedi: neyse işte bakanlıkta bir süre çalıştıktan sonra kendi kurumuma geçtim ben ...kendi kurumumda da genel müdürün özel kalemi olmamı istiyorlar ..çok uzun zamandır bu konuda sürekli genel müdür yardımcıları çağırıyor odalarına ,çay ikram edip beni kafalamaya çalışıyorlar ,özel kalem müdür bile yaparız diyorlar ama ben istemiyrm..daha önce bu işi yaptığım için biliyorum ...seni oraya bağlayan bir iş ...bu işi isteyen çok insan var prestijli v.s. ama bir yere bağlanmak istemiyorum ben ..e artık bebiş filan düşnüyorum ...sürekli izin almam gerkebilir rahat olmalıyım çalıştığım yerde ...ama makamda öyle olunmuyor maalesef ..işte bu sebeplerden ben de istemiyorum ...ama makamdakiler de 4-5 yıldır peşimdeler ...sürekli aşağıya iniyorum makama ...bugün yine aradılar indim aşağı ama ıı ikna edemiyorlar bir türlükaydirigubbakcemile3 ne inat laz kızısın sen diyorlar bana kaydirigubbakcemile3 durum bu işte
ben de 2005 te 84 ile atandım bu sene tekrar gireceğim inş... uzmanlık v.s. olur belki diye ...walla bende istiyorum olmak ama
ilk girdiğim kpss de 81 almıştım
tercih filan yapamdım yerleşemedim
ikincidede çok düşük aldım tercih yapamadım
temmuzda tekrar gircem artık şansa ne gelirse çalışmadım birsürü kitap aldım ama
canım istemiyor çalışmak....
.
.
.
ya cnm insanlar iş bulamıyo negüzel sana teklifler yağıyo
ama doğru diyosun önce huzur
en prestijli iştede çalışsan ilk önce huzur
ama yinede 5 te çıkmak isterdim
bence güzel yanından da bak işine...
ben de 2005 te 84 ile atandım bu sene tekrar gireceğim inş... uzmanlık v.s. olur belki diye ...
sen de 81 ile tercih yapsaydın keşke ne mezunusun ...
ben çalışmadan gireceğim malum vakit yok ...
öyle tabi millet bu işi çok istiyor illaki biz olalım diye ama dedimya artık bebiş zamanı :kedi: ona konsantre olmak istiyorum :kedi:
aman allam birileri 5 te çıkmak diyor
offff ben öleyim 19:00 çık işten
19:35 evde ol
20:00 de en iyi ihtimalle bir önceki günden yemek varsa sofra hazır
yoksa...............
22:00 mi olur yoksa daha mı geç yemek yenilen saat hiç söylemiyeyim
aman allam birileri 5 te çıkmak diyor
offff ben öleyim 19:00 çık işten
19:35 evde ol
20:00 de en iyi ihtimalle bir önceki günden yemek varsa sofra hazır
yoksa...............
22:00 mi olur yoksa daha mı geç yemek yenilen saat hiç söylemiyeyim
işte ozmn bukdr ciddiye almadık
aşk başımı döndürmüştü
şimdi bende aslında bebiş için istiyorum memur olmayı
özel sektör gibi izin krizi yaşamam diyorum
bide kocişle aynı ortamdan sıkıldım
ben lisans mezunuyum cnm işletme
ayy canm benm yaa
adaa senn öğretmenliğe geri dön kuzumm
ayy cnm aynı durumdayız hatta ben 19.30 da çıkıyorum(
aynen 22 yi geçiyor yeni yemek yapıp yemesiii
ben de lisans işletme mezunuyum ...aslında 81 ile atanırdın keşke tercih yapsaydın ...
evet devlet memurluğu o açıdan ii ..ama inanki başka kurumlarda arkadaşlarım var bazı bakanlıklarda izin konusu sıfır biliyormusun kanuni hakkını bile kullandırtmıyorlarmış ..dedimya iş huzuru çok önemli diye ..ben de eskiden kara kara düşünüyordum eşim ozaman benim gibi memurdu ..çift maaş da olsa ücretsiz izin alıp tek maaşla geçinmemiz zor olacaktı dolayısı ile ücretsiz izin alamam diyordum ..şimdi eşim üst düzey bir işte çalışıyor maaşıda çok iileşti ..o yüzden artık ücretsiz izin alabilirim ...belkide 1 yaşına kadar ücretsiz izin kullanırım diyorum ...hayırlısı artık ...hayat şartları zor ...özelde olanlar için çok daha zor tabi ..ALLAH hepimizin hakkkında hayırlısını versin ..
hangi kitapları aldın kpss için ...
haklısınız çok zor ..ALLAH kolaylık versin ...:Saruboceq: