Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım erkek kardeşimede 640 lira fatura gelince dikkatimi cekmişti konun okudum
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulsunn, COTURNIX+, anahtar, mutfak_robotu_muyum_neyim+, jean+, *cute*+, derinss, elefera, matrax, frosythia, zuzu44, bal63+, hatige+, ecem_82, caspersy+, guz_1
nasssıı yaaa:))
delikafadulden
Gunaydın hepınıze![]()
o 5 günlük diyeti yapsam ölürüm ben valla![]()
4 ü benim:roflol::roflol:
ben de çok sinir olduğumdan yazdım zaten ...bir gün bile altın takmadım ..nefret ederim..düğün gününden sonra kaldırdım fırlattım bir kenara ...sadece eşim evlilik yıldönümümüzde altın künye ve yüzük almıştı onu çok severek kullanıyorum onun dışında öyle şıkır şıkır bilezik ölsem takmam :umursamaz:
şu gelenek görenek olaylarına fena bozuğum ne o öyle ...saçma sapan işler ...çeyiz olayına da gıcık olurdum ..annem doldurmuş yaptırmış yarsını bıraktım gerekli olanları aldım ..zaten öyle dantel filan hiç sevmem evime de koymam yani ...mobilyalarımda örtü olayını hiç sevmiyorum ..hele o yaptırılan takımlara filan iice gıcığım ...kötükedihüso
hoşgeldin
canım evet kalıcı verdim 5 gunde 3 kilo şimdi 2 kilo daaa verdim 5 kilo etti 59 flnım yeter bu bana
kaşıdım zemuszemus bikinili fotomu ekletme bana şimdiopuyorumnanaktanduyunca korktum valla:1no2: demek gençlik sırrın bu cokacimcoook taş hatunum benimolumunekankayizsmile
hmm 1 ay sonra kuzenimin düğünü var... bende yapayım 1-2 hafta o diyeti:))
al işte ..uykunun açılmadığı belli :roflol::roflol:nie 4 tane hesabın varki...hangilerisin sen ?
aynı ben de senin gibiyim ..yüzden çok kilo veriyorum ben de ..61 kilo iken herkes ne akdar güzel olmuşsun yüzün ne kadar güzel olmuş diyordu ..yüzüm tombişti ozaman ...şimdi hemen yüzümden kilo verdiğim belli oluyor herkes de ne kadar çok kilo vermişsin diyor ..yüzüm bozuluyor ama benimki hamileliğe hazırlık ..ice kilo verip hamile kalayım hamilelikte de çok aşırı kilolu olmamış olurum diyorum ..ablayalmaz: yapılmaz terbiyesiz seni alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım valla yiyemiorum yaz gelince hep böle şimdi baktım 2 kilo vermişim yine ama ben zayıflayınca cok çirkin ouyorum göz altlarım morarıo fln bu kilomu korumam lazımda yiyemiyorum sodayla gün geciriorum
boyumda 1.66-67 flan galiba daha yeni başladım gerçek anlamda öncedende uğraştım 4 kilo verdim sonra sıkıldım bıraktım :uhm:şimdi tekrar başladım bilmiyorum nasıl olacak umarım olur.Sen spor flan yaptın mı yahu?ben yürüyorum ancak hihoyyyt
günaydın canım.. hoşgeldin...
yok bee kolay kızz.. aç kalmıyorsun.. sadece aynı besini tüketiyorsun...
kaydirigubbakcemile3tamam deşmesenağlamasenağlama
tam unuttum dıyordummmsenağlamasenağlama
millet sevgilisnden ayrılır üzülür ben faturaya:roflol:
valla acıncak hale düşmüşümmm yeni farkettim laelaelaelaelae
öptüm balımmKızlar benim çıkmam gerek çok öptüm hepinizi hadi cici cici muhabbet edin akşma gelirim kaydirigubbakcemile5
hangi diyeti yaptın canım yaa bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıorum doğumda 7 kilo aldım 70 oldum ama sonrasında 74e çıktım şuan 69 um haziran sonuna kadar en az 65 olmam lazım yardım edinnnnn![]()
Kızlar benim çıkmam gerek çok öptüm hepinizi hadi cici cici muhabbet edin akşma gelirim kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
öptüm balımm
5 gunde 5 kilo diyeti cnm sınır yok istedgn kadar yiyosun acta kalmıosun
netı[I]m vınn olduğu için pek çekmıyoo
sızdede amma çene var hee
azcık yavaşın hele:mymeka:
jean cnm h gördukk her zmn emrınızdeyım
,ceyıs bakanıyım nede olsa
evlensemde emeklı olmam
cute mutfak robotu h bulduk
dilek senı bı yerden tanıyom dıycektım bende
sana gelcektım demı ben:tomato: