Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulsunn, COTURNIX+, anahtar, mutfak_robotu_muyum_neyim+, jean+, *cute*+, derinss, elefera, matrax, frosythia, zuzu44, bal63+, hatige+, ecem_82, caspersy+, guz_1
nasssıı yaaa:))
delikafadulden

canım erkek kardeşimede 640 lira fatura gelince dikkatimi cekmişti konun okudum

tamam deşmesenağlamasenağlama
tam unuttum dıyordummmsenağlamasenağlama
millet sevgilisnden ayrılır üzülür ben faturaya:roflol:
valla acıncak hale düşmüşümmm yeni farkettim laelaelaelaelae

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulsunn, COTURNIX+, anahtar, mutfak_robotu_muyum_neyim+, jean+, *cute*+, derinss, elefera, matrax, frosythia, zuzu44, bal63+, hatige+, ecem_82, caspersy+, guz_1
nasssıı yaaa:))
delikafadulden

ışığı gören geliyorrkaydirigubbakcemile

4 ü benim:roflol::roflol:

ben de çok sinir olduğumdan yazdım zaten ...bir gün bile altın takmadım ..nefret ederim..düğün gününden sonra kaldırdım fırlattım bir kenara ...sadece eşim evlilik yıldönümümüzde altın künye ve yüzük almıştı onu çok severek kullanıyorum onun dışında öyle şıkır şıkır bilezik ölsem takmam :umursamaz:
şu gelenek görenek olaylarına fena bozuğum ne o öyle ...saçma sapan işler ...çeyiz olayına da gıcık olurdum ..annem doldurmuş yaptırmış yarsını bıraktım gerekli olanları aldım ..zaten öyle dantel filan hiç sevmem evime de koymam yani ...mobilyalarımda örtü olayını hiç sevmiyorum ..hele o yaptırılan takımlara filan iice gıcığım ...kötükedihüso

hoşgeldin

aynen bende sevmiyorum ama hatır için şimdilik danteller duruyo
anneciğimin göz emeği var kıyamıyorum accık eskiyim bende kaldırcam hihoyyyt

Kızlar benim çıkmam gerek çok öptüm hepinizi hadi cici cici muhabbet edin akşma gelirim kaydirigubbakcemile5

canım evet kalıcı verdim 5 gunde 3 kilo şimdi 2 kilo daaa verdim 5 kilo etti 59 flnım yeter bu bana

hangi diyeti yaptın canım yaa bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıorum doğumda 7 kilo aldım 70 oldum ama sonrasında 74e çıktım şuan 69 um haziran sonuna kadar en az 65 olmam lazım yardım edinnnnn:(

duyunca korktum valla:1no2: demek gençlik sırrın bu cokacimcoook taş hatunum benimolumunekankayizsmile
kaşıdım zemuszemus bikinili fotomu ekletme bana şimdiopuyorumnanaktan
hmm 1 ay sonra kuzenimin düğünü var... bende yapayım 1-2 hafta o diyeti:))

yap cnm valla tartıya cıkınca o kadar mutlu oluosunki

nie 4 tane hesabın varki...hangilerisin sen ?
al işte ..uykunun açılmadığı belli :roflol::roflol:
ablaya :olmaz: yapılmaz terbiyesiz seni alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım valla yiyemiorum yaz gelince hep böle şimdi baktım 2 kilo vermişim yine ama ben zayıflayınca cok çirkin ouyorum göz altlarım morarıo fln bu kilomu korumam lazımda yiyemiyorum sodayla gün geciriorum
aynı ben de senin gibiyim ..yüzden çok kilo veriyorum ben de ..61 kilo iken herkes ne akdar güzel olmuşsun yüzün ne kadar güzel olmuş diyordu ..yüzüm tombişti ozaman ...şimdi hemen yüzümden kilo verdiğim belli oluyor herkes de ne kadar çok kilo vermişsin diyor ..yüzüm bozuluyor ama benimki hamileliğe hazırlık ..ice kilo verip hamile kalayım hamilelikte de çok aşırı kilolu olmamış olurum diyorum ..
boyumda 1.66-67 flan galiba daha yeni başladım gerçek anlamda öncedende uğraştım 4 kilo verdim sonra sıkıldım bıraktım :uhm:şimdi tekrar başladım bilmiyorum nasıl olacak umarım olur.Sen spor flan yaptın mı yahu?ben yürüyorum ancak hihoyyyt

ben ilk başta 15-20 gün 2 günde bir yarımşar saat dans ettim ..oryantal sırnaşık şey ondan sonra spor yapmadım ..zaten benim çok çabuk kilo veren bir yapım var ..daha önce de 15 günde 12 kilo vermiştim ...kilo verme olayında sıkıntım yok ..çok az yemeği keseyim hemen tartıda farkeder ...haplardan aldığım şişkinlikler vardı bende ödem vardı ..

günaydın canım.. hoşgeldin...

yok bee kolay kızz.. aç kalmıyorsun.. sadece aynı besini tüketiyorsun...

neymiş ki o zayıflama çılgınlıgı yasıorummm ben de bu aralar kaydirigubbakcemile2
takviye lazım takviyeeee

tamam deşmesenağlamasenağlama
tam unuttum dıyordummmsenağlamasenağlama
millet sevgilisnden ayrılır üzülür ben faturaya:roflol:
valla acıncak hale düşmüşümmm yeni farkettim laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim çıkmam gerek çok öptüm hepinizi hadi cici cici muhabbet edin akşma gelirim kaydirigubbakcemile5
öptüm balımm
hangi diyeti yaptın canım yaa bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıorum doğumda 7 kilo aldım 70 oldum ama sonrasında 74e çıktım şuan 69 um haziran sonuna kadar en az 65 olmam lazım yardım edinnnnn:(

5 gunde 5 kilo diyeti cnm sınır yok istedgn kadar yiyosun acta kalmıosun

netı[I]m vınn olduğu için pek çekmıyoo
sızdede amma çene var hee
azcık yavaşın hele:mymeka:

jean cnm h gördukk her zmn emrınızdeyım
,ceyıs bakanıyım nede olsa
evlensemde emeklı olmam:kahve:

cute mutfak robotu h bulduk

dilek senı bı yerden tanıyom dıycektım bende
sana gelcektım demı ben:tomato:
valla iş bulmadan gezmeye içim elvermıyo
ınş.bı iş bulam gelcem sana söz[/I]

1.gün : sadece patates yağsız haşlayıp istediginiz kadar tuz yok dier baharatlar kekik fln çok guzel oluo isterseniz fırındada yapıp yersini ama yağsız

2.gün:sebze yagsız salcasız sebze yemegi yine sınırsız istediginiz kadar ,salatada olabilir

3.gün:et ,tavuk ,balık sınırsız sabahtan akşama kadar yağsız baharatla et ürünleri

4.gün:meyve üzüm hariç sabahtan akşama kadar meyve

5.gün : süt ve süt ürünleri (tercih yumurta) yoğurt ,süt ,az peynir ne isterseniz

bunlar sabahtan akşama kadar uygulanacak yani sabah kahvaltı yapayım sonra onları yerim değil sabahtan basalayacaksınız kusana kadar yiyebilirsiniz
cola kahve yasak meyve çayı içebilirsiniz

anlaşılan burda kimse günaydın demicek sanırım neyse ne diyim kendinize iyi bakın

netı[I]m vınn olduğu için pek çekmıyoo
sızdede amma çene var hee
azcık yavaşın hele:mymeka:

jean cnm h gördukk her zmn emrınızdeyım
,ceyıs bakanıyım nede olsa
evlensemde emeklı olmam:kahve:

cute mutfak robotu h bulduk

dilek senı bı yerden tanıyom dıycektım bende
sana gelcektım demı ben:tomato:
valla iş bulmadan gezmeye içim elvermıyo
ınş.bı iş bulam gelcem sana söz[/I]

sen beni biryerden tanıosunda ben çıkaramadım banamı gelicektin herzaman beklerim ama hatırlayamadım valla yaabilmiyorumkismile

Back
X