- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Hoşbuldumm günaydın casperimm efsunn
efsunn gızz okadan yorgunluğa diziyide çekmişş tebriklerrrrr
Kızlar dün akşam sümelanın şifresini izledik çok çok süper değildi ama vasatda değildii
popcorn&çayy eşliğinde izledik filmimizi
paris maris derkenn 1:30 yattımmm
ayyy demek mutluda doğum yapmış.organik hoşgeldin sende.normalmiolmuş doğumu sezeryanmı sordunmu.
kızlar bu arada konu dışı olacak ama olsun söylemem lazım.büdüşüm şarkı söylüyo, "hayydeee didelimm haayydee didelim" deyip kollarını açıyo oynuyo güya.
hoşbuldum cnm normal doğum yapmış
oyyy maşallah maşallah büdüşüne:)
efsununkide kocaman olmuştur doğan büyüyo iştee:)
ayy çok güzel ya.darısı hayırlısıyla sana ve diğer hamişlerimize inşallah.
kız sen değilmiydin lamecimle yapanyavruumm başka şeyler için hamarat hatunum dedimm
incirli kek bende yemedm yapmadm da
hahhaaaaa niye laaaaa yakışmadı zati harbi keke incirrincirlı kek bende etmem lenn
kuru inciryerım sadece onuda kendısyle
ama benimki pek hoş olmadı tadı iyide sanırım damak zevkimize uymadıhadi yaa yiyen herkes çok beğendi cnm bizde alalaa alla
işyerindekiler de bayıldılar
affetmemmmm hahahaaacanım walla sende affetmemişsiin paris maris haaa
oyy yerim onu bennn yaaaaakızlar bu arada konu dışı olacak ama olsun söylemem lazım.büdüşüm şarkı söylüyo, "hayydeee didelimm haayydee didelim" deyip kollarını açıyo oynuyo güya.
marketlerde olurmu acaba off yaa
eşimi aradım dedim kabak tatlısı çekti cnm ama hazırıda satılmazki anca çeşit yemek veren restaurantlarda olur.
burda alıp yesem utanırım gülerler bana:)
kız sen değilmiydin lamecimle yapan
hahhaaaaa niye laaaaa yakışmadı zati harbi keke incirr
ama benimki pek hoş olmadı tadı iyide sanırım damak zevkimize uymadı
annemde işten gelmiştim yaptımm diyokii üzülmeyim diyee
kızım biz inciri sevmiyoz öle kekde mekde
affetmemmmm hahahaaa
oyy yerim onu bennn yaaaaa
mutlu doğummu yapmış nasılmışş ayyyy canım yaaa
bu arada balın bal köpüğü çok tatlı maşallah yeni resimler eklesede baksakk
hoşgeldin adacıkkkkslm.....
okuldan anca geldim ve fena yorulmuşum...müfettişler okulda ya resmen anamız ağlıyor
dinlenmek istiyorum ama dağınıklığının toparlanması gereken bir ev ve katlanması gereken çamaşırlarım beni bekliyor...
bu arada karnımızı da doyurmalıyız...
ben bunları yapayım bakarım geçmişe...
öpüldünüz...
hee bilyomm incirli kimindi:26::26::26:hayır kuzumm
bizimkisi kakaolu ıslak kurabiyee ayy mikemmel bi tat lezzett
canm pazar gecesi doğum yapmış
çok korkuyordu ama normal doğum olmuş ve çok kolay bi doğumdu dio
bebeğide iyiymiş 2,900 gr doğmuş emmeyede çalışıyomuş maşallah..
ediyor valla... eskisinden daha fazla ediyor... oda çok yorulyor ama yapcak birşey yok.. mecburuzz:))
sağolsun
evt ben bu eşimin iş meselesı cıktığından berı doğru düzgün yapmadım
yaptımda cok az
dışarda yedık yada eşm kızrtma tavık gıbı şeyler hazırladı
ama kendımı toparlamam lazım
kış cok uzun sürdü ondan mı bılmem ara verdım ama ıyı olmadı tembellştım ıyıcene
bebeiş olunca tembel olma lüksünüz olmuyoo dün eve gittim kızımla oynadık biraz onu uyuttum hemen evresimleri makinaya attım kızıma ıspanak çorbası yaptım hemen patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yaptım eşim geldi kızım uyandı onun karnını doyurdum sonra biz yemeğimizi yedik kızımı babasıyla oturma odasına gönderdim onlar oynarken evi süpürdüm yerleri sildiim bu arada çay suyu koydum çay içtik kızımı uyuttum dizi çektik banyo felan saat 12 di yattığım gece bi 10 kere kalktı heralde sabahta 6,30 kalktım kızımı hazırladım ben hazırlandım şuan isteyim hergünüm böyleeee
alyaaa seksü garu...naber cnm...hoşbuldum...
brckkkkk cnm...eğer dayanabilirsen kendin pişir bacım üzerine de dök tahini serp cevizi...artık gece parise mi gidersiniz roma ya mı bilmem ama...
şaka bir yana sürekli yaptığım bir tarif var istersen veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?