Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol cnm bebişim nasıl bakım sen nasılsın?

iyiyiz canmm
bebişde iyi çok şükür sanırım iyice büyüyo karnım bi haftada büyüdü sanki :)
sabah kafa atarak uyandırıo beni paşam
bide bu sabah farkettimm karnımın kenarında çatlak olmuuşş
başlıo değişimlerrr..

merhabalar,

hem işim hem eşim hemde bebişlerim olacak benimde:) allah her isteyene nasip etsin inşallah!

oy masalllah onaaaa

ay catlaklar ıcın erken sayılmazmı gercı bunyeyle alakalıı sen yag surmeye basla barııııı
fazlalaşmasın

merhabalar,

hem işim hem eşim hemde bebişlerim olacak benimde:) allah her isteyene nasip etsin inşallah!

hoşgeldınn amınn

31.haftadayız canm yaa bilmem erken mii
sürüyom sürüyomm inş fazlalaşmaz

bende hıc olmadı sanırm oyuzden öle erken gıbı gelıyor aslında 30 dan sonra mumkunnn sonucta karnın gerılıyorrr kuru bır cıldınmı var senın sen yat kalk sur bence bolbolll

bende hıc olmadı sanırm oyuzden öle erken gıbı gelıyor aslında 30 dan sonra mumkunnn sonucta karnın gerılıyorrr kuru bır cıldınmı var senın sen yat kalk sur bence bolbolll

normal canm cildim çok kuruda deil ama yağlı da deil..
bebe yağı alayım onu süreyim
zeytin yağı sürüyodum duşa girdikçe onuda daha sık süreyim ayy :)
zaten göbeğimin altını göremiom sabah aynada gördüm onuda

Kızlar benim göğüs uçlarım çok hassaslaştı:)
atletim deyse tuhaf oluyo acır gibi:)bide sanki uçları çıktı gibi ucu yoktu hiç benim

ay inşallah cnm yaa araba da tutuyo artık sanırım sabah direk arabaya bindiğim için...
olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda napalım kuzum.

cnm şuan bile ARABAYA BİNİNCE MİDEM KALKIYO
BUZDOLABINI BİLE BURNUMU TUTARAK AÇIYOM
hehehee benmi minik kuşşşşş
EWET NOLMUŞŞ MİNİ MİNİ KUŞUMM İNCİ KUZUMUZUN MİNİ MİNİ ANNESİ

ben hiç bir zaman minik kuş değildimki be canım..

minik kuş olan sensin tatlım:)

ayy inci kuzum bir gelse.... koklasam doya doya onu...

haha sevsınler gobusunn ıcındekını senın sur sur karstr surr krem falan alıyorlar ama bana hıkaye gıbı gelıyor yaglrdanda fayda gorebılrsn egerkı gorecksennn ... ıhmal etme

Kızlar benim göğüs uçlarım çok hassaslaştı:)
atletim deyse tuhaf oluyo acır gibi:)bide sanki uçları çıktı gibi ucu yoktu hiç benim

uclaırn cıkması ıı canımm cok ıhtıyacın olcak bebegı emzırrkn bılıyorsun uclar olmayınca baznnn bebek almıyorr makınayla sagıp cıkrtmaya calısyrsunn uclar onemli obje hihihi:)

Ben bebeğimi emziremem die korkuyorum en çok kızlar...
çünkü göğüslerimden çok huylanırım ben uçlarına hiç dokunamam mesela
nasıl emziricem hiç bilmiyorum

haha sevsınler gobusunn ıcındekını senın sur sur karstr surr krem falan alıyorlar ama bana hıkaye gıbı gelıyor yaglrdanda fayda gorebılrsn egerkı gorecksennn ... ıhmal etme

sevsinler tabii paşam o benm paşamm..
bencede canm ya bazı kremler var çook pahalı zaten vücutla alakalı kimisi bişicik sürmüo ama ne çatlıo ne bişi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…