bu açıdan ele alınca doğru onlar içinde zor...
kayınvalidem çok meraklı kızz sürekli karnımı sevmek istiyoben müsade etmiyorum pek hoşlanmam öle şeylerden.yok konuşuyomusun konuş ye iç dikkat et kilo almıyosun neler dio kafam şişiyo:)
tabiki çok haklısın bana kalsa kendim baksam bal keşke öyle bi imkanım olsa..
çok zorluklar yaşıcam farkındayım ama yapacak bişi yok..bi kere dedim keşke güvenilecek evimin yakınında biri olsada bıraksam die.kayganam kızdı
çamaşıırmı yıkar ütümü yapar evimi temizler die düşünüyorum bana pek bi iş kalmaz:)ama evin kadını gibi görebilir kendisini..varsın görsün napiyim katlanıcam artıkın...
size yaranılmaz wallaa...
şöyle yapsa...hamişmisin değilmisin oralı olmasa..çocuk konusunu açıp sormasa bile..
ozmnda batar demi..
bence böylesi daha iyi..nan ne istiyon sende haftasonları alıp kuzunu gezersin ohhhh...ne yemek ne temizlik...
dert ettiklerine bak ya...
ptesi kalkıyorum temizlik..salı aman etraf batmasın modundayım
çarşamba sabah elayı koştur koştur anneme bırakıp işe geliyoruz annemde kalıyorum perşembe çıkıyorum oraya gidiyorum..eşim bazen gelmiyor haklı olarak çünkü çok yoruluyor bazen mesaide kaldığı duş vs ihtiyacını rahat göremiyeceği için...
perşembe akşam elayı alıp eve geçiyoruz ev kaçıyo tabiii..
cuma evi tekrar temizle et..bu arada yemek yapılıyo sürekli evim yemeksiz değil..çamaşır bulaşık ütü katmıyorum bile..
ctesi biraz dinleneyim diyorum
pazar mutlaka biyerlere gidiyoruz
yani hep koşturma ve düzenli bi ev hayatım yok...
ama buna şükür binlerce...