- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
aaa kız yok daha bir şey belli değil konuşuyoruz henüz
ne dedimki kızıosun be:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa kız yok daha bir şey belli değil konuşuyoruz henüz
canım kayınvalidenin görüş saati öğlen 14:00 - 15:00 arası
Bağcılar Hospitalist var orada yatıyor... akşamları bilmem ki alınırlar gibi geldi en azından şimdilik,hani çok yeniyiz ya...
yarın kaça kadar çalışıyorsun...
kaydirigubbakcemile3yani isim isim söylediğimize bakmayın İst.da ki herkese kapım açık...
dur ya bu çok umumi bir çağrı oldu yani topicte konuştuğumuz İst.da kilere
bende varım haaa ona göree:)))
pınarrrrrrr senin için şekerim :)))
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Malzemeler
1,5 kg ince uzun patlıcan ,4-5 adet yeşil biber ,3 adet domates ,Sıvıyağ (ben ayçiçek kullanıyorum.)
Köfte için:1/2 kg kıyma,1 yumurta,1 kuru soğan (rendeleyin),2-3 diş sarımsak,1,5 kahve fincanı buğday unu,Tuz,Karabiber,Kimyon
Sos için: 3 domates ,1 kahve fincanı sıvıyağ ,2 yemek kaşığı biber salçası ,Tuz ,Karabiber
Önce patlıcanları yıkayıp, kabuklarını kalın şeritler halinde soyun. Daha sonra bunları yan yatırıp enlemesine uzun înce ve yassı olacak şekilde dilimleyin.Sonra bunları tuzlu suda bekletin ki, kızartırken çok yağ çekmesin.
Köfte yapılışı: Kıyma, yumurta, un, tuz, karabiber, soğan, sarmısak ve kimyonu güzelce yoğurup köfte harcı yapın. Sonra bundan avuç içinizden biraz az olacak şekilde parçalar koparıp yuvarlak ve yassı bir şekil verin, 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Kestiğiniz ve tuzlu suyun içinde beklemekte olan patlıcanları kızgın yağda hafifçe kızartın
Sonra, bir kasenin içine her bir kebap için ikişer şerit patlıcan kullanarak patlıcanları artı işareti gibi üstüste kasenin içine koyun. Artının ortasına bir köfte yerleştirip patlıcanların uçlarını birleştirin. Sonra bunu ters çevirip tepsiye yerleştiriyoruz. Sonra hepsinin üzerine birer dilim domates ve iri doğranmış biber yerleştirip kürdanla tutturuyoruz.
Bu şekilde 12 adet kebap çıkıyor. 200 derecede domates ve biberler kızarana kadar pişirin
bende varım haaa ona göree:)))
yok şekerim bi daha görmedim
ama aynı sen kız valla :))
aloooo ne oluyo ulenn biz de varız burada :umursamaz:
haa oldu ben gelmeden yanak göndereyim sana istersen...kaydirigubbakcemile3
sen gelme biz üçümüz buluşcaz bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla yanaklarını koparcam he haberin olsunda görüşek kıııız cok seviiiim sizi ben sizde beni seviomusunuz :umursamaz: yok dermişsinizkaydirigubbakcemile3
tabi cnm,seninle tanışmayıda çok istiyorum ben..sen nerede oturuyosun anadolu yakasında sanıyorum seni ben ?
yaa kimse kimseyle buluşmasın banane yaa
yaa kimse kimseyle buluşmasın banane yaa
haa oldu ben gelmeden yanak göndereyim sana istersen...
bizde seviyik seni.. :))))
canım ben kartladayım.. epekce uzağım vallaa...bende hepinizle tanışmayı çok istiyorummmmmmmmmmm...
haa oldu ben gelmeden yanak göndereyim sana istersen...
bizde seviyik seni.. :))))
canım ben kartladayım.. epekce uzağım vallaa...bende hepinizle tanışmayı çok istiyorummmmmmmmmmm...
nie kız sende istanbuldasın anaaaa yok sen ankardasınnn
ankarada mısın sen akannehir
en çok kiminle şakkıdı
evett sizde buluşmayın bananee)))
evet canmm başketliyim bendee))
biz buluşuruz bunlara inat ozaman :umursamaz: