Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gecelik demişken....
dün gece giydim lila rengi uzun olan saten geceliğimi yattım yatağıma,şöyle dalıvereceğim mis gibi uykuya...
anam bir baktım başımda benim hücre...
nan dedim noluyoruz,o elindeki ne???
bulmuş çekmeceden siyah,kısacık varla yok arası boyutlarda ki inanılmaz sexy geceliğimi bekliyor...
al çıkar onu bunu giy demesin mi...
dedim kociş gece gece...ne onu giymesi..çekil başımdan uyuyacağım...
bana bak sen benim karım değil misin bunu giymeni istiyorum
gece giycen tabi ne zaman giycen başka demez mi...
seni dedim allam bildiği gibi yapsın bay hücre hiçbir şey demiyorum dedim...
dedim ama sonra paşa paşa giydim geceliği..............................................

çeneme dayanamadılar terkettiler burayı :roflol:

laelaelaelaelae

gecelik demişken....
dün gece giydim lila rengi uzun olan saten geceliğimi yattım yatağıma,şöyle dalıvereceğim mis gibi uykuya...
bulmuş çekmeceden siyah,kısacık varla yok arası boyutlarda ki inanılmaz sexy geceliğimi bekliyor...
dedim ama sonra paşa paşa giydim geceliği..............................................
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bende ne zaman uzun gül kurusu geceliğimi giysem
kociş minicik siyah olanı gösteriyo :o))
adamın gecelikte uzuna alerjisi var :sm_cool:

ayy gızzlar siz ne komikmişsinizkaydirigubbakcemile3 yeni gördüm bu topiği beni de alın aranıza ben de çok iyi geyirimlülülülülülü yalnız bu jartiyer olayına fransız kaldım eski mesajları bi okiiim

gecelik demişken....

:roflol::roflol::roflol:

valla önemli olan beylere nasıl geleceği işte :) bende renk renk var :jeyyar: sen bi dene cnm kaydirigubbakcemile3

haklısın canm denemek lazm :o)))

ama nsorma bende regl oldum ,hep hafta sonlarına denk geliyo yaw ,şans işte ..evlenince değişir dedim ama yok aynı napalım bude bnm bedenin oyunu kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benm olmama daha 15 gün var :utangac:

gecelik demişken....

yazı sonundaki uzuuuun noktalar bizi ilgilendirmez tabi kaydirigubbakcemile3

aaa cnm bilmiyordum,Allah şifa versin...
Ereğlicim hoşgeldin,nasıl gidiyoo?

İyiyim canım facede gözlerimi kamaştırdın maşallah tekrar:nazar: Asıl sen nasılsın cici gelin?j
ereglim gelmiş.....canım benim neler yaptın bakimmm
hemen ekle elbiseyi
Nolsun adam aynı taş aynı hamam :D HAftasonun tatiline sevindim.
işin kötü yani hani bir kızdan bahsetmiştim...
görümcenin arkadaşıydı...Bedi'ye olan düşüncelerini görümceye söylemişti görümce de bana söylemişti
hatırlarsınız hani bir gün işten izin alıp çıkıp gidecektim...onlara kız Bedi evdeyken eve geldi diye :)))
neyse işte şimdi sürekli kız da bununla hastane de vs.
eee iyi o zaman diyorum ben de kendi kendime,
kız burda tek yaşıyor o da öğretmen kimse yok yanında madem yalnız kalmak istemiyor görümce
bir zamanlar bana inat yanından ayırmadığı arkadaşı geceleri de olsun yanında...
aman neyse yine sinirlerim zıpladı
sempatiksalakcinni

yaa kızlar kendimi şanslı sayıyorum siz bunları konuştukça.. allaha çok şükür eşimin ailesi her zaman çok anlayışlı oldular... hatta benimkilerden bilee. evliliğimiizn ilk günlerinde kayınvalidem biraz ağlayıp sızladı ama... şimdi oda alıştı duruma... inş. sizlerde bundan sonra rahat bir evlilik geçiririsiniz...

evt yaa..artık bir araya gelelim:)))
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayda beni buraya davet etti ama eşim var işim yok yahu ..
Merhaba kızlar,ortam güzel bende geldim..
Benim her ikiside yok haha:D Merhaba:)

Hoşbulduk tatlım,tarif ettiğin gibi gittim,hemen buldum cidden yakınmış..
İyi ki gitmişim artık benim kapımın önünde açılan çarşamba pazarından sadece gıda alacağım.
ıvır zıvırlar için cuma pazarına gideceğim.
2 tane tayt aldım atmosphere 3,5 tlden
iki sezon önc emango da gördüğüm ince kısa kollu uzun hırkalar vardı o zaman 79 muydu neydi onlardan aldım bayıldım ama yavruağzı,nakit çok yoktu yanımda grisini siyahını da alacaktım ama saf gibi para çekmeden gittim cebimdekiyle.. 10 tl hırka
sonra yakası açık t shirtlerin içine giymek için aletler aldım..
çelik yağlıklar var ya onlardan aldım
eşime çorap aldım
merdane aldım :)
Güle güle kullanınnn:)
gene ben geldım
başım ağrıyo kızlar
yemek programı reklama gırsede bende börek yapmaya başlasam:kahve:
Nannn naptın????j Geçenlerde çok utandım gecenin 3ümü neydi senin msn açıldı bende balıklama daldım kız senin burada ne işin var git kocanın yanına yat falan yazdım hani sen geceleri oluyordunya bzen eşin geç geldiği zamanlar o zamanlardan sandım meğersem eşinmiş. Kusura bakmayın dedim. Sende kusura bakma canım sen sandım senide göremedim bayağıdır tatlışım izah edecektim sana bir türlü fırsat olmadı. Gelde uzun uzun sohbet edelim ama haber ver gelmeden okiş bebek:)

gecelik demişken....
kaydirigubbakcemile3

millet ben çıkıyorum herkese ii haftasonları ii tatiller ...yeni bir pazartesi gününde yeni umutlarla görüşmek üzere :jeyyar::sm_cool:kaydirigubbakcemile4

saol ereğlicim...

kına elbisen netten aldığın mı ? üzerinde görseydik yaw bişi anlamadık ki böle ....

sanada iyi haftasonları robot..

Back
X