Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

albümde gördüm seni robot güzel hatunsun vesselam valla genç gösteriyorsun maaş.:nazar: ne yiyosunuz,ne içiyorsunuz ne sürüyorsunuz ya siz?:1hug:

yok kız taksimdeydik ben her gittigimde o meymenetsiz adam boyalı saçı bıyığıyla dibimde bitio diorum düş yakamdan seni banu alkan paklar anlamıokaydirigubbakcemile3

gözlerinden anlayamıom bacı valla
haa anladım.. ayy çok itici bir adam o yaaaa.....

waaaaww thanks gulsun pis takdir ettim seni şimdi :roflol: genelde 23 sanıyorlar halbuki 28 im eylülde 29 olacağım ..aboooooww yaşlandık iice heee ...ilk çalışmaya başladığımda 22 yaşındaydım ..beni stajyer sanıyorlardı 17-18 filankaydirigubbakcemile3 bizim daire 20 katlı 1000 kişi çalışıyor ..beni görmemiş olanlara bu kurumda çalıştığıma inandırana kadar canım çıkıyordu kaydirigubbakcemile3
albüme en sevdiğim resmimi tekrar ekledim ..seviyorum bu resmi yaaa ...çok hain bakıyorumya ondan mı acep :roflol:

canım ilk gördüğümde resimlerini öyle düşünmüştüm valla....
maşallah yaşını hiç göstermiyon haaa

en en en çoook you_know btanedir o olumunekankayizsmile
nereye gittiniz yavru anlatsana ?

he ben ilk göz ağrısıyım onun ama sizide çok seviyor bana söylüo hep olumunekankayizsmile
taksime gittik seker fal baktırdık adam bana hamile kalcan dedi kıııız :umursamaz: kızın olacak dedi elifede hamilesin bebegin erkek demiş adetide gecikmiş elifin korkuodu bakalım eşinin ailesiyle aranızda sorun olmus fln dedi 2 erkek ismi söledi bunlarla hafif çapta tartısman olacak dedi 2 side arkadasım işte daaa bişiler söledi bakalım cıkcak mı
sonra gezdik elbise aldık ikimizde aynı elbiseden kaydirigubbakcemile3

he ben ilk göz ağrısıyım onun ama sizide çok seviyor bana söylüo hep olumunekankayizsmile
taksime gittik seker fal baktırdık adam bana hamile kalcan dedi kıııız :umursamaz: kızın olacak dedi elifede hamilesin bebegin erkek demiş adetide gecikmiş elifin korkuodu bakalım eşinin ailesiyle aranızda sorun olmus fln dedi 2 erkek ismi söledi bunlarla hafif çapta tartısman olacak dedi 2 side arkadasım işte daaa bişiler söledi bakalım cıkcak mı

yaaa kıskandım çok kıskandım :a015: melekler kahvesi değil mi gittiğiniz?tarot muydu?elbiseni göstertsene kaydirigubbakcemile2

robot görebilsem yorum yapcam canım ama görememek,ama sırlarını dinleriz you_knowda çok genç gösteriyor yaaa bana da bulaşsın azıcıkın
anam ben mi genç gösteriomakannehir kaç yasında gösteriom kıııız
sen resimlerimi görme şerefine erişmedin daha değilmi :roflol: nyse albümde sadece bir tane var o da yüzüm o kadar ..diğerlerini sonra görürsün kaydirigubbakcemile3

tmm sekerim

albümde gördüm seni robot güzel hatunsun vesselam valla genç gösteriyorsun maaş.:nazar: ne yiyosunuz,ne içiyorsunuz ne sürüyorsunuz ya siz?:1hug:

sağolasın ..valla birşey yediğim yok bu aralar :roflol: birşey sürdüğüm de yok sadece gözlerime kalem çekerim hepsi o ...makyaj yapmayı sevmem ama tek takıntım göz kalemi kaydirigubbakcemile3 tosunumla yan yana gelince zaten çocuğu gibi duruyormuşum öyle diyor iimi kaydirigubbakcemile3 kilo vermeme karşı ..ice küçülmüşüm ..sübyancı diyeceklermiş ona ..e tosunum 180 boy 85 kilo olunca öyle oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 biraz çatlak oluşum galiba beni genç gösteren delikafadulden biraz mı :roflol: küçükken menenjit geçirmişim ..menenjit beyin iltihabı demek ve mutlaka beyinde hasar bırakırmış..ben milyonluk bir vaka olarak hiç hasar almadan atlatmışım ..hatta iltihap öyle bir akmış ki bu zeka doğmuş yeryüzüne :roflol: ama yok yok eseri var galiba ..kalmış birazki ayarlarım bozuk baksana :roflol:

heee.. bak sen... falcılar sizii..
ee baksana bir kısmını bilmiş anladığım kadarıyla... bebek konusuda allah senin gönlüne göre versin canım yaa.. sen istediğin zaman versin o meleği inş...

valla ben çok sık giderdim falcıya.... taki 1 yıl önce gittiğim kadın kalp krizi geçirceğimi söyleyene kadar.. ve geçirdim:(((

hem geçmişimle hemde geleceğimle ilgili söylediği şeyleirn çoğu çıktı.... çocuk konusu kaldı sadece... bakalım oda çıkcakmı... artık korkuyorum baktırmayaa...

falmı ..falın alasını ben bakarım da bakmıyorum artık ...:umursamaz:

ee baksana bir kısmını bilmiş anladığım kadarıyla... bebek konusuda allah senin gönlüne göre versin canım yaa.. sen istediğin zaman versin o meleği inş...

valla ben çok sık giderdim falcıya.... taki 1 yıl önce gittiğim kadın kalp krizi geçirceğimi söyleyene kadar.. ve geçirdim:(((

hem geçmişimle hemde geleceğimle ilgili söylediği şeyleirn çoğu çıktı.... çocuk konusu kaldı sadece... bakalım oda çıkcakmı... artık korkuyorum baktırmayaa...

çok geçmiş olsun yaaw Şeniz..bu yaşta kalp krizimi akannehir

çay ,kahve ,kola ,asitli içecek içmem gerçi sütte içmem güzelliğimi aç kalmaya bağlıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bol bol aşık olacan bideeeesempatiksalakcinniaklinialirimsmile sen onu yapaman daaa kaydirigubbakcemile3
yaaa kıskandım çok kıskandım :a015: melekler kahvesi değil mi gittiğiniz?tarot muydu?elbiseni göstertsene kaydirigubbakcemile2

yok kız baska yerdi tarot heye sanada gel didim alsanaalsanasmile elbisem siyah bak bunun gibi dizimde işte babetlerimle giycem havalı havalı serin serinzemuszemus

hindistan-039dan-size-ozel-elbise-sadece-2990-mb28346_465747_r1.jpg

ay gulsunn çok geçmiş olsun canım bu arada falcı nerde kaydirigubbakcemile3 bende baktırmak istiyordum bu hatunları kaçırdım mafoldumben

ayy elbisen çok güzelmiş canım yaaa... sana da çok yakışıcak eminim...
ayy bende yarın elbise giyeyim bari:))

sağol canım yaaa... eski işyerimde çalışan birinin vesilesi ile gitmiştim.. kurtköy civarlarında bir yerdeydi....ama tavsiye etmem baktırmanı...

millt bu arada eurovisionu izledinizmi ? birinci olan şarkı çok hoştu yaaa ...bizimkiler de ii iş çıkardılar ...1.olan lena çok şeker bir hatun yaaaww...tarzını çok sevdim ..eskiden ben de simsiyah giyinirdim ..gençken ..kaydirigubbakcemile3 rock dinlerdim ..hala dinliyorum gerçi de ..o zamanlar gençlikte bir akım oluyor işte ...hip hop pantolonlar filan ...yok yok manyağın tekiyim ben :roflol:

güzelmiş valla canım iyi günlerde giy bana göre memişleri çok açık benimki keser beni valla yaa bi daha gidelim desem haftaya gelcen mi ki?kociş bana çok kızıyo rıskını falcıya verme diyo kızıyo valla :(

ay gulsunn çok geçmiş olsun canım bu arada falcı nerde kaydirigubbakcemile3 bende baktırmak istiyordum bu hatunları kaçırdım mafoldumben

millt bu arada eurovisionu izledinizmi ? birinci olan şarkı çok hoştu yaaa ...bizimkiler de ii iş çıkardılar ...1.olan lena çok şeker bir hatun yaaaww...tarzını çok sevdim ..eskiden ben de simsiyah giyinirdim ..gençken ..kaydirigubbakcemile3 rock dinlerdim ..hala dinliyorum gerçi de ..o zamanlar gençlikte bir akım oluyor işte ...hip hop pantolonlar filan ...yok yok manyağın tekiyim ben :roflol:

yaa izledim ama bence bizim şarkımız ve sahne showumuz onlardan daha güzeldi.. :))
sen ve rock... valla gözümde canlandıramadım seni öyle kızz:))

anaaam akannehir geçmiş olsun kuşuuuum biliosun şu durumda asla bebek istemiyorum eşm daha askere gitmedi ya yapamam yani allahım şimdi çok çok isteyenlere versin :Saruboceq: dua et benim için şimdi olmasın tamammı opuyorumnanaktan
evet biçogunu bildi sıkılıosun kendini yalnız hissediosun fln dedi çanakkale taraflarına ege taraflarına gibi seyahat edeceksin dedi bakalım elifede aynısını söylemiş oda çanakkaleye gidio kardeşine akannehir çok hızlı konusuo adam anca anladım yani bide araba istio eşin dedi alacaksınız dedi ama öyle bi düşüncemiz yok şimdi

falmı ..falın alasını ben bakarım da bakmıyorum artık ...:umursamaz:
bizede baksanaaaaaa
yaa evt elbiseni bende merask ettimm:)))

koydum seker bunun dizimde olanı

hindistan-039dan-size-ozel-elbise-sadece-2990-mb28346_465747_r1.jpg

Back
X