Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

denizimiz yok ama başkente de bekleriz kızlar :o)))
canım benim.. sağol... anıtkabir planlarımızın içinde..:))

ee sıcak tbı olcako kadar . ama bu sene nısanda cok sıcak degıldı ızmır hatta hıc olmadıgı kadar serındı bıle.

kız ben denız olmayan yerde yasayamam gıbı gelıyo. denızsız yerde olmak cok zor. hanı suyanıu giremesem bıle sole kenarında bı gezmem yeter. ankara ya 1 kere geldım. cok gezme fırsatım olmadı zaten. ole kızılay felan gezındık.

canım biz 18 nisanda ordaydık... o hafta sonu boyuncada gezdik.. şirince .. selçuk... ve ben askılı ile gezdim ve bronzlaştım.. biz döndükten sonra da hava soğumuş:))

canım benim.. sağol... anıtkabir planlarımızın içinde..:))

canım biz 18 nisanda ordaydık... o hafta sonu boyuncada gezdik.. şirince .. selçuk... ve ben askılı ile gezdim ve bronzlaştım.. biz döndükten sonra da hava soğumuş:))

ayy gülsün anıtkabir
lise ve üniversite döneminde o kadar çok fotoğraf çekimine gittik ki Anıtkabir'e
ezberledim neredeyse tavan süslemelerini
yer süslemeleri
aslanlı yol
Atatürk müzesi
:o)))

kızlar nabersiniz ? Ada 'nın kayınvalidesi mi vefat etmiş ,arıyım bari...

Dilek buralardamısın cnm ,bakırköy pazarı hangi gün die sorucaktım sana ...

ayy gülsün anıtkabir
lise ve üniversite döneminde o kadar çok fotoğraf çekimine gittik ki Anıtkabir'e
ezberledim neredeyse tavan süslemelerini
yer süslemeleri
aslanlı yol
Atatürk müzesi
:o)))
canım ee sen ankaralı olarak heryerini ezbere bilmen gayet normal... ama ikimizde görmey çok istiyouz...

kızlar nabersiniz ? Ada 'nın kayınvalidesi mi vefat etmiş ,arıyım bari...
hoşgeldin canım.. iyiyiz valla.. sen nasıl oldun canım..
evt yaa.. dün aradımda öğrendim...

canım ee sen ankaralı olarak heryerini ezbere bilmen gayet normal... ama ikimizde görmey çok istiyouz...

hoşgeldin canım.. iyiyiz valla.. sen nasıl oldun canım..
evt yaa.. dün aradımda öğrendim...

cnm dün işim çoktu yordum kendimi yetişsin die çok ağrım oldu ,iğneyi yedim yine...bugün fizik tedavi başlıcak bakalım...saol canım bnm..

inş gelirsiniz gülsüncüümm...
inş. canım yaa...

cnm dün işim çoktu yordum kendimi yetişsin die çok ağrım oldu ,iğneyi yedim yine...bugün fizik tedavi başlıcak bakalım...saol canım bnm..

off yaaa seni düşündükçe benimde ağrım oluyor sanki.. gerçekten çok zor yaa...
hadi bakalım.. inş. sonuç alırsın canım yaa..

Back
X