Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaaa robott hakkaten kötü oldm kızz
suss aaa
güzel şeylerden konuşsana bee

hızır acil yenge :o)))

başka bi sebep olamaz zaten canmm :1hug:

güzel şeylerden konuşamıyorum maalesef..sinirlerim çok bozuk ..şu İSRAİL in yaptıklarını okdukça tepem atıyor ya....dün akşam haberlerde iice gerildim ..şunların ülkesine bir hidrojen bombası atasım geliyor ..hitler haklıymış ...adam boşuna katletmemiş bunları ...bir bildiği varmış yani..
hitler boşuna mı Bütün Yahudileri Ölmürmediğim İçin Bana Küfür Ediceksiniz dememiş...

güzel şeylerden konuşamıyorum maalesef..sinirlerim çok bozuk ..şu İSRAİL in yaptıklarını okdukça tepem atıyor ya....dün akşam haberlerde iice gerildim ..şunların ülkesine bir hidrojen bombası atasım geliyor ..hitler haklıymış ...adam boşuna katletmemiş bunları ...bir bildiği varmış yani..
hitler boşuna mı Bütün Yahudileri Ölmürmediğim İçin Bana Küfür Ediceksiniz dememiş...

ayy hiç sorma yaa
dün izledim haberleri izledikce beddua ettim
şeref yoksunu insan görünümlü yaratıklar...
Allah'ım büyük..

evet yengem çok iidir ..burda yenge diyorum normalde yenge demem abla derim ben ona ...aileden biri gibidir bizden hiç bir farkı yok ...annem de zaten bizden ayırt etmez onu hatta çok da fazla üstüne düşer ..ama hatun hep böyle hemşire gibidir soğukkanlı yani ...birinin bir yeri kanasa sarar iğne yapar v.s. :asigim:
Ne güzelll.
umarım yoğunluktandır...ben biraz kırılganım bu konularda ve dikkat ederim
:asigim:

selam kısçeler geldim ben akşam toplantı güzel geçti haftaya dernekte başlıyorum derslere 1 ay ücretsiz ders vereceğim sizler nasılsınız?
NAber kız? Hoşgeldin.

güzel şeylerden konuşamıyorum maalesef..sinirlerim çok bozuk ..şu ıSRAıL in yaptıklarını okdukça tepem atıyor ya....dün akşam haberlerde iice gerildim ..şunların ülkesine bir hidrojen bombası atasım geliyor ..hitler haklıymış ...adam boşuna katletmemiş bunları ...bir bildiği varmış yani..
hitler boşuna mı Bütün Yahudileri Ölmürmediğim ıçin Bana Küfür Ediceksiniz dememiş...
HAberleri izlemiyorum o kadar çok üzülüyorumki tek yapabileceğimiz şeyse ürünelerini protesto etmek. :gitme:
Ayrıca Hitleri arada sevesim geliyor.

ne olsun canım yaa... can sıkıntııs işte... ay başları yoğun olurum benn... akşama dakayınvalidemler yatıya gelcek.. eşimde iskenderundaki şehitlerden biri memleketlileriymiş.. cenazeye gittimafoldumben

sende ne var ne yok bakalım... heyecan varmı??

ne olsun canım yaa... can sıkıntııs işte... ay başları yoğun olurum benn... akşama dakayınvalidemler yatıya gelcek.. eşimde iskenderundaki şehitlerden biri memleketlileriymiş.. cenazeye gittimafoldumben

ayy gülsünn çok üzüldüm yaa
son şehitlerimiz olsun inş..:Saruboceq:

ayy gülsünn çok üzüldüm yaa
son şehitlerimiz olsun inş..:Saruboceq:

inş. canım yaa.... terör vardı birde israil çıktı başımıza... ben iskenderun olayında israilin parmağının oludğunu düşünenlerdenim...
şu iran yaptığı füzeleri israil üzerinde denese yaaa....

inş. canım yaa.... terör vardı birde israil çıktı başımıza... ben iskenderun olayında israilin parmağının oludğunu düşünenlerdenim...

kesinlikle bence de israilin işi .. bence de iran şu israili dağıtsa da dünya bir nefes alsa ...bir toplulukta bu kadar mı nefret olur ,bu kadar mı insanlıktan nasibini alamamazlık olur anlamıyorum ...anlayamıyorum ...

Rabbm askerlerimizin, polislerimizin,
devletin huzuru için canlarını ortaya atanların yardımcısı olsunn...
mafoldumben

Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.
Aaa kayınvalidenler yalnız bırakmak istememişlerdir seni kuş ne güzel cnm.
Elbisem olmadı hala ona canım sıkılıyor yarın gideceğim terziye olur biter inş başka büyük bir sıkıntım kalmadı hamdolsun. Onun dışında sinir, stres ve duygusallık tavan kızlar sizlerde mi böyleydiniz hurçlar toplandı çeyizler ayarlandı kırmızı kurdelayla bağlandı altkatta hazırlar aşağı bile inemiyorum ağlamamak için. Her gördüğümde ağlıyorum.
Topicte ne var ne yok kuş?J

Rabbm askerlerimizin, polislerimizin,
devletin huzuru için canlarını ortaya atanların yardımcısı olsunn...
mafoldumben
Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Back
X