Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada canım senin fırının luxell börekçi miydi?bizim fırın bozuldu bende ondan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

tatlım ben 2 kez börek 2 kez de kek pişirdim
böreklerim enfes oldular...
keklerimin ise içi hamur olmuştu...sonra araştırdım ve bu fırında keki 130 derecenin üzerinde pişirmemek gerektiğini anladım...
istersen ben bir kek denemesi yapayım ondan sonra net bir cevap vereyim...
ya da bekleyemem diyorsan...genel anlamda iyi bir fırın...

beklerim canım hatta merakla beklerim kaydirigubbakcemile5 piyasadakilere göre avantajlı hem yuvarlak büyük tepsi sığıyor hem dikdörtgen,bizim burda kampanya var 75tl adamın elinde 6 tane kalmış alacağım galiba ama diyet var işte alırsam bozarım diye korkuyorum.Teşekkür ederim

diyet mama isterim ama :)ya da dışarda buluşalım gezelim hep yürüyüş yapalım 2 hafta sonra geliyorummm

Son düzenleme:
ben de çıkıyorum kızlar
şimdiden akşam ki muhabbetlerinizi merak ediyorum
neyse yarın görüşürüz...

anladım canım zordur işi tabiki allah kolayık versin canım.....sen ne tarafta çalışıyosun

hafta sonu bostancıdaydım bi dostumun bebişi oldu görmeye gittim...içerenköyde
ben avrupa yakasındayım canım bahçeli evler tarafındayım....

hmm anladım canım... baya tersmişiz birbirimize...

sağlığın nasıl oldu... herşey yolundamı şu andaa

ay gulsun sormaya kaşınıp duruyorum serumlar alerji yaptı.....her tarafım kabardı....
bir haftadır her akşam hastaneye gidiyorum oda tuttuk 2*3 saat serum veriyolar damardan her tarafım delik deşik oldu damarım ince bulamıyolar elimden giriş yaptılar birde acıyoki anlatamam kolumda şişti böyle gidip geliyorum işte

Back
X