Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ahh canım yaa.. seni o kadar iyi anlıyormki.... bende 3 damar yolu açmışlardı.. haftada bir yeriini değiştirmeleri gerkiyordu.. inanki o değişme anında canımdan can gidiyordu...
eminim sende bir şekilde atlatıcaksın.. önemli olan tedavisi mümkün olan bir durum oması....

hiç sorma canım ya zaten hemşireler kolumdaki aleti çıkarmadılar yani kelebeği sürekli serum takılıyo diye ama öldüm bittim resmen şu an sol kolum sanki felç şişti...yarın sabahtan dr gidicem bütün vucudum döktü bi sorayım dr alerji rahatsızlığım var zaten benim alerji hapımı içebilirmiyim bu ilaçlarla diye sorcam anlıcağın kocaya gitmeden çürüdüm:)))))))))

o kelebekle sürekli yaşamakta zordur ama yaa.... ne kadar daha serum takılması gerekiyormuş canım???
git tabi aksatma... onayını almadan da içme ilacı..
amann... çürümezsin çürümezsin.... gör bak evleninc enasıl bir canlılık gelcek sanaa... herşeyi unutccaksın valla:)

canım bugün serumum bitti ama 5-6 tane kalçadan yapılan iğnem kaldı b12 iğnesi şimdi nasıl terliyorum bi görsen halimi üşümüyorum serumları yedim ya:)))))))))
valla evlenince sağlam olurmuyum bilmem gulsuncum

olursun canım olursun.. ben geçen sene bu zamanlar 5 dak yürümeden sonra dizimden aşağısı tutuluyordu.. sırt ağrılarımdan uyuyamıyordum... eve varana kadar ağrılardan ağlıyordum... sen düşün artık beni... hiç unutmam bir akşam eve varınca oturudm ağladım ve ben bu kadar hastayken nasıl ev kadını olcam.. nasıl iş yapıcam dedim.. canım annemde bana sarılıp ağlamıştı. ben hergün gelir yemeğini temizliğini yaparım diyee...

ama şimdi allaah şükür iyiyim.. arada sırt ağrım olsada idare ediyorum bir şekilde... kendimi daha sağlıklı hissediyorum..

eminim sende daha iyi olcaksın canım benim..

inanmıyorum ya geçende ben anneme dedim sürekli yorgun oluyorum hep yatma ihtiyacı duyuyorum dedim anne ben daha evlenmeden böyleyim evlenince ben ne yapıcam dedim.....
sana bişiy diyimmi sırt ağrıların kansızlıktan da oluyo hiç baktırdınmı kansızlığına

cnım bende zaten kansızlık var... 2 ilaç kullanıyorum.. düzeliyor... ama 2 yılda bir tekrarlıyor... şu anda da hemoramım 9 civarlarında...
ama benim sırt ağrılarımın sebebi belli.. fibromiyalji.. ymuşak doku romatizması..

heee o zaman başka....kan ilacı ferplex çok iyi kullandınmı hiç

yok canım kullanmadım.. en son 2 yıl önce hematolaga gittim... kesin tedavi olayım artık... yada iyice araştırılsın diye... hiçbir problem çıkmadı... ve bana hiç kullnamadığım bir ilaç verdi... yan etkisi en az olan. 4 ay boyunca kullandım düzeldim.. ama yavaştan yine başladı işte... bende kan yapıucı üzümden aldım.. yiyiyorum...

bende şu an yiyorum dr banada dedi kuru üzüm ye diye memleketten geldi bizimde kara üzüm yiyorum şu an kan yapsın kilo alayım diye evdekiler ağzıma tıkıp duruyolar:)))))))))

işte birde o kilo durumu var... tam biraz kilo veriyorum.. kansız kalınca ya ilaçla yada üzümle kilo almaya başlıyorum... offf.. çok can sıkıcı.. pekmezde yee.... oda çok kan yaparr..

aaa kaçarmı hiç sabahları pekmez içiyorum hemde sevmediğim halde ilacı aç karnına içmem gerekiyorr işe gidene kadar zaten yarım saat doluyo işe gidince hemen buzdolabında pekmezim var içiyorum elemanlarımdan bitanesi getirdi saolsun bana pekmezi sevmesemde içiyorum kilo alayım diye millet kilo vermeye çalışır bende kilo almaya 50 kiloyum ya ben aslında çok kiloluydum yani kilom iyiydi 56-57 falandım ama birden verdim gören ne kadar zayıflamışsın diyo sinirim oynuyo bana zayıflık yakışmıyo yaaa o yüzden almam lazım görümcenin haziranda düğünü var o zamanda kadar kilo almam lazım el içine çıkıcam düğün izmirde:)

boyunda uzunsaa... çok zayıf görünüyorsundur bence...
ben içmiyorum işte... midem bulanıyor ya:(
sen nişanlımıydın canım...
hadi hayırlısı...hazirana az kaldı.. elini çabuk tutt:))

canım ben şöyle anlatayım 2 senelik bir beraberliğim var ama geçen yaz aileler tanıştı benim babam hariç:))))))))) sözlü sayılırım tektaşım parmağımda:))))))))) bu yaz söz nişan bir arada yapıcaz inşallah ya temmuz sonunda yada eylülde bakalım artık şu görümcenin düğünü bir çıksında arada bende herhalde zaman mı kazanıyorum neeeee:))))))))))))

ay sorma ya hiç valla gulsun aynen öyle ne yapıcam ne edicem bilmiyorum valla .....bir yandanda ne bilim alışık olduğum bir hayat var başka hayat korkutuyo beni

evt başta insanın gözü korkuyor... çok zor geliyor... ama sevdiğin insan olunca herşey çok farklı oluyor canım yaa... isteyerek yapıyorsun herşyi... sabah gözünü açtığında onu görmek o kadar iyi geliyorki.. gece onun nefesini hissetmek... herşeye değiyor..
istediğin zaman yine arkadaşlarınla görüşürsün tabi.. kendi evinde ağırlarsın...
ayrıca o söz nişan döneminde yolunda gitmeyen şeylr muhakkak olucak.. ama sakın kafana takma.. umursama... o anın tadını çıkarmaya bak canım..

evet haklısın ama yinede ne bilim biraz garip oluyorum....o izmirde yaşıyo ben istanbulda ama burda yaşıcaz bi problem olmazsa çünkü ben izmirde yaşamak istemiyorum dediğim gibi arkadaşlarımı ağırlamak isterim anneme gidip gelmek isterim ama izmirde olursam buınları yapamam hem yaşamak anlamında izmirde zaten yapamam izmir güzel ama yaşamak anlamında yapamam

eğer onun işi anlamında problemi olmayacaksa bencede istanbul en iyisi...
insanın bazen aileisne ve arkadaşlarına çok ihtiyacı oluyor... orda yeni bir düzen kurmak çok zor olur zaten...

onuda anlıyorum oda benim için düzenini bozucak ama ne yapayım be gulsun yapamam ben orda burdan bir iş bakıcaz artık bakalım....zorlu günler beni bekliyo ama ne yapalım atlatıcam inşallah o zor günleride

Back
X