Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok cnm ya biz oluruz..
mesela yemek çamaşır bulaşık ütü erkekler yapsa bide bizi akşam gezmeye götürse çok memnun oluruz :))
oldu canım.. bulursan öylesini... aynısından isterim:))

günaydın canım..
gülsün senin kocan nerde
benim kocam evde uyuyorr:))))
canım benimki vardiyalı çalışıyor...şu sıralar gece 3 te geldiği oluyor... :sinifsinif:

günaydn kızlarrr
günaydın canım.. hoşgeldin..

valla güne gayet güzel başladım ama...
işyerinde kokananın biriyle tartışınca bütün günüm mahfoldu... çok sinirliyim.. gırtlağını sıkmak istiyorummmmmmmm

aptal kokoş deseydin canmm
neysem sen sakin ol yinede bitanemm

yaa hani bazı insanalr vardır yaa snein ağzından çıkanı değilde. kendi kafasından bir şeyler uydurup ona yorum yapar ve tartışma çıkarır.. o tarza bir kadın... ve bıktım artık lafı ...... bir yerinden anlamasından...

amannn... neyse... kıskanıyor beni::roflol::roflol::roflol:

ayyy kıyamamm..

acaba bilerekmi yaptı kızzzbilmiyorumkismile

ay bilerek yapmaz benm aşkm
birden nasl bağırmışım
valla yanlşlıkla oldu aşkm sadece sarılcaktm ben dio
ayy kurban olurumm

yaa hani bazı insanalr vardır yaa snein ağzından çıkanı değilde. kendi kafasından bir şeyler uydurup ona yorum yapar ve tartışma çıkarır.. o tarza bir kadın... ve bıktım artık lafı ...... bir yerinden anlamasından...

amannn... neyse... kıskanıyor beni::roflol::roflol::roflol:

:roflol:

aman kocasına da laf kondurmazmış hiçç:)))

artık nasıl çığlık attıysan... adamı pek bir korkutmuşsun kızz...

valla güne gayet güzel başladım ama...
işyerinde kokananın biriyle tartışınca bütün günüm mahfoldu... çok sinirliyim.. gırtlağını sıkmak istiyorummmmmmmm

:)) gülsüncüm sen sıkarsan kurtuluşu yok gibi gözümün önüne geldi o görüntü şimdi offf...bırak biraz daha yaşasın kokoş ya :))
a.s

:)) gülsüncüm sen sıkarsan kurtuluşu yok gibi gözümün önüne geldi o görüntü şimdi offf...bırak biraz daha yaşasın kokoş ya :))
a.s

valla haklsıın canım.. bende bu konuda kendime güveniyorum....

kız kokoş kokoş diyozda... kadın hala nenemin bile giymeyeceği ayakabılardan giyip içinede beyaz erkek çorap giyen cinsten... haa parasızlıktan değil... kadın asgari ücretin 5 katı maaş alıyor vaaallaa...

valla haklsıın canım.. bende bu konuda kendime güveniyorum....

kız kokoş kokoş diyozda... kadın hala nenemin bile giymeyeceği ayakabılardan giyip içinede beyaz erkek çorap giyen cinsten... haa parasızlıktan değil... kadın asgari ücretin 5 katı maaş alıyor vaaallaa...

:))) eee cnm nası kokoş bu ozmn kokoş değil o rüküş rüküş

demek bütün kocalar aynı dönüyo :))
benimde bigün gözüm çıkçak ,dirsekleri gözüme gözüme geliyo :))

kötükedihüso

:1hug::1hug:
ayy yazık sizlere..
vvalla nişanlıyken bir defasında havuzda yanlışlıkla parmağımı incitmeme sebep oldu.. ben o acıyla öyle bir kelime sarfetmişimki.. adamcağız artık çok dikkatli:)))

merhaba kızlar
bu ne guzel bir konu böyle
mrb. canım hoşgeldin... sende katıl hemen:)))

Back
X