Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kıyafet böyle çok salaş şeyleri seviyor aslında ama nerden bulacam türk deil bide azeri ama rusca biliyor yani cok iyi türkçede bilmiyor kitap fln mı alsam dedim rusca kitabı nerdeen bulacam yarın bibloda olabilir mum fln cok sevio oda benim gibi

pastadan coktan götürdüm şeker bayıldıııı hatta fotosunu eklemiştim ya buraya çiçekli olan onu ona yapmıstım adı elmiranın çiçek bahcesikaydirigubbakcemile3

salaş şeyleri seviyorsa tunikler var yeni çıktı şimdi kumaşı tül gibi ince...ama tuzlu olabilir...

en güzeli ev hediyesiii hem türk değilse bizim nazar boncuklarımız meşhur onlardan al hani duvara asılan filli milli oluyor :)

oy kuşlarım ne istionuz söleyin bakem yaw hele size bişi soram
yarın kuzenimin kaynanasına gidiyorum annem kadar severim istanbuldaki annem
annem bile beni ona emanet etti yani
şimdi yarın ben ona gidecektim bugun ögrendimki dogum gunuymus yarın kutlanacak e bişi almam lazım 100 kilo bir teyzemiz hani öyle cok pahalı bişide alamam şimdi sizce ne alsam ya

Canım bencede mum falan türü hediye bişiler al ya da kupa gibi birşey haha hem sevimli hem samimi oluyor.
Kızlar geçmişi okuyamadım:(:( Birtek son sayfayı okudum. Bişey yazan olduysa kusura bakmasın lütfen.
Bugün cam sildim belim ağrıdı yawww ne zor bu işler:) Perdeler yıkanıyor makinada bitsin onları asacağım şimdide:)

.)) bişi değil
kendini tanıtsana cnm

:utangac:

Cok utandım ya, sankı tv.ye cıkmısım gıbı.

30 yasında yaklasık 14 aylık evlı, henuz bebek konusunda kararsız olan, profılde de goruldugu gıbı ıstanbul da yasayan ve ozel bır sırketın muhasebe sorumlusu olan bır bayanım ıste (:

yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım... yerimseniben

eregli kolay gelsin cnm
en iyisi ev için bşiler almak ahşap mumluklardan fln

:utangac:

Cok utandım ya, sankı tv.ye cıkmısım gıbı.

30 yasında yaklasık 14 aylık evlı, henuz bebek konusunda kararsız olan, profılde de goruldugu gıbı ıstanbul da yasayan ve ozel bır sırketın muhasebe sorumlusu olan bır bayanım ıste (:

yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım... yerimseniben

utanma cnm alışırsın zamanla :)
bende 81 doğumlu ist muhasebe
ortak yönlerimiz var
1,5 ay oldu evleneli..

Canım bencede mum falan türü hediye bişiler al ya da kupa gibi birşey haha hem sevimli hem samimi oluyor.
Kızlar geçmişi okuyamadım:(:( Birtek son sayfayı okudum. Bişey yazan olduysa kusura bakmasın lütfen.
Bugün cam sildim belim ağrıdı yawww ne zor bu işler:) Perdeler yıkanıyor makinada bitsin onları asacağım şimdide:)

kolay gelsin bizim perdeleride biri yıkasa keşke...

eregli kolay gelsin cnm
en iyisi ev için bşiler almak ahşap mumluklardan fln
Sağ ol şeker bencede en isabetlisi o dar bişi alıp üzmemek lazım istanbul anneni:)
kolay gelsin bizim perdeleride biri yıkasa keşke...
Merhaba:) Ben gelirim yıkamaya sizede haha:)
balll... ben evdeyim şeker... sana kolay gele.... kız ne perdesi 2 aydaa:))

Gülsüncümmm işten mi geldin şeker. Evli hatununda hali bir başka oluyor canımmm:D Kocişini beklersin şimdik haha:) Geç mi gelecek gene.

ayy evt ereğlicim.. işten geldim eve.. yarın akşama misafirim var..yemek yapıcam.... kocam gece geç gelicek.. bekleyemem sanırım..

bu arada okudunmu diğer topiği.... neler neler konuşuldu arkamızdan... çok üzüldüm çok...

Okumadım canım hiç bayağıdır açmıyorum bile orayıda :(
Ne pişireceksin bebek

Son düzenleme:
ereğli hoş geldin opuyorumnanaktan buzluğa her şey atılıyor vallahi ama bizimki boş nedense annem koymuyor bişey bi bezelye koymuştuk vallabayanssulusmile ne konur ne konulmaz ki?birde pişirip mi koyuyoruz herşeyi?

ereğli hoş geldin opuyorumnanaktan buzluğa her şey atılıyor vallahi ama bizimki boş nedense annem koymuyor bişey bi bezelye koymuştuk vallabayanssulusmile ne konur ne konulmaz ki?birde pişirip mi koyuyoruz herşeyi?

valla canım ben sigara böreği sarıp koydum.. yaprak sarıp oydum... boş zamanlarımda yapıp koyuyorumki.. misafirim gelceği zaman kolaylık olsun... be çğden koyuyorum ama pişmiş koyanda oluyor...
annem barbunya , fasülye haşlayıp koyar...çok işine yarar...

ben öyle koyarsam annem hergün birini pişirir emekler boşa giderkaydirigubbakcemile3 kısmet kendi evime you_know bu işleri iyi biliyorsundur azıcık tüyo ver bebem

Back
X