Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hahaha.. hayırlı olsun vallaa:))

nasar değmesnn canmm

ayy çok uykum varr
havalar ısındı ısınalı ben kendime gelemiyorum sabahları yaw

ayy benmde çook uykum varr
patroncukda yok bugün uyusam mı :o))

bende mutlu oldum tabikii :)) evet yakında eşimde olcak ayyy :)) kaydirigubbakcemile3

canm senin düğün gününde bizim kınamız vardıı geçen sene tabii ahh rüya gibyidii:asigim:

geldim bacılar
he bugun dogum gunu var 40 yasına girio sekercim zemuszemus ama görseniz ya 25 yasında gibi çok tatlı biri sanırım evle ilgili bişiler alcam kolye flnda cok sevio bide öle bişi alırım olmazsa

salladım hepinizi uyuyun hadikaydirigubbakcemile3

100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaa:D maşşallahh
bende başlıyım hemen muhabbete bende 3 yıldır evliyim 4 aylık bir bebişim var
eşimle beraber çalışıoruz şimdide işteyimm veee çok sıcakkkk yanıorumm yaa

hoşgeldin ..sen de muhasebecisin sanırım kaydirigubbakcemile3

bende mutlu oldum tabikii :)) evet yakında eşimde olcak ayyy :)) kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin

arkadaşlar tatil için 2 kızım ve benim gidebileceğim bir tavsiye edermisiniz bana
çocuklarımın sıktıntı yaşamayacağı bir yer

kocayı beklersem tatil hayal olacak
onsuz 3 kız akmak istiyoruz sahillere

hosgeldın.

geldim bacılar
he bugun dogum gunu var 40 yasına girio sekercim zemuszemus ama görseniz ya 25 yasında gibi çok tatlı biri sanırım evle ilgili bişiler alcam kolye flnda cok sevio bide öle bişi alırım olmazsa

nasar değmesnn canmm

ayy benmde çook uykum varr
patroncukda yok bugün uyusam mı :o))

:

ne uykusu ulenn ..akşam zaten 9 da mı ne uyudum sızmış kalmışız tosnumla beraber akannehirfazla uyumaktan başım ağrıyor .

hoşbulduk canlarımm valla medikal muahsebe olmadığı için muhasebeyi seçtim benimki birazcık farklı hastanede faturalandırma bölümündeyim bu arada hoşbuldukk:)

Günaydın kızlar evet gulsunn yoy_know doğru demiş genelde ben annemden önce evde oluyorum ben yemek yapıyorum eğer annem yorgun olmazsa akşamdan yapıyor öyle idare ediyoruz.
Nasılsınız şekerler?
anladım canım.... elleirne sağlık.. senden de tarifler bekliyoruz o zaman:)

sagol canım herbıyerlerım aydı valla

bana kalsa çıkmazdım yataktan ama napcan mecburen geldık. zatı oturmakta gucluk cekıyorum bıraz ara ıı gelecektır :roflol::roflol::roflol:
bak bak bak..... oturmaıyormuşş:)))

ayy valla bende bu hıza yetişemiyom... malaşşah canım allah bağışlasın... evt burasıda çok sıcak....

geldim bacılar

canım yaa... ayy bende çok severim öyle insanalrı.. içi sevinç dolu... ne güzel.. nice senelre inş....:)))

hoşgeldin adammm:))
arkadaşlar tatil için 2 kızım ve benim gidebileceğim bir tavsiye edermisiniz bana
çocuklarımın sıktıntı yaşamayacağı bir yer

kocayı beklersem tatil hayal olacak
onsuz 3 kız akmak istiyoruz sahillere
valla bu konuda yardımcı olamıycam yaa....
ama hangi atarflarda isyitosun..antalyaysa eğer biizm ofisten bayan oğluyla gitmişti antalyaya çok memnun kalmıştı...

ne uykusu ulenn ..akşam zaten 9 da mı ne uyudum sızmış kalmışız tosnumla beraber akannehirfazla uyumaktan başım ağrıyor .
ohhh.. saat 9 da uyumak.ç. hayal be bacım...

ayy bizimde rüya gibi olur inş.. :)) boshayallersmile

amin canım yaaa. inş..

ikikere hoşbulmuşum:D:D bizde askere gitmeden evlenmiştik 6 ay bekledim kocamı neseki 6 aydı ama yinede çok zor geçio seninkide kısa dönemmidi canım

ayy ne güsell
10 gibi eve geldikk
2de yattım galiba
ama bugn 10da uyumak istiyorumm
ayy bizimde rüya gibi olur inş.. :)) boshayallersmile

inş bitanemm

işte buna kocaman bir alkış..... alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

adacmm hoşgeldinn
kayınvaliden nasıl tatlımm

geldim bacılar

sizin genlerden bende istiyorum yahu niye hepiniz genç gösteriyorsunuz maaşallah :nazar:

Back
X