Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay ne güzel burası kalabalık kalabalık gerçi yetişmek biraz zor ama olsun zemuszemus yeni gelenler hoşgelmiş

uykusuzluk mu dediniz........
inanamazsınız şu an gözlerimi açık tutmakta ne derece zorlandığıma..
ama hepsi o bay hücrenin suçu...
gecenin 01:00 ne kadar film izleyip ondan sonra da....rahat durmamazlık olmaz ki ama ya....
bizimkisi de bir can sonuçta... kaydirigubbakcemile3

ayy ne güsell
10 gibi eve geldikk
2de yattım galiba
ama bugn 10da uyumak istiyorumm
yarın sana da tatil mi ? ben de erken uyumak istemiyorum aslında günbitiyor hemen çünkü ama engel olamıyorum kendime yorulmuşum dün sanırım ondan sızdım bir de havanın rehaveti de olabilir ...

bu arada günaydınlar şekerlerim
ohhh sefamız olsun hafta sonu geliyor........
evet ben şimdiden haftasonunu düşünmeye başladım ..aslında bu ara brunch yapasım var ama bakalım ..bir de balık yiyesim var inş.. amma da pisboğazım heee:roflol:

ikikere hoşbulmuşum:D:D bizde askere gitmeden evlenmiştik 6 ay bekledim kocamı neseki 6 aydı ama yinede çok zor geçio seninkide kısa dönemmidi canım

evet canım kısa donemdı . tabıkıde zor gecıyo zor olmazmı ahh ahh. sukur bıttı

gecenin 01:00 ne kadar film izleyip ondan sonra da....rahat durmamazlık olmaz ki ama ya....

hehe... canım yine siz bir sonuca ulaşmışsınızz... en azından gece boş geçmemiş..
bizim adam 2 de geldi.. uyumamıştım bende... yemekti... yatağa girmekti.. derken uyumamız saat 4 ü buldu....zaten hemen uykuya dalamamm.... uyumadan geldim dersem yeridir valla... ve acayip baş ağrım başladı..

bu arada günaydınlar şekerlerim
ohhh sefamız olsun hafta sonu geliyor........

ayy yarında çalışıoz ada yaa

günaydınn çok şükür sonunda hafta bitior nedense hiç geçmedi bu hafta yaa bitsinde oğluşumla vakit geçiriyim doya doya:emir_bebek:

ne kadar tatlıdır o bebiş yaa çok çk sev oğluşunuu

sempatiksalakcinnisırnaşık şey

yarın sana da tatil mi ? ben de erken uyumak istemiyorum aslında günbitiyor hemen çünkü ama engel olamıyorum kendime yorulmuşum dün sanırım ondan sızdım bir de havanın rehaveti de olabilir ...

hayır canmm çalışıyorum ben yarınn

evet ben şimdiden haftasonunu düşünmeye başladım ..aslında bu ara brunch yapasım var ama bakalım ..bir de balık yiyesim var inş.. amma da pisboğazım heee:roflol:

ayy benmde canım neler neler istiyoo
kocaman pastaa yiyebilirim en çikolatalısındann
Allahmm iyiki iş yerime yakın pastane yok da durduruyorum kendimi :o)))cokacimcoook

ay eskıden anneler gun yapardı. bizde tıpkı ole olduk sanal gün.
yokmu arttıran nerde çeyrek altınlar çıkarın bakem

hıımmm hemen bir açıklama yapayım bay hücre kim diye...
diğer topicten arkadaşlar bilir de ben yeni arkadaşlara açıklayayım...
benim pek sevgili kocişim...sevgiliyken ondan bahsederken Bedi derdim,kızmışsam olurdu kendileri bay hücre... kaydirigubbakcemile3

ama şimdi genelde kociş diyorum...

ay eskıden anneler gun yapardı. bizde tıpkı ole olduk sanal gün.
yokmu arttıran nerde çeyrek altınlar çıkarın bakem
he yaa... ay dur dün düğüne gelemeyen bir arkadaş vermişt.. çekmecemdeydi... sen önce sarmaları bir çıkar ortaya ayol:)))

kaydirigubbakcemile3

Back
X