Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal ile aynı gün ve aynı sattte evlendik biz:)) o avrupa yakasında ben anadolu...

robot çok şükür sen benden eskı gelınsın :roflol:
biz cicim deıl ona mıçım ayıda dıok:roflol:

evliliğin en riskli dönemi ilk 2 yıldır onu atlattınızmı tamamdır artık ..sizin zamanlarınız aklıma geliyor da kaydirigubbakcemile3 e artık iice topiğin hanım ağası oldum öylemi :roflol::roflol:

ossss yapın bakayım çinliler gibi :roflol:

aa bilmio muydunn
youylaa aynı gün evlendik bizz :o)):nazar::nazar:

you seninle beraber ilk sene kutlama planı yapalım mıı :o))

yapalım seker aynı seyleri yapalım zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kızlar bişi dicem biliosunuz bi yarısma gibi bişi var her hafta anketle secilen üye pembe koltuga oturuyor ve o uyeyle ilgili merak ettigimiz soruları soruyoruz yanıtlıyor
O.....mavi.....O arkadasımıza özel mesajla kimi koltukta görmek istediginiz iletirseniz anket acacak 2 dk nızı alır hadi kuşlarım be

en taze gelin bnm sanırım 09.05.2010 -- 2 hafta 5 gün olmuş zemuszemus

ulennn sardınız etrafımı iimi kaydirigubbakcemile3 ben gidip bir yemek yiyeyim de kendime geleyim :roflol: öğleden sonra görüşürüz ..azıcık dedikodumu edin de gelince okuyacak birşeyler olsun :roflol: keyfim yerine gelsin dimi ama :roflol:

ulennn sardınız etrafımı iimi kaydirigubbakcemile3 ben gidip bir yemek yiyeyim de kendime geleyim :roflol: öğleden sonra görüşürüz ..azıcık dedikodumu edin de gelince okuyacak birşeyler olsun :roflol: keyfim yerine gelsin dimi ama :roflol:

afiyet olsun canı...
ayy yok vallam yapmayız.. yapamayız... hışmından korkarızz

yapalım seker aynı seyleri yapalım zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kızlar bişi dicem biliosunuz bi yarısma gibi bişi var her hafta anketle secilen üye pembe koltuga oturuyor ve o uyeyle ilgili merak ettigimiz soruları soruyoruz yanıtlıyor
O.....mavi.....O arkadasımıza özel mesajla kimi koltukta görmek istediginiz iletirseniz anket acacak 2 dk nızı alır hadi kuşlarım be

link nerde link ..ben 82 liyim cute ...
beni oylayın ulenn ..her türlü soruya açığım :roflol:.

kızlar maaşımı yapı krediden alıyorum
banka ben istemeden kredi kartı göndermişti
ben de getiren kargoya hemen iade etmiştim kredi kartını
şimdi bir zarf gelmiş bana
ne mi.....
yapı kredi world kart hesap özeti...
40 tl dönem borcum varmış...
23 haziran son ödeme tarihiymiş...

pehhhh ya bu nasıl bir düzen,hemen aradım 444 0 444 ü,dedim bu nasıl oluyor...
cevap ne mi peki,
hanımefendi kartınızın kapatılması için talimat vermemişsiniz...
ulennn nasıl bir şey bu istemediğim halde bana gönderdiğiniz kartı teslim almayıp size iade ediyorum bir de ben peşine düşüp kapattırmak için sizi mi arayacağım...
vallahi dava açarım bu ne dolandırıcılık...
karşı taraftan cılız bir ses.......hanımefendi hemen kartın iptalini yapıyorum,onaylıyor musunuz...

bilginiz olsun istedim kızlar...

kızlar maaşımı yapı krediden alıyorum
banka ben istemeden kredi kartı göndermişti
ben de getiren kargoya hemen iade etmiştim kredi kartını
şimdi bir zarf gelmiş bana
ne mi.....
yapı kredi world kart hesap özeti...
40 tl dönem borcum varmış...
23 haziran son ödeme tarihiymiş...

pehhhh ya bu nasıl bir düzen,hemen aradım 444 0 444 ü,dedim bu nasıl oluyor...
cevap ne mi peki,
hanımefendi kartınızın kapatılması için talimat vermemişsiniz...
ulennn nasıl bir şey bu istemediğim halde bana gönderdiğiniz kartı teslim almayıp size iade ediyorum bir de ben peşine düşüp kapattırmak için sizi mi arayacağım...
vallahi dava açarım bu ne dolandırıcılık...
karşı taraftan cılız bir ses.......hanımefendi hemen kartın iptalini yapıyorum,onaylıyor musunuz...

bilginiz olsun istedim kızlar...

sakın ödeme
benide 2 aydır finansbanktan arıyorlar gunde 5 defa istemiyorum diyorum ısrar arama bide basvuru yaptıgınız için aradık diolar yok diyorum yok algılayamıomusunuz istemiyorum diorum hala yok uçuşlarınız indirimli olcak yok market masrafı indirimli olacak gecen yine aradılar dedimki acar acmaz artık yeter sizin yüzünüzden hat değiştircem istemiyorum anlamıomusunuz dedim hanımefendi basvuru dedi yapmadım yapmadım yapmadım dedim kapattım 5 dk sonra bi daha acmadım akşama kadar 10 defa aradılar ertesi gün tekrar acmadım 1 haftadırda ses yok allaha şükür kıza istemiyorum diorum eve postalıyorum dio ya

anaaa... valla bende şu world deki tkasitler bitisn onuda kapattırıcam... akbank ve hsbc yide kapattırıcam.. sadece bonus kalsın istiyorum.. bıktım artık sürekli kart ücretini iptal ettirmeye çalışmaktan yaa...

Back
X