Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın kızlar ereğli hayırlısı olsun davetiyelerin güzelmiş ama kıyafetini göremedim ben.
youokusun bebem ya bize okuyan adam lazım kaydirigubbakcemile3 ps sende oynar mısın?

yok jeanım ben oynamıom ya sevmem öle bos zaman öldürmeyi sanki nette napıosam zemuszemus

ay maaşallah benimde çok bebek sevesim var ama hiç bebek yok etrafta you yap bi bebek sevelim kaydirigubbakcemile3
kızlar size şeyi sorcam kuzenim evlenecek bu yaz ama daha bişey almadı akşam konuştuk sizede sorayım dedim yemek takımı,tencere takımı,çatal bıçak flan,küçük ev aletleri mutfak için olanları hangi marka aldınız?

bende bi arkadasımla buluscam bugun
offff kocişte gelmedi he ben mersine gitmeden bütün gömleklerini ütülemiştim geldim 1 haftadır ütü yap diyo yaptım diyorum ya dolaba bile bakmıo gömlek ütüledin mi diyo tişört giyip gidio bende yarın ütülerim diye erteliyorum bastan mı ütüleyim ya dolaba bakmıo insan ütüledim dedigimde bakar yani ama yok

ay maaşallah benimde çok bebek sevesim var ama hiç bebek yok etrafta you yap bi bebek sevelim kaydirigubbakcemile3
kızlar size şeyi sorcam kuzenim evlenecek bu yaz ama daha bişey almadı akşam konuştuk sizede sorayım dedim yemek takımı,tencere takımı,çatal bıçak flan,küçük ev aletleri mutfak için olanları hangi marka aldınız?

söylememe gerek varmı:umursamaz:

benmde çok sevesim var valla
görümcem yakınımda oturuyo ona diom yap bitane sevelim diye
ama yok kadın istemiyo sen yap biz sevelim dio hemen

he okudm bı soru benım ılgi alanımzemuszemus
benım yemek takımım kütahya cnm
kaşık takımım ıkı dene bırı hisar bırı öz coleksıyn
küçük ev aletlerım phılıps

karacanın hiç bir ürününü sevmıyom cok kalıtesız bence
yemek takımında kütahya ve güral derım
tencere takımlarm hisar mercury ve korkmaz tam takım aldım(düdüklü tenceler tavalarım caydanlığım cezvem falan)
küçük ev aletlerınde braun ve phlıps önerırım

ütü elektrıkli süpürge ve küçük ev aletleırmın hepsı phılıps ınan cok memnunm braunda güzel ama onu sadece epılasyon aletımde tercıh ettım

nevresım takımlarından özdılek ve taç cok güzel
days ın colours aldım hem çektı hem soldu bazı arkadaşlarımda beğenmemış
he bıde englısh home nevresımler cok kalıtelı
başka aklıma gelırse yazarım cnm

Back
X