Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sanırım bende bu gruba dahilim kızlar
:))
ama şimdi çıkmam gerekiyor çamaşırlar bitti asmam lasım
akşamada yemek hazırlmama lazım kısçeler
güzel hafta sonları herkese

ay çok sıcak valla canım birde ctesi günü çalışmak işkence gibi bilirim kolay gelsin valla,senin bebiş var mı?

selam kızlar gittim geldim bile :emir_bebek: hava çok sıcak valla bu arada yastık aldım kendime silikonlu birde tava seti almam gerek eve bimde kampanya vardı ama geçti :(
H.gniz o zmaan gene:) Yastık hayırlı olsun. Japon pazarı tarzı yerlerde bazen tanınan markalar uygun fiyata satılabiliyor yolunuzun üzerinde varsa bir bakının. Bazende genelde tansaşta indrimli oluyor. Eksik hiç bitmiyor yaww:)

Bende sohbet etmek ıstıyorum. Canım sıkılıyor ):
Merhabaaaaaaa:)

sanırım bende bu gruba dahilim kızlar
:))
ama şimdi çıkmam gerekiyor çamaşırlar bitti asmam lasım
akşamada yemek hazırlmama lazım kısçeler
güzel hafta sonları herkese
Koaly gelsinn.

hoşçakal canım
valla ereğli nedense hiç bitmiyor kaç yıllık ev yine eksik var çeyiz yaparken deli olacağım galiba :)ay canım senin düğüne de az kalmış elbise eklemişsin ama onu göremedik valla

a.s.
Az kaldı sizin ne kadar var?j Son zamanlar derlerdide pek inanmazdım çok sıkıntı oluyor diye meğer nasıl stres salya sümük ağlıyorum bazen annemi bırakmak istemiyorum diye. Bazende hem ağlarım hem giderim olayı kaydirigubbakcemile3
Al al bi hal oldum halada bi ton eksik var yaww aynen evlerimizdede öyle bitiyor sanki:)

benim daha 2 yıl var canım yolum uzun boshayallersmileAllah yardımcın olsun bende şimdiden birsürü bilgi topluyorum sonraya işim kolaylaşır diye umuyorum ama bakalım inş öyle olur

Kız 2 yıl hemen geçiyor benimde nişandı-sözdü 2 seneyi geçti bile:D Hayırlı bir zamanda olsunda inşş. hem o zamana kadar her türlü konuda üstad olursun güzel olur kolaycacık bu devreler geçer biter inş şimdiden.:nazar:

ağzından bal damlıyor bal olumunekankayizsmile inş çabucak geçer canım sağol,bende öyle planlıyorum inş olur kuzenim bu yaz evlenmeyi düşünüyor ben yardım ediyorum ona sana da sorayım beyaz eşye,mutfal aletleri,tencere,yemek takımı,çatal kaşık flan hangi markaları aldın?

Ayyyyy ne güzel jean:)
Kız bırak hiç uğraşma otomatikmen zayıflarsın zaten.
Ben çok zayıflamışım Allah'ım zayıflıkta hiç yakışmıyor bana yüzüm yombiş zayıflayınca vücut ufalıyor kafam kalıyor çok çirkin duruyorum gibime geliyor haha:D

ay zaten hep öyle olur yanaklar hiç zayıflamaz lanetler :emir_bebek: ya ben çok çabuk kilo alıyorum aç kalırsamda hemen veriyorum sanırım bu yüzden oluyor işte şimdide aç kalmadan zayıflamaya çalışıyorum 1 haftacık oldu daha 700gr flan verdim :(

Haha aynen geçen yaz acayip rejim yaptım gram zayıflamadım bu yaz gene zayıfladım ondan önceki yazda böyleydim.
46-66 kilo arası değişir mi bi bünye yaww:D

Back
X