Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydınlar
askımı evde bırakıp gelmek zor oldu ama napcan iş işte.
bu arada adam askerden geldı hemen ıse koydum kacsa yerıdır. evı darmadagın etttık kıslık moddan yazlık moda cevırıyorum. dun askam abısı geldı mısafırşıge hazır bırı varken su odaları degıstıreyım dedım
onları balkona attım evı tersyuz ettım. bugun kalanı toplayıp camlarını sılıcem. bole ce yaz temızlıgı halılar harıc bıtmıs olur. tabı bu surecte bende bıttım. bırde gece 1 e kaar oturdu mısafırler . cok uykusuz ve yorgunum ......

gunaydınlar
bu arada adam askerden geldı hemen ıse koydum kacsa yerıdır. evı darmadagın etttık kıslık moddan yazlık moda cevırıyorum. dun askam abısı geldı mısafırşıge hazır bırı varken su odaları degıstıreyım dedım
onları balkona attım evı tersyuz ettım. bugun kalanı toplayıp camlarını sılıcem. bole ce yaz temızlıgı halılar harıc bıtmıs olur. tabı bu surecte bende bıttım. bırde gece 1 e kaar oturdu mısafırler . cok uykusuz ve yorgunum ......

sorma cnm aynını bende yaptım şu yazlık kışlık olayına deli oluyorum şöle metrelerce dolap olsa kışlıkları bi tarafa koysak yazlıkları bi tarafa da hiiç uğraşmasak :S
birde kızartma yaparken akşam yağ patladımı her yer yağ,eşyaları ölece bırakıp mutfak temizledim yemekten sonra tüm gece sürdü :S

Bu arada omuzum ve boynum hala ağrıyo :( mr sonucunda bişiler yazıyo yırtılma fln ama artık öğlen paydosunda doktora götürücem sonucu bakalım neymiş..

sorma cnm aynını bende yaptım şu yazlık kışlık olayına deli oluyorum şöle metrelerce dolap olsa kışlıkları bi tarafa koysak yazlıkları bi tarafa da hiiç uğraşmasak :S
birde kızartma yaparken akşam yağ patladımı her yer yağ,eşyaları ölece bırakıp mutfak temizledim yemekten sonra tüm gece sürdü :S

Bu arada omuzum ve boynum hala ağrıyo :( mr sonucunda bişiler yazıyo yırtılma fln ama artık öğlen paydosunda doktora götürücem sonucu bakalım neymiş..

geçmiş olsun canım. valla dert bır degılkı. hayat gercekten zor. bazen dusunuyorumda kadınların calısması pekte ıı degıl bızler calısınca hayat daha hızlı gecıyo sankı. ama evde de oturabılcek bı tıp degılım calısmadan duramam. calısıncada aksamları hafta sonraı ıkımız bırde ıs yapmaktan kendımıze zaman ayıramıyoruz. :(
ben bıde yazılık kıslık odaları degıstırıyorum msafır salonuyla oturma salonunu degıstırmek yoruyo . ufffffff sıkıcı

Guzz senin işin daha zor valla..
caspery cim genelde ii ama yorunca sancıyo üzerinede yatamıyorum hala,bide şu çalışma masasına oturunca anlamıyorum masa başı çalıştırmıyo beni :S

günaydınn güzellerrr
cute daha iyileşemedin mi canm yaa
guzz canmm bu kadar yorma kendini yaf

gunaydın . brı an once bıtıreyım ıslerde denız sezonunu acayım demı kaydirigubbakcemile5

Guzz senin işin daha zor valla..
caspery cim genelde ii ama yorunca sancıyo üzerinede yatamıyorum hala,bide şu çalışma masasına oturunca anlamıyorum masa başı çalıştırmıyo beni :S

kadın olmak zoe hepımızın ısı zor sekerım napalım kaydirigubbakcemile2

gunaydınlar
yuh yani gelir gelmez adama nefes aldırsana ulennn kaydirigubbakcemile kadın milleti değilmi akannehir

geçmiş olsun ..bakma sen mr sonucuna ..ben de zamanında kendimi öleceğim moduna sokmuştum da hiçbir şey çıkmadı iyimi :roflol: kemal sunalın filmlerine döndüm resmen :roflol: bizim anlamamızla onların anlaması arasında çok fark var sositososito

ay bu sabah sessız burası . kızlar daha kalkamadı sanırım.

sessiz tabi çünkü ben yokum kaydirigubbakcemile3:roflol: veeee geldim artık sesi gör sen ...:roflol::roflol: birazdan da şu topicteki geveze bir sussa da nefes alsak diyeceksin :roflol:

bu arada herkese günaydın efem ..yeni bir günde yine sizlerle olmanın verdiği sevinçle sabah haberlerine başlıyorum :roflol:

Back
X