Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hee demek yetişirsin... peki soprulara devam canım...
eşin ile nasıl tanıştın.. nasıl evlenme teklif etti??
bu arada canım.. allah şifasını versin babacığının..

:CüvCüv::Saruboceq: :))
sağolasın şifa dileklerin için...
eşimle ilk atandığımız yerde tanıştık ..ikimiz de yeni atanmış memurlardık ..
ben ozaman free bir tiptim ..
yapım gereği herkesle arkadaş olmam önce insanları izlerim ..
yanımda arkadaşım diye taşıyacağım insanları seçerim yani ..
kendi halimde idim ilk atandığımda ...
70-80 kişi vardık yeni atananlar olark.en gençleri bendim
yaşında ..
çoğu 27-28 yaş ve üstü idi ...
..herkes yeni atanmış bekarlar da takılıyorlardı birbirleri ile ..e ne yapsınlar yaş kemale ermiş eş arıyorlar aklinialirimsmile
ben sevmeme hiç öyle durumları ..o yüzden ben uzak kaldım ortamdan ..kendi halimde takılıyordum ...
erkeklerin yarısı peşimdeydi ama ben hiçbirine bakmıyordum .
sonra bir gün eşimletanıştık ...eşim çok sessiz bir tipti ..hatta ilkbaşta ne odun herfi demiştim kaydirigubbakcemile3
o kadar çok iltifat eden erkek vardıki bana gına gelmişti...yalakaydılarki hiç sevmem öyle erkekleri..
eşim ise hiç iltifat etmiyor yalakalık yapmıyordu .. o özelliği çok dikkatimi çekti ..
diğerleri gibi yemeklere davet etmeler ,şu kızı nasıl kafalarım gibi bir tarzı yoktu ..hatta benden uzak bile duruyordu denebilir ...daha doğrusu genel olarak kızlarla alakalı değildi uzaktı ..
konuşmaları seviyeli idi düzgündü..
ilk gördüğüm an çok hoşuma gitti tavırları ..
ben zaten bana uzak duran erkeklerden hoşlanıyordum nedense kaydirigubbakcemile3
sonra aynı şubede çalışmaya başladık aynı işleri yapmaya başladık aynı ortamda idik sürekli ...
normal iş arkadaşı idik ilk başta ..ortak ortamlarda 3-5 arkadaş gezerdik v.s.
ama ben ona deli gibi aşık olmuştum ilk günden itibaren ...
ve hislerim aşırı kuvvetlidir ..işte ben bu adamla evleneceğim demiştim ...
sonra tabi o da bana ilk günden aşıkmış da söyleyememiş çekinmiş bu kız bana pas vermez diye kaydirigubbakcemile3
bir gün bize yemeğe geldiler topluca 5-6 kişi iş yerinden arkadaşlar-o zaman bir bayan arkadaşla evde kalıyorduk -o akşam ben bulaşık yıkarken geldi yardım etti bana ..konuşmaya başladık ...tabi duygusallık had safhada...bana sen benim number one ımsın demesin mi ..ilk defa ondan güzel bir laf ...kaydirigubbakcemile3 ben de ne anlama geldiğini sordum ..söylemek istemedi ..sen anla dedi ..meğer çekiniyormuş söylemeye , söylerim ama sana bağlı filan dedi ..neyse işte o gece ona söylettim kaydirigubbakcemile3 ben de ondan hoşlandığımı söyledim ..öylece başladı ...
deliler gibi seviyordum ama eşimi ve ilk kez bir erkekle evlenmeyi bu kadar çok istemişimdir...
2005 te tanıştık ...sonra ben ankaraya tayin oldum geldim ...
eşim benim yanıma gelebilmek için tekrar kpssye girdi ankarada bir kurumu kazandı ve yanıma geldi ..sonra da nişanlandık evlendik ...
evlenme teklifi olmadı aramızda zaten gerek kalmadı ..eşim öyle romantiktir öyle süprizler yapar öyle romantik şeyler yaparki teklife gerek kalmadı ...ben de teklif etmesini istemezdim çünkü etseydi belki de kabul etmezdim ..oldu bittiye getirdi kaptı aldı beni kaydirigubbakcemile3
amma da anlattım hee..roman olur vesselam :roflol:

oğlun olursa burak koy kıs :o)))
benm kardeşim de burak
buraklr hem yakışıklı hem akıllı oluyo :o))))
olur baş üstüne başka :roflol:

you...mesajını okudum ama cevap verememiştim
sen özel mesajla bana adresini yazarsan ben sana gönderirim...
şimdilik evime gidemiyorum ama gittiğim ilk fırsatta alıp göndereceğim

ayy canım ne güzel...
inş. hep böyle mutlu olursun.. yani sende karşındakinin hislerini üzerine giderek söyletenlerdensinaklinialirimsmile

ayy robotcumm hep böyle mutlu olun emi kızz

şimdilik başka isteğim yok şekerimm
bak bu isteğine hayır diyemeyeceğim kaydirigubbakcemile3

robotcum ...
ne de güzel anlatmışsın :) Allah'ım mutluluğunuzu bozmasın...

ayy canım ne güzel...
inş. hep böyle mutlu olursun.. yani sende karşındakinin hislerini üzerine giderek söyletenlerdensinaklinialirimsmile

sağolun güzel dilekleriniz için ..darısı başınıza inş..2 senelik evliyim bu kadar güzel olacağını bilseydim çok daha önce evlenirdim valla ...
hayatımda en güze duyguları eşimle yaşadım ..bana çok şey öğrettti ..
ama ben eşime gerçek anlamda çok değer veriyorum ..
onu kimseye ezdirmem laf söyletmem ,o da bana tabi ..benim için o el oğlu değil ,o lafı da hiç sevmem zaten..onunla ben bir bütünüz ..
işyerinde herkes bizi elele görmeye çalışıyordu sürekli beraber gezerrdik ama elimi bile tutmadı çok başkadır o ,bana zarar gelmesini hiç istemedi ,hep beni düşünerek hareket etti ..
ben de ilk defa bir erkeğe böyle deli gibi bağlandım ...
hislerim çok kuvvetlidir ..örnek vereyim mesela da anla kaydirigubbakcemile3
- abimin kpssde nereye atanacağını hissedip ona şu ili yaz bburayı kazanacaksın dedim yok be olmaz demişti yazdı orayı kazandı
-össye giren dayımın oğlunun öss tercihlerini bilmiyordum ..bir gün annem aradı nereyi kazanmış sence dedi ..ben de tabiki ....üni... matematik bölümü dedim ve kazanmış ...hiç tercih bilmiyordum..
-kızkardeşimin eşinin askerliğinin nereye çıktığını il olarak kazandığı gün söylemiştim ...
bunun gibi bir sürü şey ..
çıktığım sınavdan kaç alacağımı çıkar çıkmaz bilirim ..kpssden çıkınca da 84 alacağım dedim aldım ...
bir insan hakkında hiç yanılmam ..yanılma payım sıfır yani ..
insanların nerler hissettiğini neler yaşadığını gözüne bakar anlarım ..
ben kpss tercih zamanı nereyi kazanacağımı rüyamda 3 gece üst üste gördüm ..
annemi aradım dedim anne ben şurayı kazanacağım ..ailede herkes hislerimi bildiği için hayırdır inş. dediler ..
ilk tercihimde ankara vardı ..son tercihimde de atandığım il ..
ben 3 gece rüyamda gördüm bu ili diye ankarayı sona aldım son tercihimdeki ili de başa (rüyamda gördüğüm il ) ..

ve o ili kazandım biliyormusunuz..rüyamda gördüğüm ili ..
halbuki ankarayı kazanacak puanım da vardı ...ankara gerçekten hakkımmış ki ankaraya tayin oldum geldim çok şükür...
demekki bunda da bir hayır varmışki o ile gittim orada da eşimle tanıştım evlendik ...

kaç gündür işten uzak kalınca...
resmen alışmışım ev hanımlığına yahu...
ne zor geliyor şimdi...akşam olsa da çıkıp gitsem eve

robotcum...bazı insanların gerçekten de 6. hisleri çok kuvvetli oluyor
bu sanırım kalp gözünün açık olmasıyla alakalı bir durum olsa gerek...
dilerim hep güzel olayları hissedersin önceden...

ben geldimmm robot arkadaş negüzel anlatmışsın öylee okurken masal gibi geldi
sağolasın..darısı başına inş..

haftasonu da bana aynısı oluyor ..2 gün evde olunca işe gelesim gelmiyor gelince de dumura uğruyorum kaydirigubbakcemile3

robotcumm benmle ilgili bi hissin var mı ::o)))))

ayy adaa sormaa ya hiç çalışasım gelmiyo benm

hep evde otursam bi kaç gün çalışmasm ne güsel olurr

robotcum...bazı insanların gerçekten de 6. hisleri çok kuvvetli oluyor
bu sanırım kalp gözünün açık olmasıyla alakalı bir durum olsa gerek...
dilerim hep güzel olayları hissedersin önceden...

çenem açık ama kalp gözüm açık mı bilemiyorum :kedi:

ee zor olur tabi... birkaç güne vde kalınca hemen adapte oluyoruz..

valla kızlar bende kendimi zor işe attım.. pazar gününden beri evde çok yoruluyorum... bu akşam dinlerim diyordum ama evi temizlemem lazım... çok tozlanmış... cuma akşamına yine misafirim var... ayyyy bu ne yaaaamafoldumben

robot kızkardeşimde senin gibidir.. 6. hissi çok kuvvetlidir... benim itiraz ettiğim ama onun olucak dediği şeylerin hepsini yaşadım.. yaşıyorum...

robotcumm benmle ilgili bi hissin var mı ::o)))))

ayy adaa sormaa ya hiç çalışasım gelmiyo benm

hep evde otursam bi kaç gün çalışmasm ne güsel olurr

var tabi olmaz mı kaydirigubbakcemile3 ama söylemem sorma :roflol: bende kalsın şakkıdı

evde de sıkılıyor insan beaaahhh kaydirigubbakcemile3
ne arızayız yaaa ,kaydirigubbakcemile3
evde sıkılırız işte sıkılırız vay anam vayyy:roflol:

ee zor olur tabi... birkaç güne vde kalınca hemen adapte oluyoruz..

valla kızlar bende kendimi zor işe attım.. pazar gününden beri evde çok yoruluyorum... bu akşam dinlerim diyordum ama evi temizlemem lazım... çok tozlanmış... cuma akşamına yine misafirim var... ayyyy bu ne yaaaamafoldumben

robot kızkardeşimde senin gibidir.. 6. hissi çok kuvvetlidir... benim itiraz ettiğim ama onun olucak dediği şeylerin hepsini yaşadım.. yaşıyorum...

sizin ev açık büfeli otellere dönmüş bu ara heee...alma sen de misafir ...gelmeyin ulennn kafamı dinleyeceğim hep sizi mi doyuracağım de kaydirigubbakcemile3

kızlar bu konuda bir bilginiz var mı...
ölen birinin kıyafetlerini evden çıkarmak mı gerekiyormuş?
görümcem müsade etmiyor kayınvalidemin kıyafetlerinin toparlanmasına...
doğrusu nedir biliyorsanız bir söyleyin

Back
X