Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım işte insan üzülüyor onları öyle görünce...
neyse bizimkilerin artık arası iyi ama farklı şehirde olunca torunlarını göremiyorlar...
ve ne olursa olsun o soğukluk atlatılamıyor maalesef..

öyle canm herkes kendi bilir bizim içimiz rahat olsun yeter

nazarlar değmesin size canm benmm

Son düzenleme:
ee ikinizinde ailesi yok yani burda... sürekli başbaşasınız yani:)))
aman boşver.. hiçbirşeye karışmamasıda iyi. bundan sonrada karışmaz inş..

bu arada o postlardan aldımı canım sen..
ben aldım 1 tane... heryerde 70-80 deikleri ebatı ben 50 ye aldım... :) ama başka da yoktu ellerinde... bir küçük boyunu da almak istiyorum benn....

cnm sorma biz hafta sonu salon halımızı değiştirdik:) post yoktu aldığımız yerde bende çok yoruldum diğer halıyı seçerken bnmki saolsun beğenmez öle kafasında bi model planlar bulana kdr canımız çıkar :) hatta bulduk renklerini değiştirdik halıyı özel yapıyolar şimdi.. bakalım bu hafta artık kısmetse postta..

cutem...
senin de benim gibi işin zormuş hee...
benimki de öyle kolay kolay beğenmez bir sürü araştırır artık yeter imdat derim de bir şeye karar verir...

cnm sorma biz hafta sonu salon halımızı değiştirdik:) post yoktu aldığımız yerde bende çok yoruldum diğer halıyı seçerken bnmki saolsun beğenmez öle kafasında bi model planlar bulana kdr canımız çıkar :) hatta bulduk renklerini değiştirdik halıyı özel yapıyolar şimdi.. bakalım bu hafta artık kısmetse postta..

cutem...
senin de benim gibi işin zormuş hee...
benimki de öyle kolay kolay beğenmez bir sürü araştırır artık yeter imdat derim de bir şeye karar verir...

herkesin derdi ayrı işte...
benimkide; alalım diye konuşuruz.. bir bakmışımki adam bana süpriz yapmak için almış getirmiş.. araştırmadan... bakmadan etmeden... ilk baktığı yerden.... genelde de ben beğenmemiş olurum aldığını... sinir oluyorum bu durumaaeyvahedigeldismile

herkesin derdi ayrı işte...
benimkide; alalım diye konuşuruz.. bir bakmışımki adam bana süpriz yapmak için almış getirmiş.. araştırmadan... bakmadan etmeden... ilk baktığı yerden.... genelde de ben beğenmemiş olurum aldığını... sinir oluyorum bu durumaaeyvahedigeldismile

bizde ise beraber bakarız hep ama ben çok zor beğendiğim için herife kafayı yedirtirim...:roflol:
hatta bu konuda takldimi çok yapar :
-ben şöyle şöyle bir şey arıyorum ..
-buyrun hanfendi .
-hımmm yok bu tam istediğim gibi değil ...
yok bunun şusu var..
yok bu olmaz .
yok bunun rengi güzel değil ..
yok bu istediğim gibi amaaaa bilemiyorum emin değilim...:roflol:
ben karar verene kadar adamın imanı gevriyor iimi :roflol:
o yüzden bana hep sen al hayatım kafana göre der ne yapsın garibim:roflol:
ben de kendim asla almak istemem illa onunla alacağım arızayımya illa adama fenalık getireceğim yoksa içim rahat etmez :roflol:
bazen kendim alasım tutar onda da on kere arar ona sorarım şöyle şöyle alsammı diye ..kaydirigubbakcemile3
adam bin kere kafana göre al der bütün kartlarını verir bana alayım diye ama ıı :roflol:

yok robotçum bende öyleyim zor beğenirim de ,bnmkinin huyu başka kafasında belirler evden çıkmadan onu arar dururuz,kıyafettede öle yapıyo 1 gömlek için 1 gün geziyoz,altına pantolon için ayrıca 2 gün daha düşün ..halyıda çizdi kafasından evde böle böle bişi lazım die,gittik aradık üretimi varmı öle bişiyin die yani :)

yok robotçum bende öyleyim zor beğenirim de ,bnmkinin huyu başka kafasında belirler evden çıkmadan onu arar dururuz,kıyafettede öle yapıyo 1 gömlek için 1 gün geziyoz,altına pantolon için ayrıca 2 gün daha düşün ..halyıda çizdi kafasından evde böle böle bişi lazım die,gittik aradık üretimi varmı öle bişiyin die yani :)

senin işin çok zor o zaman ..önce çizip sonra almak da ilginçmiş yaaawwwakannehirakannehir

cute cim valla allah sana kolaylık versin canım....:)))
robott.... seninde kocana sabır diliyorum:))

peygamber sabrı var zaten adamda varya ..ama yavaş yavaş adam olmaya başladım ..ufak tefek de olsa kendi başıma karar verip birşeyler almaya başladım ..kaydirigubbakcemile3
bu da bir gelişme zamanla başaracağım inş. :roflol::roflol:

evlerinizin resmi yok mu yaaaww bahsedince aklıma geldi kaydirigubbakcemile3

off çok yoruldum , sancılarımda arttı valla..4,5 da gidicem hastaneye, neysem az kalmış..
Hizmetçi evi toplamış yemeği yapmışmıdır acaba kaydirigubbakcemile3

peygamber sabrı var zaten adamda varya ..ama yavaş yavaş adam olmaya başladım ..ufak tefek de olsa kendi başıma karar verip birşeyler almaya başladım ..kaydirigubbakcemile3

bi iyileşeyimde evin düzenini yerine getireyim çekerim cnm foto..senin evin varmı bizde baksak,bende pek severim ev fotolarına bakmayı...

valla ben henüz eklemedim... ama sıra gelmiyorki.. düğün resimlerimi yeni ekledim albümlere zaten... ev biraz beklesin:))

off çok yoruldum , sancılarımda arttı valla..4,5 da gidicem hastaneye, neysem az kalmış..
hahaha... valla senin geceki muamelene bağlıdır dermişimkaydirigubbakcemile3

valla ben henüz eklemedim... ama sıra gelmiyorki.. düğün resimlerimi yeni ekledim albümlere zaten... ev biraz beklesin:))

he he yok cnm eşimi kasdetmedim bu sefer,zaten eşimle biz aynı yerde çalışıyoruz :) aynı anda eve gidiyoruz o yüzden...

ne güzel olurdu dimi cute eve gidince herşey hazır olsaa
ya hiç bişi istemiyom ütüm yapılmış olsn yeter bana :o)))

sırnaşık şeysırnaşık şey

alemsin kuzuu

bi iyileşeyimde evin düzenini yerine getireyim çekerim cnm foto..senin evin varmı bizde baksak,bende pek severim ev fotolarına bakmayı...

ben de şimdi bir iki albüm resmi ekliyorum albüme bakınız pleeeaase kaydirigubbakcemile3
ev resimleri yanımda yok bir gün anlaşalım da herkes resim koysun albümüne bakalım evlere sırnaşık şey

Back
X