Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun... az kaldı... sürekli evinde yaşayacaksın.. bu çok güzel bir duygu gerçekten:))günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:
millet şu anda işyerindeki bayanlardan biri özel bir geceye gidecek ...biri ona kıyafetine uygun kendi ayakkabısını verecek o konu üzerinde mütalaa varhey ALLAHIM çok tuhaf geliyor bana böyle şeyler ..git başkasından eşya al giy ..hayatta yapmayacağım bir şey
lmaz: bir de bayanın aldığı elbise çok sıradan .. ama abarta abarta aman çok güzel çok şık diye kadını havaya sokuyorlar iimi :roflol:
bluzun çok güzelmiş canım.. çok uyumlu olmuşsun...
sağolasın ..bluz değil de o tunik ..askılı tunik olduğu için bolero giydim :))
uyumlu muyum bilmiyorum da liseli genç kızlar gibi mi olmuşum acep :roflol:
böyle cıvıl takılmayı seviyorum yaaaawwww ..spor giyinmeyi çok seviyorum ..spordan başka çıkmam abi kaydirigubbakcemile3 bakanlıkta özel kalemken bile oraya tek kotlu spor giden bendim iiimi kaydirigubbakcemile3 o tip yerlerde çok tuhaf kaçıyor ama ben sallamadım giymiştim valla kaydirigubbakcemile3 huyum kursun laf mı geçer bana hiç :roflol:
yetiştim,gördüm bu sefer şekerim...
kırmızılara bürünmüşsün :)))
eşarp ve kot renk uyumu hoş olmuş...
peki uyarı almıyormusun canım??
kızlar kayısı yağını yüzümüz için nasıl kullanıyorduk???
canım sürekli kuullanımda küçük yağ bezesi yapıyorlarmış bu tür yağlar... bence dikkatli ol.. bende burdan arkadaşalrın öneri ile gül suyu aldım.. yatmadan önce yüzümü siliyorum bununla.. ama kremde almayı düşünüyorum göz çevresi için..kızlar kayısı yağını yüzümüz için nasıl kullanıyorduk???
yok be ne uyarsı ..burada giyinenleri bir görsen dudağın uçuklar ..yaz da geldiya sanki pavyona gider gibi giyinenler var ..inan varya askılı atlet gibi badilerle gelenler var akannehir
devlet dairesinin bir uslubu olması lazım ama nerdeeeee ..kot da yasak aslında ama yine ona razıyım ben keşke kot giyseler ama nerde..dekolteli gece kıyafeti gibi giyinip gelenler var bir görsen kaydirigubbakcemile3 ben yine onlara göre hanım hanımcık kalıyorum hatta hanım hanımcık ötesi :roflol:
bakanlıkta iken de ne yapayım bütün dolabımı değiştirdim gittim klasik kıyafetler aldım ama dışarda spor işte klasik karışıyordu arada spor da giyiyordum ne yapayım o şekilde maaşımı kıyafete yatırsam ancak yani![]()
yüzümüze sürmek için :)))
lekeler,sivilceler,kırışıklıklar için kullanılıyormuş...