• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ama bu p.tesi sendromu nasıl geçer boshayallersmile bi dünyada iş varken ...neysem çalışmak lzm işlerimi azaltıyım gelirim gene..

bu arada aklıma geldi ...haftasonu ankarada da çok yağmur vardı ..öyleki dün o yağmurda pizza yemeye gittik ...casper sen bilirsin oran tarafına gittik ... isveç pizzasını denedik ...eşim daha önce gitmiş öğlen yemeye seni de götüreyim dedi ..çok beğendim ..hamuru ince ..kalın hamurlu pizzayı sevmiyorum ben zaten ..pizza değil de ekmek yiyormuşum gibi geliyor ...yanında da browni yedik ..harika değil harika ötesiydi ..hiç böyle bir browni yememiştim ..bayıldım ...herkese isveç pizzasını tavsiye ederim deneyin...şakkıdı

günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:
canım hayırlı olsun... az kaldı... sürekli evinde yaşayacaksın.. bu çok güzel bir duygu gerçekten:))
millet şu anda işyerindeki bayanlardan biri özel bir geceye gidecek ...biri ona kıyafetine uygun kendi ayakkabısını verecek o konu üzerinde mütalaa var :1: hey ALLAHIM çok tuhaf geliyor bana böyle şeyler ..git başkasından eşya al giy ..hayatta yapmayacağım bir şey :olmaz: bir de bayanın aldığı elbise çok sıradan .. ama abarta abarta aman çok güzel çok şık diye kadını havaya sokuyorlar iimi :roflol:

:) yaa bende çok samimi olduklarıma verirm kıyafetlerimi falan... o kadar kötü birşey değilki bu.. ama güzel olmayan birşeyi övmekte hoş değil tabi...

beni görmek isteyen hemen albüme :)) yeni resim ekledim bilginize :)) ben bakamadım diyen olmasın heee hep beraber bakın :)))

ayy geldim geldim... yaa malum hafta başı ve ben yoğunum biraz...

resimlere baktım.. bugünki halinmi canım??

yetiştim,gördüm bu sefer şekerim...
kırmızılara bürünmüşsün :)))
eşarp ve kot renk uyumu hoş olmuş...

bluzun çok güzelmiş canım.. çok uyumlu olmuşsun...

sağolasın ..bluz değil de o tunik ..askılı tunik olduğu için bolero giydim :))
uyumlu muyum bilmiyorum da liseli genç kızlar gibi mi olmuşum acep :roflol:
böyle cıvıl takılmayı seviyorum yaaaawwww ..spor giyinmeyi çok seviyorum ..spordan başka çıkmam abi kaydirigubbakcemile3 bakanlıkta özel kalemken bile oraya tek kotlu spor giden bendim iiimi kaydirigubbakcemile3 o tip yerlerde çok tuhaf kaçıyor ama ben sallamadım giymiştim valla kaydirigubbakcemile3 huyum kursun laf mı geçer bana hiç :roflol:

sağolasın ..bluz değil de o tunik ..askılı tunik olduğu için bolero giydim :))
uyumlu muyum bilmiyorum da liseli genç kızlar gibi mi olmuşum acep :roflol:
böyle cıvıl takılmayı seviyorum yaaaawwww ..spor giyinmeyi çok seviyorum ..spordan başka çıkmam abi kaydirigubbakcemile3 bakanlıkta özel kalemken bile oraya tek kotlu spor giden bendim iiimi kaydirigubbakcemile3 o tip yerlerde çok tuhaf kaçıyor ama ben sallamadım giymiştim valla kaydirigubbakcemile3 huyum kursun laf mı geçer bana hiç :roflol:

peki uyarı almıyormusun canım??

yetiştim,gördüm bu sefer şekerim...
kırmızılara bürünmüşsün :)))
eşarp ve kot renk uyumu hoş olmuş...

sağolasın da sadece o kadarmısenağlama içindeki hatun bir işe yaramazmı diyorsun:roflol:
sana kırmızı çok yakışıyoooorrr desene :roflol: çok severim kırmızıyıkaydirigubbakcemile3
ateşli hatunumya ondan mı acep :roflol: ateşime tüküreyim :roflol:

peki uyarı almıyormusun canım??

yok be ne uyarsı ..burada giyinenleri bir görsen dudağın uçuklar ..yaz da geldiya sanki pavyona gider gibi giyinenler var ..inan varya askılı atlet gibi badilerle gelenler var akannehir
devlet dairesinin bir uslubu olması lazım ama nerdeeeee ..kot da yasak aslında ama yine ona razıyım ben keşke kot giyseler ama nerde..dekolteli gece kıyafeti gibi giyinip gelenler var bir görsen kaydirigubbakcemile3 ben yine onlara göre hanım hanımcık kalıyorum hatta hanım hanımcık ötesi :roflol:
bakanlıkta iken de ne yapayım bütün dolabımı değiştirdim gittim klasik kıyafetler aldım ama dışarda spor işte klasik karışıyordu arada spor da giyiyordum ne yapayım o şekilde maaşımı kıyafete yatırsam ancak yani :1:

kızlar kayısı yağını yüzümüz için nasıl kullanıyorduk???
canım sürekli kuullanımda küçük yağ bezesi yapıyorlarmış bu tür yağlar... bence dikkatli ol.. bende burdan arkadaşalrın öneri ile gül suyu aldım.. yatmadan önce yüzümü siliyorum bununla.. ama kremde almayı düşünüyorum göz çevresi için..

yok be ne uyarsı ..burada giyinenleri bir görsen dudağın uçuklar ..yaz da geldiya sanki pavyona gider gibi giyinenler var ..inan varya askılı atlet gibi badilerle gelenler var akannehir
devlet dairesinin bir uslubu olması lazım ama nerdeeeee ..kot da yasak aslında ama yine ona razıyım ben keşke kot giyseler ama nerde..dekolteli gece kıyafeti gibi giyinip gelenler var bir görsen kaydirigubbakcemile3 ben yine onlara göre hanım hanımcık kalıyorum hatta hanım hanımcık ötesi :roflol:
bakanlıkta iken de ne yapayım bütün dolabımı değiştirdim gittim klasik kıyafetler aldım ama dışarda spor işte klasik karışıyordu arada spor da giyiyordum ne yapayım o şekilde maaşımı kıyafete yatırsam ancak yani :1:

ohh ne rahat... yayla gibi olmuş kızım devlet daireleri.. bankalar bile daha katı. makyaj yapmayınca uyarı alıyorsun:)

ya da bana tonik ve krem olarak kullanabileceğim en güvenilir marka nedir onu bari söyleyin...

türk kahvem hazırmış...içip,geleyim...

Back
X