özel değilse nasıl sorunlar ..yani illa çıkmanı gerektirecek sorunlar mı ..sen o elemanları bana gönder ..bi daha sana yamuk yapamazlar kaydirigubbakcemile3
canım bu sorunlar aslında girdiğimden beri var gibi,ama ben hep sineye çekerdim,dayanırdım.tabi gençtimde biraz ama şimdi 30a gelince bende kaldıramaz oldum.baştan beri beni bir çekememezlik var zaten çünkü patronum amcam.ama sakın aklınıza beni diğerlerinden kayırıyor,ayrıcalıklı davranıyor falan gibi birşey gelmesin.tam tersi en çok azarı ben işitirim.ben işi adam akıllı öğrenmeye çalıştıkça onlar işime taş koyuyorlar işte,laf sokmalar falan.amcama anlatmaya çalıştım kaç kere ama faydasını görmedim,birşey yapmadı yani,.artık ona anlatmayıda bıraktım,kendim mücadele etmeye çalışıyorum ama doldum artık.yaptıkları gücüme gidiyor.melesa önümdeki işi bitiriyorum,sorun yaşadığım kişilere bakıyorum önleri iş yığılı yardım edeyim bana gösterin falan diyorum gerek yok diyorlar,sonra arkamı bir dönüyorum başka bir elemanı çekmişler kenara işi anlatıyorlar gösteriyorlar falan.ve benim kadar tecrübede yok yani anlattıkları kişide.amaç ben birşey öğrenmeyeyim işte.bugüne kadar herşeyi kendim öğrendim zaten,kimse diyemez yani biz öğrettik falan.geçenlerdede yine bir konuşma oldu,bende gösterin yaptığınız işi öğretin sıkışmayın bukadar dedim,o kapasitede insan nerde dedi bana birtanesi,sıyırdım resmen yaa.kendi çok akıllı sankialsanaalsanasmile