Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patikcim geçti mi ağrıların inş . geçmiştir azda olsa .![]()
tanemim.. boşver bee...... kıskanılmak ve merak edilmek çok büyük zevk veriyorrrr:))Senin kadar iyimser olamayacağım malesef Gülsünüm bu misoları kabullenmek istemiyorum :) Hadi google da bişey ararken yanlışlıkla açılır o eyvallahta bi kaç dakika misafir olunur gidilir vs o gibi bişey değil bu misolar kasıtlı takip ediyorlar ve bencede sanırım vukuatlı çıkanlar buradan çok ayıp hem kendi kalitelerine uygun değil hem takip cıks hiç yakışmıyorO halde defol git miso dikizleyip durma bizi yani beni
!
Boşverciğim tebrik ederim .
songülcüm... lütfen aksatma ve bir an önce kardiyolojiye görün.... bu durumlar aksatmaya gelmez...
ohh ne güzel.... hopla zıpla tabi.. umarım güzel bir gece geçerirsiniz... ve takibinde de güzel bir yıl:)
benim koçiş bu gece çalışıyor.... dün akşam süpriz yaptı bana.... eve gittiğimde, şarap almış.. masa hazırlamış.. dolayısı ile kutlamamızı dün gece yaptık biz:)
bu akşamda önce kayınvalideme gidicem.. sonra da bütün aile kızkardeşimde toplanıcaz.... kutlaaycak çok şeyimiz var bugün.. yiğenimöin ilk yaşgünü... annemle bababamın 34. cü evlilik yıldönümleri.......:))
Annenleride tebrik ederim canım . Rabbim çok daha uzun sağlıklı mutlu yıldönümleri nasip etsin boy boy torunda :) Şey kem küm![]()
songülcüm... lütfen aksatma ve bir an önce kardiyolojiye görün.... bu durumlar aksatmaya gelmez...
ohh ne güzel.... hopla zıpla tabi.. umarım güzel bir gece geçerirsiniz... ve takibinde de güzel bir yıl:)
benim koçiş bu gece çalışıyor.... dün akşam süpriz yaptı bana.... eve gittiğimde, şarap almış.. masa hazırlamış.. dolayısı ile kutlamamızı dün gece yaptık biz:)
bu akşamda önce kayınvalideme gidicem.. sonra da bütün aile kızkardeşimde toplanıcaz.... kutlaaycak çok şeyimiz var bugün.. yiğenimöin ilk yaşgünü... annemle bababamın 34. cü evlilik yıldönümleri.......:))
gülsün eşinden bir jest bekliyordum ne yalan söyliyim,hiç aksatmıyor :) maşallah..
çok güzel olmuşş...
ayy 1. yaş günlerini çok seviyorum ben![]()
yavrum bnm nice güzel yaşlar geçirsin...
annenle bananada birlikte uzun ömürler inşallah..
amin canım... çok sağollgülsün nice uzun yıllar annene babana yeğenine inş
sağol canım benim:))
eeee amin..... 2 tane var zaten.....devamı içinde önümüzde ki maçlara bakcezzzz![]()
ama bir daha tekrarlarsa lütfen aksatma canım...İlginize çok teşekkür ederim bitaneciklerim..
Bu aralar kendimi cidden kötü hissediyorum,birazda psikolojik sanırım,
olumlu yönde motive ediyorum ama bazen yeterli olmuyor demek ki,
hastaneye,doktorlara güvenmiyorum,kırdılar o güvenimi
onun için de,böyle çekiyorum ama gitmiyorum,
inşallah tamamen geçecek,sanırım şiddetli ağrının sonrasındaki bitkinlik,
neysse güzel şeylerden bahsedelim...
birçok yere davet edildik ,hem dışarda kutlamak için,
hemde annem,kayınvalidem ayrı ayrı çağırdı,
ama eşime söyledim,busene yalnız ve evde olalım diye,oda benim gibi düşünmüş olmalı ki,
onayladı..Bir aksilik çıkmaz ise evdeyiz bizde...
çok canı sıkkındı... bu yüzden beklemiyordum ben amaa... yine şaşırttı beni koçişim...
bu arada çilekli almış şarabı.... fena değildi... sanırım sen daha önce önermiştin, ama hatırlayamadım canım yaaa... teşekkür ederim güzel dileklerin için...
amin canım... çok sağoll
iyi yapmışsınız ablacım ne güzel..ezgiyle döktürürsünüz artık :)İlginize çok teşekkür ederim bitaneciklerim..
Bu aralar kendimi cidden kötü hissediyorum,birazda psikolojik sanırım,
olumlu yönde motive ediyorum ama bazen yeterli olmuyor demek ki,
hastaneye,doktorlara güvenmiyorum,kırdılar o güvenimi
onun için de,böyle çekiyorum ama gitmiyorum,
inşallah tamamen geçecek,sanırım şiddetli ağrının sonrasındaki bitkinlik,
neysse güzel şeylerden bahsedelim...
birçok yere davet edildik ,hem dışarda kutlamak için,
hemde annem,kayınvalidem ayrı ayrı çağırdı,
ama eşime söyledim,busene yalnız ve evde olalım diye,oda benim gibi düşünmüş olmalı ki,
onayladı..Bir aksilik çıkmaz ise evdeyiz bizde...
sabah sabah nasıl aklına geldikızlar mutfağına leoparlı kağıt kaplayan kadının konusu nerdeydi?bize bişi yazmışmı merak ettimde:)
amin canım inş...2011de yüreğinden geçen herkes anne olur inşallah düşünüyor musun bebek bu sene ?
ohhh ne güzell..... ellerinize sağlık canım..... umarım çok eğlenirsiniz...kütahyadan ablamlar gelecekmiş
ailecek evdeyiz 4 ailehazırlıklar bitti yemekler,pastalar, içecekler, çerezler,meyveler veeeee tombalaaaaaaa
![]()
akşam vadi mamoşla başladı mamoşla bitti
ama bir daha tekrarlarsa lütfen aksatma canım...
en güzeli evinizde, mutlu yuvanızda kutmalanız bencede:))