Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keleboş hoşgeldin :)
yorgun iyi fikir![]()
bende 400 verıom zam yaptrmadım hala 400semtine göre değişiyor hiç beğenmedin ev bile 400 den başlıyozaten ne kadar alıyorsun ki
yakıtı, aidatı
gitti maaşşşş
ben mecbur kaldım kayınvalideme yakın kalmaya çünkü o evler uygun bizde 325 e duruyoruz 30lira aidat
![]()
ben geldim![]()
kriz falan faso fiso bence,
inanın rafları boşaltmışlar ya,bu kadar olmaz ki,
amannn neyse,onların derdi bizi germesin..
biz mütevazi kutlamamızı,yeni yıla sağlıkla ve huzurla girdiğimiz için yaparız...
rutin hayatımızda mutlu olmak için bahaneler ararken bugünü de özel olarak algılamak faydalı bence. ancaak... normalde 40-50 ödeyeğiniz bir akşam yemeği için yüzlerce liraların ödenmesini; evlerini tekel bayiine dönüştürüp sabaha kadar içenleri ya da bayramlarda da yaptıkları gibi insan midesinin alamayacağı çoklukta yemekler yapıp, aç kalmış gibi patlayana kadar yiyenleri, hatta uyumsuz gıdaları farklı içecekleri karıştırdıkları için iğrenç şeyler yaşıyanları, ertesi günü hasta geçirenleri anlamıyorum.
aileyle, yakınlarla bir araya gelmek sadece ramazan ve kurban bayramına özel olmamalı bence.
kızlar niye konuşmuyosunuzz
Iş bankasından nefret ediyorum maaş kartımızdan 30 tl kesmişler
Senede 2 defa keseceklermiş şunlara bak yaaaaaaa senede 60 lira çüş yaaaaaaa
neyseki cırladık otomatik talimat verip geri alacakmışız paramızı![]()
Oh be hal oldu şirketimizle konuştukParamız iade edilcek
![]()
kızlarrr....
canlarım....
yeri gelince mutluluklarımızı, yeri gelince hüzünlerimizi, acılarımızı paylaştığımız..
kimi zaman birbirimize kalkan olduğumuz, kenetlendiğimiz.....
birbirimize her zaman saygı ve sevgi çerçecesinde hitaplarda bulunduğumuz bu topiğimizde kurduğumuz gerçek dostluğumuzun 2011de de devam etmesi dileğiylee...
hepinizin gönlünden geçenlerde dolu bir sene diliyorum....
kocaman da öpüyorum....